2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen en azından öğünlerin sayısını biliyorsun ben artık sayamıyorum bile.

Benim sata göre verdi doktorum

Eli alçıda keser ama ben açıkçası kesmesini de pek istemem. Pedikür yaptırmaya karar verdim hem masaj da olmuş olur azıcık şınarmak hakkımız bence :)
Tabiki ne güzel zamanınız varsa çok daha güzel olur hem masaj hem pedikür bızım civarda kı kuaförler pedikür yapmıyor uzaga da gidemem sagolsun eşim yapıyor :) :)

İyi akşamlar kızlar evde oğluşlarımla beraber oturuyorum bende. Küçüğüm haftasonu babaannesiyle köye gidecek içime öküz oturdu resmen suratına baktıkça ağlayasım geliyo haftasonu napıcam onu düşünüyorum

Kızlar çatlak tedavisi için hemen mi gitmemiz gerekiyor? Bu lazerin fiyatı ne kadar acaba kafama taktım ya... Daha epilasyon için de gidicem bı de bu cikti

kızlar sinirden kasıldım kaldım.eşimin bi ananesi var öldüresim gelio kadını.her işini eşime yaptırıo.bebeğimiz olcak bi kaç kez sıkıştık öEl drumuza bile gidemedik riskli zamanımızda elden beter oluo.daha birde saçma sapan kv yi doldurup salıo üstümüze.üzerine vazifw olmayan şeyler hep de. babamları aradım anlattım numaramı ver beni arasın dedi.şu karı benim asabımı çok bozuo eşim de çok kızıo ama yaşlı yanında yatıp kalktım die saygısını bozmuo.ama bu karı saçmalamaya aynen devam edio.bi gün ii kavga edicem.eşim sen karışma deyip duruo iice sinir oluyorum.annem sen sinirlenme hasta olursun dio.bunu o karı düşünemio.ya kaz kez kasıldım sinirden ya.

Kızlar AliExpress ten ürün alanlar kimler bende çanta almak istiyorum ama bazı modellerin yorumlarına ve resimlerine baktım bazı çantaların dikişleri yamuk yumuk alakası olmayan renkte iple dikilmiş kimisinin iç kumaşı yırtık sökük tedirginim açıkçası alanlar siz memnun musunuz

Z Zelichka canım bebeğin nasıl oldu daha iyidir inşallah
@metmat canım sen nasıl oldun hâlâ hastanede misin
Canım çok sağol sorduğun için. Iyiyiz şükür bugün crp degerlerinde yükselme çıkmış enfeksiyon.onun tedavisi uygulanıyor.onun dışında bir problem yok insallah atlatırız bunu da dün görememiştim eşim okula başladı.bugün annemle otobüsle gidip gördük süt götürdük hem.insallah herşey yolunda gider.Allah sizlere de zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.cok zor başına gelmeyen inan anlayamıyor. Yoğunbakım odasının kapısında beklemek,içerde bebeğini nasıl bulacağını bilememek o kadar zor ki.Yarım saat görüp çıkıyoruz sanki 5 dakika o zaman ayrılamıyorsun içerden.Rabbim hepimizin yüzüne gülsün bu mübarek günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…