- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.861
Canım bebeği olan bütün arkadaşlarım hiç başka bişey alma prima premium care al dediler. Bende öyle alacağım. Hatta birer paket aldım. Ama denemek istersen denenebilir tabi.@Lavanta_kokusu çok aktifti ilk zamanlar şimdi onun yokluğu hissediliyor cidden merak ediyorum nasıl acaba?
Bu arada konudan konuya atlamış olacağım ama bebek bezi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kafadan prima alsam mı yoksa sleepy tarzı yeni bir marka mı? Pampers prima var, ben bu üçü arasında karar veremiyorum. Şimdiden almayacağım ama karar vereyim dedim.
Evet ikiz ufaklıklar oda konusunda da karar veremedim ben.yatak odam müsait değil.cocuklara oda yapıp.salona bir park yatak almak mantıklı olur mu?Canım sende ikiz hamileydin değil mi? Ben çok olmasada iki bebeğede 3 er tane hastane takımı ve tulum vs. aldım ama çok abartmadım şimdilik çünkü dediğin gibi bizim zaten risk doğuma kadar hep var. Allah esirgesin tabi ama ben yinede ıvır zıvır almışım aslında eksik az kaldı.
Benim evimde çok küçük ve aynen bende düşündüm ama kesinlikle o küvet ve iç filesini almak gerekli bence, bebeği onlarla yıkaması çok rahat oluyor. Bende katlanan düşünüyordum ama çok pahalımı bakmadım henüz.Kızlar hemen herşeyi aldık gibi ama banyo küveti falan var işte tırnak makası ufak tefek. Bu küveti almak gerekir mi ya ufacık zaten elimizde yıkasak banyoda. Evde çok yer kaplayacak birde katlanabilir olanları var küvetin fiyatı biraz yüksek normalinden ama alırsam ondan alsam kullanışlı mı olur kullanan var mı hiç ??
Benim evim çok küçük yatak odama bir park yatak koyacağım ilk zamanlar sığdıkları kadar birlikte yatacaklar. Küçük odamda 2 tane beşik var o beşikleri de ayrı yatırmam gerektiğinde kullanacağım. Salonda yer yok bende de. Benim beşiklerin iki yükseklik kademesi var şimdi bebekler yukarıda yatacak ama 6 aydan sonra daha aşağıdaki kademeye indireceğim.Evet ikiz ufaklıklar oda konusunda da karar veremedim ben.yatak odam müsait değil.cocuklara oda yapıp.salona bir park yatak almak mantıklı olur mu?
2 oğlumda da prima premium care kullandım ilk doğduklarında çok memnundum@Lavanta_kokusu çok aktifti ilk zamanlar şimdi onun yokluğu hissediliyor cidden merak ediyorum nasıl acaba?
Bu arada konudan konuya atlamış olacağım ama bebek bezi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kafadan prima alsam mı yoksa sleepy tarzı yeni bir marka mı? Pampers prima var, ben bu üçü arasında karar veremiyorum. Şimdiden almayacağım ama karar vereyim dedim.
küvet şart ama file hayır... o bebeğin üşümesini sağlıyo kv direk küvetin içine yatırıp yıkıyordu ilk zamanlarda... başının altına kıyafetlerinden koyuyordukKızlar hemen herşeyi aldık gibi ama banyo küveti falan var işte tırnak makası ufak tefek. Bu küveti almak gerekir mi ya ufacık zaten elimizde yıkasak banyoda. Evde çok yer kaplayacak birde katlanabilir olanları var küvetin fiyatı biraz yüksek normalinden ama alırsam ondan alsam kullanışlı mı olur kullanan var mı hiç ??
Annem yanımda kalıyor benim.Ayaga kalkmam yasak şimdilik bana bakıyor.salonda yatıyor o da onun yanına gelirim die düşünüyorum bebeklerle.Allah nasip ederse tabi.Benim evim çok küçük yatak odama bir park yatak koyacağım ilk zamanlar sığdıkları kadar birlikte yatacaklar. Küçük odamda 2 tane beşik var o beşikleri de ayrı yatırmam gerektiğinde kullanacağım. Salonda yer yok bende de. Benim beşiklerin iki yükseklik kademesi var şimdi bebekler yukarıda yatacak ama 6 aydan sonra daha aşağıdaki kademeye indireceğim.
Salona park yatak alacaksan ilk zamanlarda onların yanında yatman gerektiğinde salonda yatman gerekecek o zaman.
Mantıklı canım bencede öyle yaparsın zaten gece bile bir kişi idare etmek zor olacak hem yardım almış olursun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde, Annelerin hakkı ödenmez.Annem yanımda kalıyor benim.Ayaga kalkmam yasak şimdilik bana bakıyor.salonda yatıyor o da onun yanına gelirim die düşünüyorum bebeklerle.Allah nasip ederse tabi.
Allah razı olsun zaten o olmasa ne yapardım bilmiyorum.bu arada babam bütün ev işlerini öğrendi.yemek yapmayı bile :)Mantıklı canım bencede öyle yaparsın zaten gece bile bir kişi idare etmek zor olacak hem yardım almış olursun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde, Annelerin hakkı ödenmez.
Ben aydın nazillideyim.annemler Bursada yaşıyor.8 saat bizim de otobüsle.mecbur bırakıp geldi o da.ben raporluyum okula gidemiyorum bu dönem.riskli olduğu için geldi o da.babama da üzülüyorum adamcağız yalnız kaldi evde.benim de babam buraya gelmiyor.Z Zelichka çok şanslısın canım annen aynı şehirde yada yakın mesafede olunca be güzel oluyor. Annemler aydında ben kocaeli 10 saate yakın yol. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Gel diyorum o gelmiyor beni çağırıyor benimde gözümde yol büyüyorkeşke 1 2 saat uzağımda olsaydı atlar arabama kendim gider gelirdim sıkılınca.
Evet sizin de uzakmışBen aydın nazillideyim.annemler Bursada yaşıyor.8 saat bizim de otobüsle.mecbur bırakıp geldi o da.ben raporluyum okula gidemiyorum bu dönem.riskli olduğu için geldi o da.babama da üzülüyorum adamcağız yalnız kaldi evde.benim de babam buraya gelmiyor.
Günaydın kızlar hayırlı cumalararanızda tansiyon ile ilgili problem yaşayan var mı acaba ?yemekten sonra ve biraz hareket ettiğim zaman bile baş ağrım oluyor ve kalbim çok hızlı atıyor,evde ölçüyorum güzel çıkıyor 13 8 12 7 felan ama ne zaman doktora veya sağlık ocağına gitem hep yüksek çıkıyor mesela dün 15 10 çıktı doktorda,acaba benim alete mi bi problem var anlayamadım daha çok erken korkuyorum
Selamlar. Ben yazdiklarinizi tavsiyelerinizi okuyorum ama pek yazma hevesim yok. Moral bozukluklari, uzuntuler fln.ya önceden daha çok kişi oluyordu ve sürekli bi konuşma oluyordu şimdi belli başlı kişiler yazıyor neden acaba ?
Evet ikiz ufaklıklar oda konusunda da karar veremedim ben.yatak odam müsait değil.cocuklara oda yapıp.salona bir park yatak almak mantıklı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?