2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal Doğum sonrasında arkadaşımın hemoroid i olmuştu canım. Ben de yıllar önce fissür yaşamıştım ama ilaçla tedavi edilmişti. Hamile kaldıktan sonra da kullandığım Demir ilaçları kabızlığımı arttırdı ve bir anda hemoroidim oldu nasıl zorladıysam kendimi şok oldum o an. Doktora durumu anlattım hemoroid e birşey yapamayız şu an ama kabızlık engelleyici ilaç vereceğim daha kötü olmasın diye dedi. Bu tip durumlar olursa normal Doğum olmuyormuş gerçekten de ben de ona üzüldüm. Normal istiyordum çünkü. Bakalım son anda nasıl olacak.

Ben birde 2 kez ameliyat oldum mümkün değil yani normal doğum demekki. Benim annemler falan çok rahat normal doğum yapmışlar kuzenlerim bende hep öyle olur diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş. Sağlıkla gelsin de bebiş artık yapacak birşey yok.

Caan eyni veziyyeti yasamisiq ki day denen. Sen Azerbaycanda dunyaya geldi korpen,ya Turkiyede?

Gözün aydın benim sekerimde 120 çıkmıştı bebeklerimin kilosuda seninle gidiyor maşallah minnoslara. Dondurma cips demişsin bende çok çikolata yiyorum bu aralar.

Evet canim cok guzel soyledin her bebek farkli ve bebeye gore de her anne farkli tecrubeye sahip. Benim kizima ama kundaklaman lazim sarip sarmalaman lazim diyordu herkes. Ben eve geldiyimiz gunden giysilerini giydirdim. Hem aslinda kundaklama dogru gelmiyor bnim hocam hep bebek anne karninda aygi yigik sekildedir kundaklayinca ayaklarini aciyorsun. Zaten tonos oluyor ayaklarda bir zaman onun icin rahat burakmak lazim onun icin en iyisi o. Hem benim kizim kasimdi ve ben alttan body usten giysilerini giydirdim hep. Kayinvalidem sen nasil annesi donar cocuk soguktan. Zaten usuyunce de sicak oluncada bebek rahatsiz oluyor kendi belli ediyor nasilsa. Sadece evin havasini hep ayarli tuttum ki bebegim de rahat giysin ne de usumesin. Yani kendi kafama gore davrandim ve okudugum dersimle yonettim.onceden de her kese soyledim sakin isime karismayin. Bu benim bebegim. Ve onun annesi benim. Nasil istersem oyle yetistiririm. Ne zaman bir kusur goraeniz soyleyin. Ama mudahele etmeyin.

sonsuzzz hayırlı olsun çok sevindim :) magnezyum büyük ölçüde azaltacaktır. Benim kas ağrım oluyordu annem de hep erken Doğum yapmış doktor önlem amaçlı vermişti. İlacım bitti dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. Bi hayli etki ediyormuş dedim kendi kendime. İnşallah faydalı olur sana da.

Merhaba hanımlar :) ben eylül anneleri grubundanım :) yavaş yavaş artık cinsiyetler belli olmaya başladı. Daha tecrübelisiniz diye size de sormak istedim. 11- 13 haftalar arası cinsiyet tahmini alıp sonrasından değişen var mı aranızda. :)

11 +4 iken erkek olma ihtimali yüksek dedi
Ama kesin bişey demedi.
17 haftada kesin erkek dedi iki doktorda

Var canm 11+6 da erkeğe benziyo dendi 15+5di sanrm kız oldu sonrada kız diye gitti:)

pikeyi actinmi sade desensiz duruyordu esimle bi actik tatli minik bir zurafa cikti gizlenmis icine :))) simdi 13 martda banyo malzemeleri gelcek unibaby nin oldukca indirimli onlarida alip buyuk cogunlugu eksikleri kapatmayi planliyorum :)
unibaby nasıl peki? Ben hiç araştırmadım, doğal mı mesela?

Aynen
Bende öyle bi4 tavır içerisine giricem.
Çünkü bizim taraf çok karışacak.
Yardim etmek isterseniz edin ama bu çocuk benim
Ben hesaba tutulacagim.

Çok çocuk yetiştirmek istiyorlarsa kendileri dogursunlar

Gözün aydın benim sekerimde 120 çıkmıştı bebeklerimin kilosuda seninle gidiyor maşallah minnoslara. Dondurma cips demişsin bende çok çikolata yiyorum bu aralar.
al bendn de o kadar bende cikolataci oldum ciktim ama beyz cikolata yiyorum kendimi tutamiyorm ya tatli istiyo canm devamli siz nasil kendinizi durduruyorsunuz

O zaman 15 16 haftadan önce pek heveslenmemek lazım cinsiyet konusunda :)
Aynen öyle canım. Ondan önce ki haftalarda yanılma çok oluyo. Bana baştan beri hep erkek dedi ve yanılma olmadı ama cevremde 12 13 haftalikken erkek deyip sonradan değişen çok oldu. Emin olmak için 15 16 hafta bitmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…