2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

95 kilo ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum. Şuana kadar her şey güzel gidiyor. doğuma kadar 105 bulurum diye tahmin ediyorum. normal doğum yapmak istiyorum. Hamileyken 100 geçince sezeryana mı yönlendiriyorlar?

Ben de kilolu hamile kalanlardanım:) 86 ile hamile kaldım. Şu anda 88.5'im. Bir önceki doğumum sezeryanla oldu. Kilodan değil, tüp bebek olması sebebiyle sezeryan yapıldı. Bu da sezeryan olur herhalde. Fakat şöyle bir şey var. Kilolu olunca, tansiyon sorunu da oluyor. Ve hamilelik tansiyonunu ben fark etmemiştim. Hemşire rutin kontrolde fark etti ve takip etmemi istediler. Tansiyonum 19-20 lerin altına düşmeyince, beni acilen, 37 +2'de sezeryana aldılar. tansiyon yüksekliğinden dolayı bebeğim de içeride yaşadığı stresten kakasını yemiş:) Mekonyumlu bebek olmuştu yani. 2 gün yoğun bakımda kaldı. Bizim gibi kilolu hamile kalanların dikkat etmesi gerekiyor. Doktorunuz ne derse o :)

Misafir yatagi degil de buyuttugun zaman icine koyacak yatak bulanabiliyor mu? Eger varsa problem degil. Ben uzatip kullanabileni gormedim hic

Allah alla o nasl drmuş öyle cok garip hayırlısı inşallah

Kızlar bende bugün aile hekimine gittim ilk doz tetonoz aşımı oldum birde kan verdim. Sanırım 2 doz yapılacakmş diğeride nisanda.. çok enterasan geldi el doppleri ile bebeğin kalp atışlarını dinledik:) var mı tetonoz yaptıran ağrı oluyor mu?

Park yatak 6-7 aydan itibaren çocuk nerdeyse yer yatağı kadar alçakta yatıyor. Güvenli oluyor öyle hem taşınabilir hem de uygun ama beli sıkıntılı olanlar için çocuğu yerden kaldirmak zor. O yüzden ben hic dusunmedim. Yegenime iki gun baktim park yatagin icine egil cocugu kaldir falan mahfoldum.

Hmm haklısın bunları da düşünmeli. Bu yatak mevzusu çok su götürür gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…