2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım o zaman yine o raporu iş yerinemi vereceğim, ben doğum raporunuda henüz şirkete ulaştırmadım gerçi foto çekip yollamıştım insallah sorun çıkmaz.

Devlet memuruysan kurumuna veriyorsun özeldeysen nasıl oluyor bilmiyorum. Yani çalışmayanlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapıyorlar ama özelde çalışanların çalıştıkları yer işlemleri yapıyor mu o konuda bilgim yok.

evet doğum öncesinden kalan doğum sonrasına ekleniyor. Ama sağ olduğu değil ilk aldığın rapor gibi rapor veriyorlar üzerinde süreleri yazan. Ayrıca raporun onaylanması rapor süresinin bitiminden sonraki 5 gün içinde daha erken onaylanamıyor. Yani şuanda yolladıklarında elinde bekletiyor. rapor bitince onaylayacaklar. resmini çekip yollamış olman yeterli.

Ben özeldeyim canım artık sorarım muhasebeciye o bilir herhalde.

Olsun canim hiç sıkma canını sınavların geçsin hepsini birden alırsın
Daha zaman var zaten riskin de yok şükür halledersin 1 gün yıkama 1 gün de ütuleme 3 4 günü alır sadece
Doğumdan sonra da ihtiyaç oldukça alırsın bişeyler ☺☺

Hayır canım tarih yazıyor. 32+0 'da 14.05.2018 rapor aldığım tarih 37. haftaya kadar (18.06.2018) çalışır yazıyor.
A ben yeni doğum yapan arkadaşıma sordum öyle dedi canım bana ondan ben öyle sanıyordum. Ben doktorumu arayıp öylw gideyim en iyisi

Teşekkür ederim o zaman herşey yolunda benim için.

Ben hamileliğin başından beri imom kullanıyorum. Ama sadece o decavit fln kullanmadım.

Kızlar bebek pudrası kullanılıyor mu yani alt değiştirirken kullanılması gerekiyor mu alsam mı bilemedim.
Ben kızımda pudrayı niye sa pek sevemedim ciş yapdıkdan sonra üzerne yapışıyordu ve pişik yapıyordu daha cok kremler kulandım en cokda gohnson's baby kremlerini kulandım.

Aynen bende otururken, yatarken sorun yok ama ayakta 2-3 dakika durabiliyorum. Annem bugün geldi bir haftalık yemek yapıp buzdolabına dolduruyo akşamlarıda eşim ısıtıyor. Haftada bir temizlik için gelen bir yardımcım var yoksa nasıl başerderdim evle bilmiyorum.

Bende biraz fazla istahliyim bu aralar yemek dayanmıyor bana kendimde yapıyorum kolay birşeyler bide abur cubur derken akşama kadar ye iç yat durumundayım.
Yarın kaynanam gelir banada yemek yapar inşallah. Bu günleri hep onun sayesinde atlattım zaten her şeyde eşim ve annesi vardı yanımda dün temizliğe geldi yarın yemek yapmaya derken geçiyor günler.

Ben kızımda pudrayı niye sa pek sevemedim ciş yapdıkdan sonra üzerne yapışıyordu ve pişik yapıyordu daha cok kremler kulandım en cokda gohnson's baby kremlerini kulandım.
Bende hiç alt değiştirmedim, değisirkende görmedim videolardan izledim bazılarında pudra gördüm o yüzden sordum.

Kızlar merhaba bir şey danışacağım umarım cevap verirsiniz.
Sat a göre 31. Haftadayız. Ama gelişim 1 hafta önden gidiyo. Çalışabilir raporunu neye göre almam gerekiyor? Randevum haftaya ama 33. Hafta nerede kaldın der mi doktor? Ya da bu 1 haftayı aktarmada sıkıntı çıkar mı

Bende hiç alt değiştirmedim, değisirkende görmedim videolardan izledim bazılarında pudra gördüm o yüzden sordum.
Kulanan vardir elbetde ben sevemedim neden sa hiç ablam misal cok sevdi hem daha ucuz diye hep pudra kulandı hiç krem kulanmadı, ben kulanamadım ama bazen yaz sıcağında berki gereke bilir gece uyurken sadıce pudra dokmek, isdersen 1 kutu al nolur nolmaz berki sen sevenlerden olursun.

Son 2 -3 sayfada çalışabilir raporundan konuştuk canım bi göz gezdir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…