2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende özel sektörcülerdenim :) izin işini ayarlaabildin mi canım sen çalışcak mısın doğumdan sonra

Ben izini zaten laf olsun diye alıyorum işten doğuma gideceğim doğumdan işe gideceğim kendim muhasebeciyim ben babamla büromuz vardı o idare edecekti ama 75 gün önce kaybettim babamı hem acısı hem büro bana kaldı hep çalışmaca yani izin yok bana

Gunaydin kizlar gece esimle tartistik biraz sigara yuzunden malum oruc tutuyor gece 3e kadar oturduk aksam 8 de aldigi sigarayi gece 3e kadar bitirdi bende sinirlendim soylendim kendine niye yazik ediyorsun cocugun olcak fln diye içmeye devam edersen çocuk doğunca yaklaşamazsın dedim sinirlendim gittim yattım.

Kuzum sen kimden almıştın

Şükür kuzum iyiymiş yine önden önden gidiyor 1970 gr olmuş ve artık 2 haftada bir gelecekmişiz ayın 26sında çalışabilir raporu almaya geleceğim inşallah 34ten sonra nstye bağlıyorlarmış
gözünaydın canım... maşallah bebişe...
belli bi zaman sonra normale dönüyorlar.. benimki de önden gidiyordu bu hafta normale dönmüş bakalım 2 hafta sonra benimde kontrolüm var ne diyecekler bende merak ediyorum

Dimi :) kilo aldı başını gidiyor valla en son 12 kilo almıştım sonra tartılmadım evdeki tartı bozuldu kızımda 6 ay içinde vermiştim ınş yine bol bol sütümüz olur da çabuk veririz
Insallah ben de 9 kilo aldim ilk 4 ay sadece 3 kilo almistim.

benimde son dönemde kilo alımım hızlanmaya başladı,şimdiye kadar iyiydik minimum kilo almıştım galiba doğuma kadar şu 2 ayda 4-5 kilo alacak gibiyim

Insallah ben de 9 kilo aldim ilk 4 ay sadece 3 kilo almistim.
Aslında ben de ilk üç ay ıkı kilo almıştım birden aldım nasıl oldu bilmiyorum :) :) ekmek çok yedım o dönem şimdi kestim ekmeği dikkat ediyorum ama işte abur cubur bıde tatlı önüne geçemiyorum

Bizimkide içiyor sevdirmeyeceğim diye tehtid ediyorum yok ama şükür azalttı biraz şu ramazan gelmişken bıraksalar ne iyi olur
aynen canım bende merak ediyorum ne zaman normale dönecek diye aman iyi olsun sağlıklı olsun da ister tombik ister zayıf farketmez

Şükür kuzum iyiymiş yine önden önden gidiyor 1970 gr olmuş ve artık 2 haftada bir gelecekmişiz ayın 26sında çalışabilir raporu almaya geleceğim inşallah 34ten sonra nstye bağlıyorlarmış
Gozun aydin canim .Masallah ogluna .
Ben de cok tatli yiyorum neyse ki sütlüler agir basıyor.

Bizimki azaltacağına iyice çoğalttı batıyor artık gözüme ya bende içiyordum ama bıraktım eşimde bırakabilir he bırakmıyorsa azaltsin ama yok adamda bir çaba yok.

Bizimki azaltacağına iyice çoğalttı batıyor artık gözüme ya bende içiyordum ama bıraktım eşimde bırakabilir he bırakmıyorsa azaltsin ama yok adamda bir çaba yok.
bende aynı hamile kaldığımı öğrendiğim an kestim kafada bitirmek lazım ama kocalar kafaya takınca daha çok içiyor :)

Al
Allah biran önce saglıklı bır sekılde cıkarsın canım. Bebegın kac haftalıkken dogdu acaba? Banada doktor bebek aşağıda dedı o yuzden erken olur dıye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…