2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar haftasonu geldiiii cok sukur. Accik da biz yatalim
Evet ya belim koptu bes gunde 2 gun yatcam hatta yarin aksam esimyok gunduzden kv deme gideyim .Bir iki canimin istedigi seyler var soyleyebilirsem isticem .Hep cekiniyorum.
canlansın ya walla sıkılıyorum ben
Ben yetişemiyorum okumaya sıkılıyor musun
Bence ilk zamanlar banyoda yikamak hem riskli hem de uygun degil .Annem hep der korpe cocuk banyoya girmez diye.
Annemler 1 bucuk saat uzaklikta ama inan ki oyle olmuyor .Ben 3 aydir falan gidemiyorum .
kızlar bimde bubchen nin şampuanlarınu gördüm alsammı
Onu kullancaksan alabilirsin surekli gelmiyor .

Bebek arabası olarak ne düşünüyorsun?

Bende doğumdan sonra annemin yanına gidip kalmak istiyorum zaten ücretsiz izin alacağım ama eşim izin vermez. Benim ablam 3 kere epidural 1 kere genel anestezi aldı ve normal doğuramadı, çocuk kakasını yutunca acil sezeryan yaptılar. Ablam tükenmiş haldeydi annem onu aldı hem bebeğe hem ablama bebek gibi baktı, belli bir zaman sonra her akşam dışarı parka çıkardı. Ablam çok çabuk toparladı ama bu seferde eşi çocuğun hiç zor günlerini görmedi buyüzdende yeğenim 9 yaşında tüm sorumluluk hala ablamda. Annemde gelip kalmaz. Kayınvalidem hep dışarda olmaya alışmış ben bakarım ederim diye çok söylüyor ama göye ameliyatımdada bakıcaktı bana. Kadın 4. gün sokağa attı kendini ve bana 4 gün aynı çorbayı getirdi bende ameliyattan çıktım tiksindim 4 günde dedim en sonunda. Ama tüm akrabalara gözüm gibi bakıyorum diyor. Kimse anne gibi olamaz.

Bu konu bizde de geçti ben de Bursaya ailemin yanına mı gitsem dedim ama.benim de esim izin vermiyor.kendi annen gibi kimse olamaz.Çok istisna kayınvalideler gözü gibi bakıyor.

bi kaç msj görmüştüm güzel yazmıştı arkadaşlar.. gelmişken alsammı dedim markayı bilmiyorumda

Bebek arabası olarak ne düşünüyorsun?

Bebek arabası olarak peg prego ve mamas papas düşünüyordum. Çarpma ve kaza testlerinden geçmişler anakucaklarıyla. Çokta sağlamlar, özellikle mamas papas çok az yer kaplıyot tek elle kapanıyor ve en hafif modeli. Ama 2500 civarı. Peg prego ise en son çıkan modeli 4000 anakucağı ile birlikte. Eşime söyledim okadar para vermeyelim dedi, travel sistem olur ama ne olur bilmiyorum. Bizim arabamız 2 kişilik arka koltuklara araba koltuğu sığmaz. Ağırlık çokta önemli değil aslında.

Bir yandanda diyorum ya bu bebekler herşeyin en iyisini hak etmiyormu? Kararsızım

Ben de prego baktım başlarda ama çevremdeki herkes aldıkları arabaların kullanılmadan durduğunu baston araba kullandıklarını söylüyorlar.kararsiz kaldim ben de.

ben bu arabada karar kıldım normalde büyük teker falan isterdim ama katlanışı falan tek başıma çıktığım zamanlar için çok pratik

Kızlar bugün kontrole gitmiştim.
En son doktoruma 31 ocakta gitmiştim 54 kiloydum.
Şuan 16 mart 59 kilo çıktım

Doktor kızdı. Ama normalde 56 ile gebe kalmıştım.
Demirim çok düşükmüş.
Ikiye çıkarttı.
Ilaç içmeme rağmen faydası olmuyormuş.

Benek iyimis. 2 gün önde. 30 cm olmuş.
713 gram olmus

Masallah findiga

ben bu arabada karar kıldım normalde büyük teker falan isterdim ama katlanışı falan tek başıma çıktığım zamanlar için çok pratik
Bence çok güzel bi seçim hem kolay kapanıyor hem dayanıklı güle güle kullanın. Bende bugün bu markanın bastonuna baktım ama emin olamadım.

Ben de prego baktım başlarda ama çevremdeki herkes aldıkları arabaların kullanılmadan durduğunu baston araba kullandıklarını söylüyorlar.kararsiz kaldim ben de.

Travel sistemin içine ana kucağı konulacağı için bastın hiç düşünmedim. Özellikle ilk 6 ay ben bebeğin bana dönük oturmasını istiyorum o nedenle çift yönlü araba tercih etmek istedim. Bu arada ebebek göktürk şubesi açılacakmış istanbul'da mart sonunda, yeni mağaza açılışı olduğu için ekstra indirimler olucakmış. Büyük parça almak isteyenler olursa haberiniz olsun.

Bende 2 ünite kan aldım cnm artık sonuna kadar devamlı kontrol.

Ikiz bebek arabası nasil olmalı sizce ayrı ayri mı.yoksa sadece ikiz arabasi mi almaliyim?bu arada annem bugün bunları almış ufakliklara
Ben 2 tane aldım mamas papas marka. Nasıl olsa tek başıma çıkartamam diye. Teyzem ikiz arabası almıştı yanyana olanlardan hiç memnun kalmamıştı.

Açıkçası bana da çok pratik geldi.
Sağlam durmuyor ama adam binince inandım

Çok pratikmis bu bizim bagaja 2 tane rahat sığar
bende sağlam bulmuyordum açıkçası böyle küçük arabaları ama bu markanınki diğer markaların benzer modellerine göre çok sağlam mağazada görüp karar verdim böyle internetten bakınca bana da güzel gelmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…