2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim yazin alerji gecirdi cok endiselenmistim bile bi kirmizilik gordem korkar oldum
Benim kızım da alerjik vücutlu ama yazın oluyor genelde, kışın pek olmaz eminim yarına solmuş olacaktır canım geçmiş olsun küçük paşaya

Iyi akaşamlar güzel anneler 2 oglum vardi bu üçüncu bugün netleşti 1 oglum daha geliyor gönül isterdi bi kızim olsun kısmet saglıklı olsunlarda hakkımda hayirlisi buymuymuş
Yanlız değilsin canım ben ve bedef te aynen 3.ogluslari bekliyoruz önemli olan o once sağlık tâbi Rabbim acilarini göstermesin

gözünüz aydın kızlar...
Teşekkür ederim❤
Hayirli olsun saglikla gelsin paşa

Canim hayirli olsun insallah. Yaa ruya demissin yaa ne ruyalar goruyordun direk kiz bebek mi yoksa yorumu kiza cikanlar mi?
Cnm bn ilk rüyamda pusette oturuyodu sen uyumadınmı kızım dedim kucağıma aldım...
Sonra hamileydim bna kız çocuk verdiler emanet tutayım diye(teyzemin torununu)
Geçen gün 4tane kızım varmış gördüm..
Bu gece de drum bna pembe oyuncak verdi..
:) ben hep kız gördüm ve kendimi hamile yada kendi çocuğum olarak gördüm...
Teşekkür ederim saolasın...bnm için önenli deildi ama rüylarımdan dolayı bi adım kız öndeydi

Benim rüyamlarım çıkmadı dr gidiyorum erkek diyo doğuruyorum erkek bbek veriyorlardı kucağıma. Ama adet oldğumu görmüştüm o kız bebek demekmiş kızım olcak inşş benim dr da kesinleştirirse
Bn adet olduğumu deilde asansör düşmüştü kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda

Bn adet olduğumu deilde asansör düşmüştü kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda
Ben hamile olduğumu yeni ogrendigim zamanlarda erkek bebek gördüm birkaç gece sonra aynı bebeği yine gördüm o aralar uzun uzun rüyalar görüyordum hep manalari çok güzel sevinecegin habere isaretti çok şükür rüyam çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…