2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım öyle olur, ben minarel yada kalsiyum eksikliği vs diye düşündüm bazı sayfalarda okudum, ağrı yapıyormuş. 1-2 gündür maden suyu ve bol süt içtim ama pek işe yaramadı.
umarım hafifler canım gerçekten kötü oluyor paytak ördek gibi yürüyorum ağrılar yüzünden Allahım kolaylık ve sabır versin inşallah.

Güzel bilgiler bunlar, ben de face de emzirme sanatı grubunu takip ediyorum, bir çok şeyi oradan öğrendim inşallah da uygularken işimize yarar. Yani zorlanmadan başarabilirim.

Valla sizin doktorları anlamıyorum benim doktor kiloya görüntüden bakıyor hiç bir şey demiyor. 11 kilo aldım, size o kadar kiloya kızıyorsa benim gibi kilo alanı direkt kovar herhalde. : D şaka bir yana neden bu kadar az kiloya kızıyorlar?

Nerdeyse 1 buçuk ay gibi bir sürede aldım ondan sanırım

Oğlumu göğüs ucu yarasından dolayı emziremedim daha doğrusu ikimiz de pes ettik hep içimde kaldı çok üzüldüm bunda da aynısı olacak diye aklım çıkıyor hatta sırf bunun için çocuk istemedim bir süre şimdi.emzirme.konusunda çok hassasım her bilgiyi ağzım açık.okuyorum rüyalarıma giriyor sürekli dua ediyorum emzirebilmek için

Bu gece bana uyku yok 3 te uyandım sabahı ederim artık. Midem doluyken uyuyunca böyle oluyor. Hazmedemiyorum.

bezi alıp stok yapmayın sakin ben kizimda prima almıştım cisini sizdirmisti yenidoganken bide bazı bebeklerin bazı bezlere alerjisi oluyor dogunca alıp denemek lazim

küvet almak lazım bence filede çok rahat oluyor ben kendim yikiyordum annem beni bekle derdi onu cagirmadan yikardim buyuk bir hevesle çok rahat oluyor her sene a101e geliyor banyo ürünleri bende şimdilik onu bekliyorum

kizlar gunaydin dun gorduk bebisimizi herseyi cok iyi masallah sadece gebelik sekerinden dolayi diyetteim doktor bazende birak sekerin ciksin kilosu biraz dusuk bebegin dedi canim skldi netten bakiyorum haftaya gore uyumlu aslinda. 24+5 haftalik 730 gram pff sizde durumlar nedir benm haftalardaki arkadaslar graminiz kacti biseyde yiemiorum seker firliyor korkuyorum

Bu gece bana uyku yok 3 te uyandım sabahı ederim artık. Midem doluyken uyuyunca böyle oluyor. Hazmedemiyorum.
senin yine mide doluyken canim hamile degilken oglen 1 e kadar uyuyan ben uykuyu unuttum bebek alistirma yapio sanirim. bunye otomatik sabah 6da bir kalkiyor mide yanmasiyla ohhh gecede 2de ucde anca uykum gelio iyi dayaniorum 3 saatlik uykuyla anlamadm gti :/

Günaydın cnm ben geçen hafta cumartesi gitmistim muayeneye bebegin ağırlığı 625 gr boyu 28 cm di doktor herşeyi iyi dedi

Günaydın kızlar. Ben cumartesi mesaisine sanırım bebek olduktan sonra en çok cumartesileri onu bırakırken zorlanıcam

bunu diyen doktoru ilk defa görüyorum benim 21 de 450 gramdi haftasına uyumlu yani seninkide gayet normal bence şekeri olan annelerin bebekleri kilolu dünyaya geliyor evet o doğru ama bana doktorum sekerine dikkat etmezsen evet bebeğin doğar sağlıklı doğar gorunurde bir problemi olmaz ama büyüdüğünde okul çağına geldiginde öğrenme güçlüğü yaşar demişti

Vücudumuz kendini bebeğe alıştırıyor bencede, uykusuzluğa alışsak gerisi kolay bence. Ben zaten çok uyku düskünü değildim ama geceleri mide yanmasi yüzünden kıvranmak yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…