2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım pudra kullanilmiyor zararlı pisik kremi yada hakiki zeytinyagi tavsiye ederim

Anlaşıldı o zaman bende almam simdilik mustela pişik kremi var duruma göre ona devam ederim yada desitin marka kremi çok tavsiye ediyorlar belki ona geçerim.

Son 2 -3 sayfada çalışabilir raporundan konuştuk canım bi göz gezdir istersen
Canım onlara baktım benim sorduğum bebek önde gidiyor bu raporu sat a göre mi bebeğe göre mi ayarlamak lazım. Randevum vardı iptal oldu haftaya kaldım devlet hastanesi arayıp sorabileceğim biri yok ondan sordum

Canım onlara baktım benim sorduğum bebek önde gidiyor bu raporu sat a göre mi bebeğe göre mi ayarlamak lazım. Randevum vardı iptal oldu haftaya kaldım devlet hastanesi arayıp sorabileceğim biri yok ondan sordum

Sata göre alman gerekiyor canım. Bebeği önden giden arkadaşlar vardı sonradan haftasını yakalayabiliyor.

Maaşımız normal yatmıyor mu yani devlet için soruyorum tabi ben

Bu tur seyler standarttir senin bebeginin onden gitmesi ya da geriden gelmesi veya 10 gun once sezeryana girecek olman gibi durumlar izin tarihini etkilemez .Standart uygulanir .Son adet tarihi baz alinir .Bebegin erken dogarsa da izne çıkmadan o zaman dogum sonrasina aktarilir izin .

Kızlar resmen ayak tırnaklarımı kesemiyorum eğilip. O kadar uzadılar ki galiba pediküre gitcem. Siz ne yapıyorsunuz.

Teşekkürler canım

Bnde aynı satıcıdan aldım hatta yorum da yazdım 20 günde geldi diye bendeçok beğendim türkiyede 170tl falan ben 78tl aldım canım güle güle kullanalım inşallah
Bir suredir giremiyordum şimdi gordum mesajlarınızı kusura bakmayın.Bence tr den almak gercekten sacma. O kadar farka yazık ki hepsi aliexpressten getirip ustune marka basıyorlar. Ben acıkcası fiyata ve yorumlara gore aldım. Trden olan yorumları okuyorum daha cok. Umarım yardımcı olmusumdur.Guzel gunlerde kullanırız inş hepimiz.

Kizlar ramazana adapte olamadim oruc tutmadigim halde .Esneyenle esniyorum filan
Bundan sonraki tüm iftar menümü sabahtan yapmayi planliyorum .Iftardan sonra da sahur hazırlayacağım. Gece ciddi tansiyon sorunu yaşadım .Esim de benle mutfaga girdi .O degil de 3 öğün yerken 4 e cikti öğün. Arada yediklerimi saymıyorum.

Günluk sutu kaynatmiyorum onceden cikariyorumki ılısın. Ama bayadr gunluk sut almiyorum kendim alıp kaynatiyorum çiğ sütü
Bende öyle yapiyorum cnm ama bu sefer böyle oldu normalde 5 kilo süt alip 3 kilosunu yoğurt yapiyorum diğerini içmek için ayırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…