2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aldim lcw den ama pacalari genis geldi bana ben daha dar seviorum boyda skntı yok demekki benden uzunsun sen :) ama darlik begenmedim ben daraltırsam mi
Benimde bu pantalonun paça kısmı dar bende lcw modellerini hiç sevmiyorum ama hamile kalınca mecbur kaldım. Benim boy 175 o yüzden lcw olmuyor zaten.

sürekli instadan bişiler alıyorum... biri bana dur demeli ya... ama o kadar güzel kıyafetler var ki gel beni al diyo...
Ya ben de ordan burdan hep bir iki parca aldim ucuz ucuz sonra annem geldi hafi yikayalim bunlari da dolaba koyalim dedik. Aman Allahim bir yigin zibin kiyafet sapka... Daha cok begendigim seyleri almadim halbuki yaa

ya önceden daha çok kişi oluyordu ve sürekli bi konuşma oluyordu şimdi belli başlı kişiler yazıyor neden acaba ?

Ya ben de ordan burdan hep bir iki parca aldim ucuz ucuz sonra annem geldi hafi yikayalim bunlari da dolaba koyalim dedik. Aman Allahim bir yigin zibin kiyafet sapka... Daha cok begendigim seyleri almadim halbuki yaa
bende aldıklarımı bir hurca koyuyorum sonra bakarım ne var ne yok ona göre hareket ederim diyorum

Eger sezaryen olmam gerekirse sancimin gelmesini beklicem. Tabi doktoruma sorarak. Bir sakincasi yoktur heralde.

Selam kızlar nasılsınız? Ben de sürekli bebek eşyası alma isteği var ama bir yandan da korkuyorum riskli gebelik die.Aldıklarıniza baktım hepsi çok güzel güle güle giysin bıcırıklar.sizden fikir alıyorum bu arada kim neler almış.nelerle baslamam lazım alışverişe onu da bilmiyorum.şimdilik ufak tefek zıbın inve battaniye falan aldık.takipteyim önerilerinizi bekliyorum neler alınmalı ?

Canım sende ikiz hamileydin değil mi? Ben çok olmasada iki bebeğede 3 er tane hastane takımı ve tulum vs. aldım ama çok abartmadım şimdilik çünkü dediğin gibi bizim zaten risk doğuma kadar hep var. Allah esirgesin tabi ama ben yinede ıvır zıvır almışım aslında eksik az kaldı.

Herr seyyy... Al al bitmiyo ki. Sapka eldiven corap zibin hastane cikisi havlu kuvet besik yatak nevresim takimlari uyku setleri bebek arabasi seyahat koltugu emzik biberon... Dunyaya yeni bir insan geliyor tirnak makasina kadar alincak.

canlansın ya walla sıkılıyorum ben
Lavanta_kokusu çok aktifti ilk zamanlar şimdi onun yokluğu hissediliyor cidden merak ediyorum nasıl acaba?

Bu arada konudan konuya atlamış olacağım ama bebek bezi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kafadan prima alsam mı yoksa sleepy tarzı yeni bir marka mı? Pampers prima var, ben bu üçü arasında karar veremiyorum. Şimdiden almayacağım ama karar vereyim dedim.

Kızlar hemen herşeyi aldık gibi ama banyo küveti falan var işte tırnak makası ufak tefek. Bu küveti almak gerekir mi ya ufacık zaten elimizde yıkasak banyoda. Evde çok yer kaplayacak birde katlanabilir olanları var küvetin fiyatı biraz yüksek normalinden ama alırsam ondan alsam kullanışlı mı olur kullanan var mı hiç ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…