2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyafetler tamam gibi.Battaniye kundak hepsi tamam .Simdi bebek odamizve araba var sırada .Araba icin indirim bekliyorum bir umut.

Lisansli urunler guzel oluyor .
Ben de araba ve yatak için indirim bekliyorum. Aslında istediğimiz modelleri yazsak,belki kendimiz görmesek bile birine o şey indirimli denk gelir haberimiz olur.

Canim ben tam anlıyamadım gözünümü kapatamiyorsun birini yoksa netmi göremiyorsun. Eyer kapatamıyorsan, yuz felci ola bilirmi benimde başıma gelmişdi lohusaykende o yuzden soruyorum.
Gözümü kapatıyorum ama azcık acık kalıyo yüz felci olduğu için sağ taraf hareket etmiyor güçsüz. Doğumdan sonra olduğu da olurmuş

Gözümü kapatıyorum ama azcık acık kalıyo yüz felci olduğu için sağ taraf hareket etmiyor güçsüz. Doğumdan sonra olduğu da olurmuş
Gecmiş olsun sana allah şifanı versin. Göz damlası kulan gözün kuruması cok fazla sulanıyordur şimdi arada elinle kapat kapalı dursun biraz.

benim de oluyor bu sabah da oldu baldırıma tam canımdan can gidercesine acı veriyor eşim ovdu yavaş yavaş magnezyum eksikliğinden sanırım muz yemek iyi geliyor
Evet magnezium ve calsium da birlikte tuketilmeli canim. Ne yapalim bebeklerimiz sag salim gelsinlerde. Zaten bunun ve bu gibi bi suru sey icin annelik kutsal ya. Her sey kolay olsaydi.))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…