2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben kizima bu bebek arabasini aldim. Sizce nasil? Erkek bebek icin gibi görünmedigini düsünyorum ikisine de gitmesi icin bunu düsündüm. Sizin fikriniz ne?
Gule gule kullanin canim. İlla kiza pembe erkege mavi olcak diye kural yok. İkisine de olur senin hosuna gittiyse kullanimi rahatsa onemli olan bunlar. Ben de ogluma kirmizi araba aldim rengi cok hosuma gitti kullanimini da sevdim.

Merhaba kızlar. Hazırlıklara başladınız mı? Ben ne alacağıma bir türlü karar veremedim yaz bebeği ve burası çok sıcak oluyor. Bebek nasıl gıydırılır, ne almak lazım bir fikrim yok

Merhaba canım. İlk 15 gün bizden bir kat fazla üşüyüp sonraları ise bizimle aynı oranda ısıyı hissediyormuş bebekler. O yüzden ince kumaş uzun kol body 2 tane onun dışında kısa kollu ve askılı almayı düşünüyorum. Büyüklere kalsa hep uzun kollu giydirip kundaklayacaklar.. Kitap aldım okuyorum öğreniyorum. Araştırıyorum. Danışıyorum... Bebek nasıl alışırsa öyle gider diyende var, çok sicaklarsa huysuz olur ağlar diyende.. Herkesin tecrübesi birbirinden farklı üstelik.. En iyisi kendi bebeğimizi gözlemleyip onun ihtiyacına yönelik giydirmek. Zorda kalmamak için uzun kol, kısa kol, askılı, çorap, eldiven filan alcam. Hepsinden az az. . Sonra duruma göre çoğaltırım diye düşünüyorum şuan.

Kizlar en yakin arkadasim su an doguma hazirlaniyor .Bebegin suyu azaldigi icin suni sanci verdiler .Hamile duasi makbuldür. Hayirla kolay dogum yapması icin Ya Selam c.c esmasini okur musunuz?
Okuruz tabi , Allah'ım bir nefeste doğurmak nasip etsin sağlıcakla kucağına alsın inşallah , noldu baya vakit geçmiş doğurdu mu ?

Kizlar ben kizima bu bebek arabasini aldim. Sizce nasil? Erkek bebek icin gibi görünmedigini düsünyorum ikisine de gitmesi icin bunu düsündüm. Sizin fikriniz ne?
Bnde rem sarı renk aldım 2cinsiyete uygun olsun die olur tabiki... içine pembe bişey atarsın olur biter

Kisa kol citcitli badiler bir kac uzun kollu serin havada ve geceleri lazim olabilir .Ince muslinlerden 2 3 tane kundak .1 2 ince alt
Bu müslinleri ben anlamadım, annemde bilmiyor zamanında yokmuydu bilemedim. Bugün aldım 2li set şeklinde ama eve gelince farkettim 65*65 yazıyor küçüktü mü sizce değiştirsem mi nerede kullanabilirim ki bu boyutu

Biz onu zaten yapiyoruz benim topikte Burda konular cok genis orda sadece urunler hakkinda mesajlar oluyor bekleriz

Tabii ki de kop gel
Aslında senin topiği de takip ediyorum ama orada herkes kendi aldığını paylaşıyor gibi, ki bu da güzel birşey. benim kasettiğim kampanya takip etmek için mesela "ben şu arabayı alacağım, denk gelirseniz söyleyin :)" gibi birşey. Bunu orada da yapabiliriz tabi

Güzelmis canim güle güle kullan fiyati da uygun. Ben yurtdisinda yasiyorum burda fiyatlar inanilmaz pahali. 100€ dan daha ucuzunu görmedim daha. Annem türkiyede ona aldirmak niyetindeyim
Ben aldığımda ekstra indirim vardı. Bu da iyi bir marka o yüzden paylaştım biraz da canım.
İlgilenirsen annen Joker websitesinden alabilir orada da iyi fiyat.

Kızlar gebe okulunda 20. Haftadan sonra normal doğumu kolaylaştırsın diye nefes egzersizleri verdiler. Normal doğurmak isteyen bence bir araştırsın. Birde ıkınma sadece 10 cm açıldıktan sonra bebeğin başı çıkana kadarmış. Ben sanıyorumki saatlerce ıkınacağız. Allah hepimize zamanında kolay doğum nasip etsin

Nerden site adı verebiliyomusun kalitesi nasıl peki kumaşı falan

Ikınma işin en basit kısmıydı. 5-10 dakika anca sürüyo 3-4 defa ıkınıyorsun. Zor olan 7-10 cm arası 7 cm kadarda bişey yok ama sonrası zor

ayprensesii merakımdan soruyorum, Kayınvalide ile yapılan bir alışveriş mi bu, adet gibi bi şey mi?
Yok cnm bnm iş biraz karışık annem yatağı alıcam dedi kayınvalidemde bebek arabasını alayım dedi biz alalım dedm bzde gidelim fln oldu çıkmışken bişeyler aldılar.. kendi kafalarına göre lmalarındansa benm beğendiklerim olsun dedm işime geldi

Ne güzel şanslıymışsın :) genelde büyük kıyafet almayın, bebeğin büyüme hızı belli olmuyor deniyor ya ben pek almaya cesaret edemiyorum o yüzden, sen baya baya alınca merak ettim, adet mi diye :) güzel günlerde giysin minnoş kızın cnm

Teşekkür ederim cnm banada öyle deniyor getiren olur fln die.. bebek büyük olursa büyük beden olanları giydiririm... hiç olmadı başkasına hediye götürürm sonuçta kendime die alıyorm.. kısmet rabbim yeterki kucğımıza almayı nasip etsin..
Ben kurban bayramında fln yurt dışına cıkcam o yüzden 3aya kdr aldım o dönemde sıkışmk istemiyorum..

Bimden ben de penye battaniye, alt açma ve pike aldım. Günlük kullanım için ideal ve fiyatları da iyiymiş 12 TL civarı hatta penye battaniyelerden i3ki tane aldım. Yelek bady ve zıbınları beğenmedim onlardan almadım. Ama muhakkak herkese lazım penye battaniye pike. Haberi paylaştığın için çok sağol. Bugün sanırım herkes Bime üşüştü :)

Kızlar Bim 'e bir sürü çok uygun fiyatlı bebek ürünü gelmiş. Bebek battaniyesi 100% koton 12 veya 14 tl gibi birşeydi mesela. Almak isteyen olursa baksın bir an önce

teşekkürler paylaştığınız için.

Bebeğinin banyosu için kullanabilirsin çıkınca sarıp suyunu emsin diye. Hatta bebeği banyoda yıkarken bile kullanabilirsin ben de videoda görmüştüm yüzünü gözünü iyice siliyorlar ıslak müslin bezinle, ben daha çok banyo sonrası suyunu emsin diye sarmak için 3 tane o boydan aldım. Bir de 1 mtlik boylarından 2 tane aldım kundak yapıp sarabilmek için sadece üst kundak yapacağım bacakları açık kalıcak. O da ilk günler anne karnı hissi versin diye. Daha sonra da üzerine örtebilirim banyoda da kullanabilirim.

Amin inşallah. Çok güldüm ben de normal doğum mu sezeryan mı yapacaksın diye soranlara öyle bakıyorum ;yani normal nasıl olacak ne biliyim :) Hayırlısı artık son ana kadar belli olacak bakalım :)

Bu arada yakında doğum günüm var diye, kız kardeşim ''abla artık sana hediye alamayız yeğenime alacağız'' diyerek oğluma hediyesini kargoyla gönderdi :) resimdeki oyun halısı, ben de alacaktım ama daha erken diyordum :) Çok iyi oluyor bu gelişimi için.

Saatlerce sancı çekeceksin canım ikinma 2 defa sanciyla beraber ikiniyosun hepi topu 2 defa ve ya 3 hemen bebek çıkıyor ben 3 defa ikindim 5 dk içinde doğdu ama sanciyla saatlerce çekiyorsun ve gittikçe de şiddetleniyor en sonunda doğum sancısı geliyor gerçek sancı seni doğum masasına alıyorlar hadi sancı geldiği zaman ilin diye sancı bir geliyor ikiniyosun birden sancı duruyor bir kaç saniye hiç sancı olmuyor sonra yine sancı geliyor öyle yine ikiniyorsun eğer bu ikinmada da bebeği cikaramadiysan bir sonraki sanciyi bekliyorsun o esnada da nefes alıp veriyorsun hızlı hızlı bu sefer yapcam diyorsun sonra yine sancı geliyor ikinmaya başlıyorsun bebek tam dayanıyor o esnada hemen alt kısmını küçük iğneyle uyusturuyorlar ve küçük bir kesi atıyorlar ama tabi hissetmiyorsun bebek çıkıyor löp diye hemen içindeki fazlaliklar falan dökülüyor ondan sonra hemen bir ebe oturuyor önüne dikiş atiyorlar uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…