2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktora gittim bizimde cinsiyetimiz kesinleşti. Oğlum olacak hayirlisiyla
Hayirli olsun saglikla gelsin paşa
Rabbim nasio ederse kızım olucak
Büyük ihtimal kız dedi.. kesinmi dedim erkek olursa çok büyük süpriz olur şuan pipisi düğme kadar olur dedi :)
Rüyalarım gerçek oluyor
Canim hayirli olsun insallah. Yaa ruya demissin yaa ne ruyalar goruyordun direk kiz bebek mi yoksa yorumu kiza cikanlar mi?

gunaydin kizlar yarin 19+2 ayrintili ultrason var ay cok heycan yaptm insallah iyi gecer. kv burda oda girecek buyuk ihtimalle heves ediyorda yahu cok konusuyor orda dr un dikkatini dagitr bi laf duyariz die de korkuorum :)napsam bilemedkm
dr bakarken konuşma de

Rabbim nasio ederse kızım olucak
Büyük ihtimal kız dedi.. kesinmi dedim erkek olursa çok büyük süpriz olur şuan pipisi düğme kadar olur dedi :)
Rüyalarım gerçek oluyor
Bugün seni aradi gozum ve bu içimden kız olacak kesin diye geçirdim inan ki bi kendimi bilemedim benim de icimden kizgeciyordu kendim için ama sanırım cok istediğim icin sezgilerim beni yanılttı Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun saglikla gelsin paşa

Canim hayirli olsun insallah. Yaa ruya demissin yaa ne ruyalar goruyordun direk kiz bebek mi yoksa yorumu kiza cikanlar mi?
Sağol canim. Bu arada bende rüyamda hep erkek bebek görüyodum hamile oldugumu ogrenmeden önce başlamıştı hep erkek gördüm doğru çıktı :)

Sağol canim. Bu arada bende rüyamda hep erkek bebek görüyodum hamile oldugumu ogrenmeden önce başlamıştı hep erkek gördüm doğru çıktı :)
Ben hamile kalmadan erkek bebek gordum bir kac kez .Hamilelikten bu yana 3 4 kez kiz gordum gecenlerde yeni gomlek gördüm .Kiz bebege isaretmis bir de balik görmüştüm o da kiz bebekmis .Heyecanlanmistim hatta .Benim randevum da cuma gosterse bari .

Iyi akaşamlar güzel anneler 2 oglum vardi bu üçüncu bugün netleşti 1 oglum daha geliyor gönül isterdi bi kızim olsun kısmet saglıklı olsunlarda hakkımda hayirlisi buymuymuş
Yalniz değilsin 3.oglunu bekleyen arkadaslarimiz var. :) Allah saglik versin hepsinin yeri ayri .

Benim rüyamlarım çıkmadı dr gidiyorum erkek diyo doğuruyorum erkek bbek veriyorlardı kucağıma. Ama adet oldğumu görmüştüm o kız bebek demekmiş kızım olcak inşş benim dr da kesinleştirirse

Benim rüyamlarım çıkmadı dr gidiyorum erkek diyo doğuruyorum erkek bbek veriyorlardı kucağıma. Ama adet oldğumu görmüştüm o kız bebek demekmiş kızım olcak inşş benim dr da kesinleştirirse
Ruyada kiz dogurdugunu gormek erkek cocuga erkek dogurdugunu gormek kiza derler canim

Kizlar oglumun poposunda kucuk sivilceler var neden acaba biraz baksiri sıkmis ondan olabilir mi ya

Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım canım 2 gün kolum omzum çok ağrıdı hatta kolumu kaldıramıyordum 3.gün yavaş yavaş geçmişti ve 1 ay sonra 2.doz yapmışlardı ama o zaman çok ta ağrı yapmamıştı

Genelde hamileyken ne görülürse cinsiyet o olur derler ama inşallah gönlünde ki olur canım. Doktorun yanina girmeden Bol çikolata ye gösterir. Ben bugün ilk girdigimde poposunu dönmüstu. Ciktim cikolata yedim biraz yürüdüm döndü gösterdi öyle :) :)

Kizlar oglumun poposunda kucuk sivilceler var neden acaba biraz baksiri sıkmis ondan olabilir mi ya
Ola bilir canım havasız kalmıştır pamuklu ve daha rahat iç çamaşırları kullan, poposunu yıka biraz da bepantol sür rahat eder inşallah

Aa sen deyince hatirladim bir kez de ben gormustum adet oldugumu
Ay yicem cok su iccem 1 aydir bekliyoruz bir de gostermezse Allah korusun.Zaten yogun oluyor gostermezse o gun tekrar almaz dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…