2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de aynı durumdaydım.bugün gittim dr a gayet normal dedi.ayaklar aşağıda olduğu İçin aşağıda hissediyorsun dedi.bu haftalarda yeti geniş olduğu İçin sürekli dönüyormuş.hiç stres yapma.

maşallah size...
nasıl kilo almıyosunuz anlamadım
Anlatayim:)
Kahvalti yapip okula geliyorum tam öğle saati ve acikmadigim icin 2 ye kadar bisey yiyemiyorum .Okulda da yemek yok hep kahvaltilik, süt ya da kuruyemisle idare ediyorum .Cocuklar da agir hic yerimde oturamiyorum .Simdi havalar ısındığı için gunde 1 saat top oynuyoruz .Tabii benim icin riskli oynamiyorum ama peslerinde dönerken yediklerim gidiyor herhalde Eve gidince de böyle aman aman yemek hazırlamaya gücüm kalmiyor genelde sebze filan yapıyorum .Oyle iste canim

bende kahvaltımı işyerinde yapıyorum... öğlende tam saatinde eğer birde yemek güzelse tam yiyorum... masa başındayım o yüzden hep oturuyorum... akşamda evde gayet güzel yiyorum... inkar edemem yiyorum yani... sonrada onlar bana kilo olarak dönüyo

Bir de benim huyumdur yalnizken yemek yiyemem bogazima dizilir .Esim simdiye kadar hic bir aksam yemeginde yoktu .1 2 gundur birlikte yemek yiyoruz.

Kızlar burçlarla ilgileniyor musunuz yengeç annesi olacağız ama yükselenini doğum saatine göre belirleyebiliriz. Ben doktoruma söyleyeceğim doğum saatini seçebilir miyim diye ne der bilmem

doktor bir yorum yapmiyor mu?
Nabzini dakika tutarak olcmeni oneririm. Doktora dakikada şu kadar atiyor seklinde bilgi verebilirsin boylece.

Benim de yemekten sonra oluyor. Daha doymadan halsiz düşüyorum. Uzanmam gerekiyor. Son 1 haftadır başladı. Sağlık ocağında ve Dr um da tansiyon ölçümleri iyi çıkmıştı oysaki. Belki tekrar yaptırmak takip etmek gerek.

Bende aldim lcw den ama pacalari genis geldi bana ben daha dar seviorum boyda skntı yok demekki benden uzunsun sen :) ama darlik begenmedim ben daraltırsam mi
Pantalon LCW hamile pantalonu, tek kusuru paçaları kısa geliyor şimdi havalar düzeldiği için sorun değil. Zaten üst olarak hamile kıyafeti henüz almaya başlamadım.

Bende aldim lcw den ama pacalari genis geldi bana ben daha dar seviorum boyda skntı yok demekki benden uzunsun sen :) ama darlik begenmedim ben daraltırsam mi
Benim de alisveris yaptığım bir magaza var .Bu sezon hamile giyim de acacaklarmis onu bekliyorum .Renkli alt ust takimlardan almak istiyorum su yesili fusya filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…