2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar, dortlu taramayi sgk karsilamiyor mu hic bir sekilde, gittigim hastanede bana oyle solediler ve ozel hastadan fiyatlandirdilar.

Maşallah çok az kalmış küçüğünde 36. haftadan erken doğan kızlar daha dirençli olur ama erkekler genelde küveze girmek zorunda kalır demişti doktorum.

Burada kilo konuşurken az önce iki tane yemek söyledim yani iki kişilik

Biz hala öğrenemedik cinsiyeti. 15. Haftada pozisyonu terstsi bir türlü dönmedi. Diğer randevumuz şubat sonu ve detaylı ultrason yapılacak. Artık öğreniriz diye düşünüyorum. Bende 1.5 kilo civarı aldım şimdiye kadar. Son aylarda aşırı hızlı kilo alınıyormuş inş almayız.

Çukurambar Koru 16. Hafta altı için bi eğitim düzenliyormuş şubat ayında . Kayıtları dolmuş . Tobb da varmış oraya bi gideceğim haftaiçi . Teşekkürler
Ben de sonlara doğru gitmeyi düşünüyorum.
Bir de zaten doktorum kendi birşeyler organize ediyor. Yeni birşey duyarsam haber ederim.

Canım bana doktor ilk gebeliğimde 12 alacaksın dedi 12 aldım ve gerçektende Doğum nasıl oldu anlamadım. Doktora kontrole gidip birkaç saat içinde oğlumu kucağıma aldım. Ama bunda başta 7 kilo verdim. Doktora gittiğimde bunun 5 kilosunu vermiştim zaten yani eksi beş ile başlattı şimdi o verdiğim yedinin altı kilosunu aldım yani doktora göre 4 kilo almış oluyorum çok kızıcak

Bir çok dr özellikle belirtiyor zaten çok kilo almayın diye banada dr biraz kilolu başladın dikkat et demişti demekti doğum etkileniyor inşş sizin gibi bizde çabucak alırız bebeklerimizi kucağımıza sizdee

180 den uzun hiç görmedim canım bence üretilmiyor bir de çocuk en fazla 10 yıl kullanır bunu 180 bile olmaz aslında ama misafir yatağı olarak düşünürsen o zaman basit bir beşik alıp sonra baza almak daha mantikli

Canım fiyatıçne kadar aslında bende istiyorum oda ama annem falan yatmıcak odada büyüyene kadar eskir diyo bilemedim ne yapıcağımı fiyatlarda uçmuş resmen uyduruk bişe de istemiyorum
Bu ikisi üç bin. Daha uygunu 2 bucuga falan cilekte var ama onun dolapları böyle büyük değil büyük olanı da pahalı yatakları da sallanmiyordu. Benimki mecburn kendi odasında yatacak başka ihtimal yok

Ben de bu zamana kadar 1,5kilo almışım. 18+6 olduk bu gün. Kilo almamayla bebek beslenmesi arasında ilişki yok demi? Bebeğim beslenemiyor diye korkuyorum bazen yaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…