- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.881
Evet ya belim koptu bes gunde 2 gun yatcam hatta yarin aksam esimyok gunduzden kv deme gideyim .Bir iki canimin istedigi seyler var soyleyebilirsem isticem .Hep cekiniyorum.Kizlar haftasonu geldiiii cok sukur. Accik da biz yatalim
Ben yetişemiyorum okumaya sıkılıyor musuncanlansın ya walla sıkılıyorum ben
Bence ilk zamanlar banyoda yikamak hem riskli hem de uygun degil .Annem hep der korpe cocuk banyoya girmez diye.Kızlar hemen herşeyi aldık gibi ama banyo küveti falan var işte tırnak makası ufak tefek. Bu küveti almak gerekir mi ya ufacık zaten elimizde yıkasak banyoda. Evde çok yer kaplayacak birde katlanabilir olanları var küvetin fiyatı biraz yüksek normalinden ama alırsam ondan alsam kullanışlı mı olur kullanan var mı hiç ??
Annemler 1 bucuk saat uzaklikta ama inan ki oyle olmuyor .Ben 3 aydir falan gidemiyorum .Z Zelichka çok şanslısın canım annen aynı şehirde yada yakın mesafede olunca be güzel oluyor. Annemler aydında ben kocaeli 10 saate yakın yol. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Gel diyorum o gelmiyor beni çağırıyor benimde gözümde yol büyüyorkeşke 1 2 saat uzağımda olsaydı atlar arabama kendim gider gelirdim sıkılınca.
Onu kullancaksan alabilirsin surekli gelmiyor .kızlar bimde bubchen nin şampuanlarınu gördüm alsammı
Bebek arabası olarak ne düşünüyorsun?Canım bende öyle yapıcam. Çocuklara 2 beşik alıcam 70x130 gibi. 4 yaşına kadar idare eder, sonrada montessori gibi bir sey düşünürüm. Büyüyen yataktan vazgeçtim sanki büyütünce çocuk düşecek gibi geliyor.
Kayınvalidem bakıcak çocuklara benimle, o yüzden salonada bir park yatak alıcam. Hatta geceleri park yatakta yatırıp bende onlarla salonda uyumayı düşünüyorum çünkü yatak odama sığmaz. 6 ay oluncada artık geceleri odalarına geçiririm.
Yalnız tek düşüncem nerde emziricem. Gebe okulunda 2 bebeği aynı anda emzirmeyi gösterdi. Emzirme odası loş ve sessiz olmalıymış, hatta tv olan yerde emzirmeyin dediler. Ve mümkünse annenin ayaklarını uzatarak emzirebileceği bi koltuk önerdiler. İnşallah bebek odasına sığar tüm bu eşyalar.
Z Zelichka çok şanslısın canım annen aynı şehirde yada yakın mesafede olunca be güzel oluyor. Annemler aydında ben kocaeli 10 saate yakın yol. Herşeyi tek başıma yapıyorum. Gel diyorum o gelmiyor beni çağırıyor benimde gözümde yol büyüyorkeşke 1 2 saat uzağımda olsaydı atlar arabama kendim gider gelirdim sıkılınca.
Bu konu bizde de geçti ben de Bursaya ailemin yanına mı gitsem dedim ama.benim de esim izin vermiyor.kendi annen gibi kimse olamaz.Çok istisna kayınvalideler gözü gibi bakıyor.Bende doğumdan sonra annemin yanına gidip kalmak istiyorum zaten ücretsiz izin alacağım ama eşim izin vermez. Benim ablam 3 kere epidural 1 kere genel anestezi aldı ve normal doğuramadı, çocuk kakasını yutunca acil sezeryan yaptılar. Ablam tükenmiş haldeydi annem onu aldı hem bebeğe hem ablama bebek gibi baktı, belli bir zaman sonra her akşam dışarı parka çıkardı. Ablam çok çabuk toparladı ama bu seferde eşi çocuğun hiç zor günlerini görmedi buyüzdende yeğenim 9 yaşında tüm sorumluluk hala ablamda. Annemde gelip kalmaz. Kayınvalidem hep dışarda olmaya alışmış ben bakarım ederim diye çok söylüyor ama göye ameliyatımdada bakıcaktı bana. Kadın 4. gün sokağa attı kendini ve bana 4 gün aynı çorbayı getirdi bende ameliyattan çıktım tiksindim 4 günde dedim en sonunda. Ama tüm akrabalara gözüm gibi bakıyorum diyor. Kimse anne gibi olamaz.
bi kaç msj görmüştüm güzel yazmıştı arkadaşlar.. gelmişken alsammı dedim markayı bilmiyorumdaEvet ya belim koptu bes gunde 2 gun yatcam hatta yarin aksam esimyok gunduzden kv deme gideyim .Bir iki canimin istedigi seyler var soyleyebilirsem isticem .Hep cekiniyorum.
Ben yetişemiyorum okumaya sıkılıyor musun
Bence ilk zamanlar banyoda yikamak hem riskli hem de uygun degil .Annem hep der korpe cocuk banyoya girmez diye.
Annemler 1 bucuk saat uzaklikta ama inan ki oyle olmuyor .Ben 3 aydir falan gidemiyorum .
Onu kullancaksan alabilirsin surekli gelmiyor .
Marka guzel o yonden sorduysan kacirma.bi kaç msj görmüştüm güzel yazmıştı arkadaşlar.. gelmişken alsammı dedim markayı bilmiyorumda
Bebek arabası olarak ne düşünüyorsun?
Açıkçası bana da çok pratik geldi.ben bu arabada karar kıldım normalde büyük teker falan isterdim ama katlanışı falan tek başıma çıktığım zamanlar için çok pratik
Masallah findigaKızlar bugün kontrole gitmiştim.
En son doktoruma 31 ocakta gitmiştim 54 kiloydum.
Şuan 16 mart 59 kilo çıktım
Doktor kızdı. Ama normalde 56 ile gebe kalmıştım.
Demirim çok düşükmüş.
Ikiye çıkarttı.
Ilaç içmeme rağmen faydası olmuyormuş.
Benek iyimis. 2 gün önde. 30 cm olmuş.
713 gram olmus
Bence çok güzel bi seçim hem kolay kapanıyor hem dayanıklı güle güle kullanın. Bende bugün bu markanın bastonuna baktım ama emin olamadım.ben bu arabada karar kıldım normalde büyük teker falan isterdim ama katlanışı falan tek başıma çıktığım zamanlar için çok pratik
Ben de prego baktım başlarda ama çevremdeki herkes aldıkları arabaların kullanılmadan durduğunu baston araba kullandıklarını söylüyorlar.kararsiz kaldim ben de.
Göbüşler kocaman oldu,Kizlarrr kac kilo aldiniz gobusleriniz ne durumda
Çok pratikmis bu bizim bagaja 2 tane rahat sığarben bu arabada karar kıldım normalde büyük teker falan isterdim ama katlanışı falan tek başıma çıktığım zamanlar için çok pratik
Bende 2 ünite kan aldım cnm artık sonuna kadar devamlı kontrol.İyi akşamlar kızlar bugün tekrar detaylıya girdim ama bizim hanım yine yüzünü göstermedipozisyon değiştirmemiş. Doktor bazı bebekler doğuma kadar inatlaşır diyor benimki inşallah inatlaşmaz.
@hadess canım banada kan verilcek 2ünite değerim yine düşmüş
Ben 2 tane aldım mamas papas marka. Nasıl olsa tek başıma çıkartamam diye. Teyzem ikiz arabası almıştı yanyana olanlardan hiç memnun kalmamıştı.Ikiz bebek arabası nasil olmalı sizce ayrı ayri mı.yoksa sadece ikiz arabasi mi almaliyim?bu arada annem bugün bunları almış ufakliklara
Açıkçası bana da çok pratik geldi.
Sağlam durmuyor ama adam binince inandım
bende sağlam bulmuyordum açıkçası böyle küçük arabaları ama bu markanınki diğer markaların benzer modellerine göre çok sağlam mağazada görüp karar verdim böyle internetten bakınca bana da güzel gelmiyorduÇok pratikmis bu bizim bagaja 2 tane rahat sığar
bende sağlam bulmuyordum açıkçası böyle küçük arabaları ama bu markanınki diğer markaların benzer modellerine göre çok sağlam mağazada görüp karar verdim böyle internetten bakınca bana da güzel gelmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?