2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek cnm :) bnde battaniyeden 2 tane aldim:)

Ben dun dogum yapacagim hastaneyi ilk kez gördüm. Yeni sectigim dr un hastasiydi arkadasim .Odasinda sanci cekti kimseyi gormedi duymadı strese girmedi .Dogumhanede jakuziye girip gevseme imkani vs hepsi hosuma gitti. Dikisleri dr kendisi atmış. 2 saat dogumhanede tuttular gözetim altinda .Bu arada esiyle girdi doguma.Sonra odaya bebegi kucaginda geldi .Cok rahatladim ortami gorunce. Hep acaba mi deyip duruyordum.

Günaydın kızlar ayrıntılı ultrasona gidiyorum bütün gece uyuyamadım stres heyecan korku hepsi karma karışık. Dua edin herşey yolunda olsun lütfen. Bu kadar zorlu bi hamileliğin üstüne bi o kadar stres. Hamileliğin tadını çıkar diyenlere tuhaf tuhaf bakar oldum o nasıl oluyo der gibi.

Dogru,canim ben 3 dakikaya kadar bekledim hatta ilk cocuk zaten gec geliyor,ama hastaneye gittim yarim saat gibi sancifalan yok. Aman eve gonderirler diye korktum valla. Sonra bi sanci geldiki. Doktor bakti kiz doguruyorsun diyince. Masaya kalktim

Canim stress yapma insallah her sey yolundadir. Sag salim kavustursun rabbim bebisine

Herşey iyi çıkar inşallah. İyi düşün iyi olsun canım

Amin inşallah

boyutu küçük çıkar sandım ama gayette büyükmüş battaniye ve pike çok iyi oldu. :)
pikeyi actinmi sade desensiz duruyordu esimle bi actik tatli minik bir zurafa cikti gizlenmis icine :))) simdi 13 martda banyo malzemeleri gelcek unibaby nin oldukca indirimli onlarida alip buyuk cogunlugu eksikleri kapatmayi planliyorum :)

Teşekkür ederim canım. Herkes bişeyler söylüyor ne yapacağımı sasırdım. En iyisi dediğin gibi yapmak.

Öyle anlatinki doğuruyorum sandım. Bu arda hepsi kolayda bana en zor gelen fazlalıklarım karnı basılarak cıkarılmasıydı cok fena sancıdan bile. Bide dikiş atıldığını his etimki ne his etdim noğumdan daha zor o dikiş. Bence!

Teşekkür ederim canım. Herkes bişeyler söylüyor ne yapacağımı sasırdım. En iyisi dediğin gibi yapmak.
İnsanın kafası vok karısıyor haketen. Yaz aslında kışdan zor. Ama bebeğin sana üşüdüğnude sicakladığınıda anlatıcak. Profilimde ağustosta cekilmiş bi fotusu var kızımın. Daha incede, daha kalında giydirdiğim oldu. Bende ilk başda korkuyordum kısa koluda üşümezmi diye sonra o bile kalın geldiği oldu bi atlet bir bezde. Yanı o an anlıyorsun ne lazım diye. Cocuk sana söylüyor.

Kızlar günaydın:) bugün konu doğumdan açılmış madem ben geçen yıl anal fissür ( makat çatlağı ) çektim ve onun ağrısını hatırlamak bile istemiyorum 2 kez ameliyat oldum ilk ameliyatımı dr başaramadığı için normal doğumda ve sonrasında da çatlak ve hemoroid çok yaşanıyormuş bu yüzden dr um direk sezeryan yapacağız riske gerek yok dedi böyle bir durum yaşayan var mı normal doğum sonrası ya da duyduğunuz?

Ben badem yağı kullanıyorum. Tüylenme oldu bende de yüzümde de lekeler olmaya başladı :'(
Benimde yüzünde durmada sıvılce cıkıyor lekeleride cok pis kalıyor. Limonlu sırkeli gül suyu maskesi yapıyorum sonuc güzel görünüyor ama yenıleri engelemiyor sadıce eskılerın gecmesını sağloyor. 6 gundur yapıyorum ve şimdiden rengı baya acıldı lekelerede kulana bilirsin bence.

ne güzell,hangi ildesiniz merak ettim bu imkanları olan hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…