- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.021
Bir cok siteden aldm acikcasi. Ebebek civil carters mothercare ve aklima suan adi gelmeyen bir cok site:)Nerden site adı verebiliyomusun kalitesi nasıl peki kumaşı falan
Hepsi tamam da o kesilme olayi beni cok korkutuyo. Bi ay oturamadim fln diyenler var.Saatlerce sancı çekeceksin canım ikinma 2 defa sanciyla beraber ikiniyosun hepi topu 2 defa ve ya 3 hemen bebek çıkıyor ben 3 defa ikindim 5 dk içinde doğdu ama sanciyla saatlerce çekiyorsun ve gittikçe de şiddetleniyor en sonunda doğum sancısı geliyor gerçek sancı seni doğum masasına alıyorlar hadi sancı geldiği zaman ilin diye sancı bir geliyor ikiniyosun birden sancı duruyor bir kaç saniye hiç sancı olmuyor sonra yine sancı geliyor öyle yine ikiniyorsun eğer bu ikinmada da bebeği cikaramadiysan bir sonraki sanciyi bekliyorsun o esnada da nefes alıp veriyorsun hızlı hızlı bu sefer yapcam diyorsun sonra yine sancı geliyor ikinmaya başlıyorsun bebek tam dayanıyor o esnada hemen alt kısmını küçük iğneyle uyusturuyorlar ve küçük bir kesi atıyorlar ama tabi hissetmiyorsun bebek çıkıyor löp diye hemen içindeki fazlaliklar falan dökülüyor ondan sonra hemen bir ebe oturuyor önüne dikiş atiyorlar uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun
Demi bence de mantikliBnde rem sarı renk aldım 2cinsiyete uygun olsun die olur tabiki... içine pembe bişey atarsın olur biter
Hepsi tamam da o kesilme olayi beni cok korkutuyo. Bi ay oturamadim fln diyenler var.
Ben 9 -12 ay aldım canım. Bizim buradaki bim biraz yol üstü kalıyor hemen tükenmiyor ürünler.Sarı monu kaç yaş için olani aldn.
Bende çok begendim özellikle sarısıni ama sadece 3 yaş icin kalmıştı büyük diye almadm. O yeleklerin citcitli badylerini aldim bide mavili olanini. Yeri gayet güzel duruyor
Saatlerce sancı çekeceksin canım ikinma 2 defa sanciyla beraber ikiniyosun hepi topu 2 defa ve ya 3 hemen bebek çıkıyor ben 3 defa ikindim 5 dk içinde doğdu ama sanciyla saatlerce çekiyorsun ve gittikçe de şiddetleniyor en sonunda doğum sancısı geliyor gerçek sancı seni doğum masasına alıyorlar hadi sancı geldiği zaman ilin diye sancı bir geliyor ikiniyosun birden sancı duruyor bir kaç saniye hiç sancı olmuyor sonra yine sancı geliyor öyle yine ikiniyorsun eğer bu ikinmada da bebeği cikaramadiysan bir sonraki sanciyi bekliyorsun o esnada da nefes alıp veriyorsun hızlı hızlı bu sefer yapcam diyorsun sonra yine sancı geliyor ikinmaya başlıyorsun bebek tam dayanıyor o esnada hemen alt kısmını küçük iğneyle uyusturuyorlar ve küçük bir kesi atıyorlar ama tabi hissetmiyorsun bebek çıkıyor löp diye hemen içindeki fazlaliklar falan dökülüyor ondan sonra hemen bir ebe oturuyor önüne dikiş atiyorlar uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun
Saatlerce sancı çekeceksin canım ikinma 2 defa sanciyla beraber ikiniyosun hepi topu 2 defa ve ya 3 hemen bebek çıkıyor ben 3 defa ikindim 5 dk içinde doğdu ama sanciyla saatlerce çekiyorsun ve gittikçe de şiddetleniyor en sonunda doğum sancısı geliyor gerçek sancı seni doğum masasına alıyorlar hadi sancı geldiği zaman ilin diye sancı bir geliyor ikiniyosun birden sancı duruyor bir kaç saniye hiç sancı olmuyor sonra yine sancı geliyor öyle yine ikiniyorsun eğer bu ikinmada da bebeği cikaramadiysan bir sonraki sanciyi bekliyorsun o esnada da nefes alıp veriyorsun hızlı hızlı bu sefer yapcam diyorsun sonra yine sancı geliyor ikinmaya başlıyorsun bebek tam dayanıyor o esnada hemen alt kısmını küçük iğneyle uyusturuyorlar ve küçük bir kesi atıyorlar ama tabi hissetmiyorsun bebek çıkıyor löp diye hemen içindeki fazlaliklar falan dökülüyor ondan sonra hemen bir ebe oturuyor önüne dikiş atiyorlar uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun
Cok sukur dogdu zor dogdu ama suni sancıyla. 4 dikis atilmisOkuruz tabi , Allah'ım bir nefeste doğurmak nasip etsin sağlıcakla kucağına alsın inşallah , noldu baya vakit geçmiş doğurdu mu ?
Canim kucuk almissin kundak boyunu var.Onlari da verme ter bezi omuz bezi filan yaparsin gaz cikarirkenBu müslinleri ben anlamadım, annemde bilmiyor zamanında yokmuydu bilemedim. Bugün aldım 2li set şeklinde ama eve gelince farkettim 65*65 yazıyor küçüktü mü sizce değiştirsem mi nerede kullanabilirim ki bu boyutu
Soyluyoruz aslinda sana denk gelmemis kuzum.Aslında senin topiği de takip ediyorum ama orada herkes kendi aldığını paylaşıyor gibi, ki bu da güzel birşey. benim kasettiğim kampanya takip etmek için mesela "ben şu arabayı alacağım, denk gelirseniz söyleyin :)" gibi birşey. Bunu orada da yapabiliriz tabi
Anladim canım. Güle güle giysin minik :)Ben 9 -12 ay aldım canım. Bizim buradaki bim biraz yol üstü kalıyor hemen tükenmiyor ürünler.
Herkese selam Ben 36 yasinda yumurta rezervlerinde azalma olan ve buguneKadar cok AZ adet goren biriyim.3 ay oncebasarisiz tup bebek denememiz ve histeropkopi ameliyati yasadim. Son iki,aydir da beslenmeme dikkat ettim ve bol su ictim 2 gun once adet oldum vegencligimde oldugum gibiydi. Kanamam oldukca fazlalasti . Sormak istedigimseacaba beslenme ve bol suyla yumurta rezervlerindeki azalmayi yenmis olabilirmiyim bu ay adetimin iyi olmasi iyiyumurtladigim anlamina mi geliyor sizce
Yok canım o kişinin yaraları geç iyileşiyorsa eğer bazı insanlarda olurmuş o o zaman sezeryan da yapsaydı sezeryan yeri de geç iyileşecekti demek kiHepsi tamam da o kesilme olayi beni cok korkutuyo. Bi ay oturamadim fln diyenler var.
Evet canım öyle ama benim sancidan önce suyum gelmeye başladı hastanedeyken sancı gelmeyince suni sancı verdilerCanım hastane ortam gerilmeye sebep olan bir ortam sancılarınızı takip edin. 5dakika 1 olanakadar evde durun aksi bi durum olmadıkça (suyun gelmedi, kanama vs..) evde duşunuzu alın sevdiklerinize masaj yaptırın müzik dinleyin tütsü yapın vs sancıyı evinizde kendinizi iyi hissettiğiniz yerde çekin dediler.
Evet için boşalıyor gibi sanki içinden bir şey çıktığını hissediyorsun ama acimiyor bir rahatlama geliyorİçindekilerin çıktığını da hissediyormusun cnm ?
AMH testi yaptırmışsınızdır muhakkak. Kaç çıkmıştı? Ben size örnek vereyim benim 2 yıl önce 0,08 idi yani 1 in altında oran kötüydü bende de rezerv azalması vardı. (Ağaçtaki elmalar azalmıştı) göbekten hormon iğneleri ile yumurtaları uyardık, bir kez aşılama yaptık tutmadı. Histeroskopi ben de oldum polip alındı, gebelik için risksizdi ama % 1 bile engel olmasını istemiyordum.
Yumurtaların rezervlerini azaltmayı durdurmak gibi bir deyim yok. Her ay adet olunca rezervden eksiliyor, ama son 1 tane ile bile belki hamile kalacaksınız, bu bilinmiyor. Hatta regl azalınca dahi 1 ay olup 3 ay olmama gibi yine de rezerv azalmaya devam ediyor.
Sadece ben bir 20 gün incir kürü uyguladm, o da ben de kist yaptı reglim geç geldi az geldi vs. sonraki 2 ay içinde adetim normale döndü. Spora gittim, yüzmeye gittim, beslenmem düzgündü benimde ve bir kaç ay sonra da hamile kaldım. Bir yararı oldu mu bilmiyorum ama ilk defa böyle birşey denedim(incir kürü) siz deneyin demiyorum ama belki de vücudunuz formundayken sporun iyi beslenmenin yararı oluyordur.
Kızlar göbek çevrenizde tüylenme oldumu? Ben bebeyağı kullanıyordum, ondan süphelendim.
Ne bileyim belki duzgun beslenerek yumurta kalitem artmistir o yuzden muntazam adet olmusumdur diye dusunmustum. Cunku son 10 yildir hic bu Kadar guzel adet olmamistim.
Tamam canım sağol öyle yapayım o zaman büyüğünü bulayım bideCok sukur dogdu zor dogdu ama suni sancıyla. 4 dikis atilmis
Canim kucuk almissin kundak boyunu var.Onlari da verme ter bezi omuz bezi filan yaparsin gaz cikarirken
Soyluyoruz aslinda sana denk gelmemis kuzum.
Tsk Ederim Allah hepimizin gonlune gore versinTabi ki olabilir belki ama rezervin azalmasını yenmek gibi bir şey yok :) Allah gönlünüze göre verir umarım en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?