2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dua istemek icin ablama bugun ayrintili ultrason randevumuz var dedim .Daha üstüne bisey yazamadan zenginlik boyle bir sey yazmis acayip moralim bozuldu. Daha da bebegimle ilgili bisey soylersem 2 olsun kiyafetleri gonderdigimde de yeter cok aldin demisti

Kızlar dün gece bel ağrısından ve karin ağrısından uyuyamadim sizinde karın yada bel ağrınız oluyor mu ?

ablalarda bi acayip canım takma benim yıllardır küs oldugum var :) bende görümcem fesatlanıo die kızıodum bunu okuyunca en iisi takmamak dedim

24+0 da 700 gramdi canim. Doktorum bebegin kilosu cok normal dedi. Bebek kilo alsin diye seker yenir mi ya hastaligin var

Kızlar dün gece bel ağrısından ve karin ağrısından uyuyamadim sizinde karın yada bel ağrınız oluyor mu ?
Bende oluyor canim gece donerken veya cisim geldiginde yataktan kalkarken yatatken. Otururken kalkarken yururken... Surekli yani. Doktor normal dedi ama ben yine de saglik ocaginda idrar tahlili yaptircam. Bana sanki cati agrisi+sistit gibi geliyo. Cunku bazen sadece kemikler degil idrar torbamin oldugu yerde de agri hissediyorum

ablalarda bi acayip canım takma benim yıllardır küs oldugum var :) bende görümcem fesatlanıo die kızıodum bunu okuyunca en iisi takmamak dedim
Ya cok zoruma gitti sofradaydım bogazima dizildi resmen .Niye boyle yapiyor anlamiyorum 2 tane çocuğu var .

Bende idrar torbasının orda sıkıntı yok cnm ama 2 gündür karnım ağrıyor dünde belim ağrımaya başladı şuan bel ağrım yok ama karin ağrım hafif var acaba rahim fln mi kasiliyor yada büyüyor artık rahim üst tarafta ya

Allah Allah ayrıntılı ultrason yaptırılması gereken birsey ama işte bilinç yok insanlarda boşver deme bencede

Kızlar bebek kıyafetlerinde locopop diye bir marka duydunuz mu acaba morhipoda indirime girmiş ama kumaşı hakkında hiç bir bilgi yazılmamış

Canm oz ablanmi bilmiyorum ama ayrintili ultrason bir luks degilki zenginlikle ne alakasi var inan cozemedim ve sasirdim, kimisi ozelde yaptirir maddi gucu vardir, kimisi devlete gider ama bu ultrason keyfi bisey degil Allah korusun bebekte bir kalp anomalisi olsa, dogar dogmaz mudehale ediliyor ve hayat kurtarici bir durum, zaman kaybini sifirliyor, ama sanirim ablan baska turlu laf sokmaya calismis belliki, yasadiginiz yerde belki yaygin degildir bu dicemde artik her dr bunu gerekli goruyor...

Nie insanlarin hevesini kursaginda birakirlar ki anlamam yaa valla bosver bildigini yap canim kimseyi memnun edemezsin ..

Öz ablan mi dedi ? Benim de yakınlarım bazen kıskandıklarinda bir şeyler diyorlar özellikle de bebegimle alakalı ama ben ne kadar acı şekilde cevabını versem de ilk acı söyleyen ilk igneleyen ben olmuyorum çünkü asla durduk yere birine öyle söyleyemiyorum ama öz ablam böyle bir şey deseydi asla o lafı unutamazdim aramıza da mesafe koyardım , ama neyse düşünme şimdilik bugünkü günün tadını çıkar çünkü ilk defa bebeğini bu kadar uzun süre göreceksin :)

Günaydın kızlar. Ayrıntılıda bebeğin suyu fazla çıktığından beri tatlı ve şekeri kestim. 8 marttan beri 100 gr oynamadı kilom, oysa her haffa 1 kg alıyordum. Demekki şeker gerçekten etkiliyor kiloyu. Bu seferde bebeklerim mi büyümüyor acaba dedim. ikiz olunca küveze girme açısından kilosu önemli.

Cnm kuvet ve file bence en gerekli sey oyle elde falan yikanmaz cunku cok ufaciklar baslarini tutamiyorlar, suyla bebek kayganlasir Allah korusun bi an kayar vs ama kuvet ve file guvenli ve gerekli..

Allah Allah ayrıntılı ultrason yaptırılması gereken birsey ama işte bilinç yok insanlarda boşver deme bencede

Nie insanlarin hevesini kursaginda birakirlar ki anlamam yaa valla bosver bildigini yap canim kimseyi memnun edemezsin ..

Evet inanmasi guc ama öz ablam .Ben de normalde alta kalmaz cevabini verirdim ama o an o kadar cok kirildim ki bir sey diyemedim .Sadece bu gerekli bebegimin organlarına bakilacak dedim ve sustum .Ayni yerde yasamiyoruz kendi yasadigi yer de gayet cagdas görüşlü. Anlam veremedim .Cevresinde de yeni dogum yapanlar var gercekten cok üzüldüm ama takmayacağım .1 bucuk saat kaldi randevumuza gideyim süslenip püsleneyim

Arkadaşlar, hastanede bebegi beşiğe koyuyorlar ya o besikte yastık çarşaf oluyor mu kendimiz mi temin ediyoruz

Aynen cnm suslen puslen pozitif enerjini yukle kimseyi takma kafana ins hayirli haberlerle geliceksin

Dün e bebeğe gittim çok güzel şeyler var kıyafetlerden kendimi alamıyorum kı ıvır zıvır eşyalara bakayım aldığım tulumlar rüyalarıma girdi ankaradaki e bebek toker falan evime 5 dakika mesafede eksiklerimi gider alırım diyorum ama hepsini de alasım geliyor

Arkadaşlar, hastanede bebegi beşiğe koyuyorlar ya o besikte yastık çarşaf oluyor mu kendimiz mi temin ediyoruz
çarşaf oluyor sadece yeni dogana yastık kullanilmiyor zaten üzerine örtmek için battaniye biz veriyoruz ya onu örtmus oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…