2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya cok zoruma gitti sofradaydım bogazima dizildi resmen .Niye boyle yapiyor anlamiyorum 2 tane çocuğu var .
Ayrıntılı usg zenginler mi yapıyormuş benim bildiğim en önemli aşama bu yani zengin fakir herkes ayrıntılıya odaklı. Takma desekte boş yani ablan sonuçta ama dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah tertemiz çıkar detaylın.

Aynen bende de oluyor:)

Arkadaşlar, hastanede bebegi beşiğe koyuyorlar ya o besikte yastık çarşaf oluyor mu kendimiz mi temin ediyoruz

Canım yenidoğana bildiğim kadarıyla yastık konulmuyor hastane bebek yatakları zaten eğimli oluyormuş. Eğer yatak düz ise ozaman yastık değilde yatağın altına bir havlu katlayın koyun dediler.

Canım bebeği olan bütün arkadaşlarım hiç başka bişey alma prima premium care al dediler. Bende öyle alacağım. Hatta birer paket aldım. Ama denemek istersen denenebilir tabi.

ben küvet aldım elimde yıkama riskine giremem canım elimizden kayıp gidebilir diye

Kızlar bende 4 aydır berbat bulantılar, tez yazma derken evi üstünkörü süpürüyordum hep temizlikçi ablam var bugün geldi sonunda ve gerçekten yapamamışım birşey kadın 1 saatte yaptığı yerleri 2 saatte bitirdi yazık. Bende çekmece falan gireyim ddm ama belim kopuyor şuan

Bence hiç moralini bozma.ablan içind e art niyet olarak dememiştir. Ablalar candır.kardeslerine yoldaş yol göstericidir.hicbusey olmaz bu tür laflardan şaka yapmış.hic kırılma.disardaki insanlar daha kırıcı.

Kızlar genel olarak herkes aldıklarını ettiklerini yaptıklarını anlatıyor. Ama bence bir liste tarzında elimizde bulunması acısından
Anne ve bebek alışveriş listesi veya olması gerekenler listesi hazırlasak nasıl Olur?
Benim gibi ilk gebeliği olanlara yol gösterir hem.

Canım çalışıyosun eğer eşinin durumu falanda iyiyse belki ablan özenmiş olabilir kendisi de evdeyse. Bide çoçuğuna güzel harcamalar yapıyosan ablan gönlüne göre yapamadıysa yine özeniyo olabilir bilemeyiz. Bizde 4 kız kardeş bi erkek var ama hiç öyle şey olmaz aramızda keşke onların daha çok olsa bizden :) bizede faydaları olur

Tecrübeli anneler destek olursa daha da güzel olur canım. Benim de ilk bebeğim iyi kötü kendimizce araştırıp genel olarak aldık bişeyler. Liste yaparım ben de aldıklarımı ve alacaklarımı.

Arkadaşlar, hastanede bebegi beşiğe koyuyorlar ya o besikte yastık çarşaf oluyor mu kendimiz mi temin ediyoruz
Ben devlet Hastanesi'nde doğum yapmıştım cam kuvez gibi besikti ve içinde ince bir minder gibi bir şey vardı gerisini biz koyduk kalın battaniyesini katlayıp altına koyduk üstüne de penye battaniye örttuk içerisi çok sıcaktı Kasım ayında pişdik sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…