- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.741
Ayyy masallah kuzummmm cok guzell olmus hikayen Allah anali babali buyutsun pasayi insallah darisi sıradakilere :)Gece uyumayan çocukların anneleri kulübünden merhaba :)
Kızlar gerçekten uyuyun uyuyabildiğiniz kadar :)
Doğum hikayeme gelecek olursak. Spinal epidural kombine anestezi ile sezaryen ameliyatım toplam 30 dakika içinde bitti. Hayatımda ilk defa ameliyat olduğum için ilk 5 dakika falan korksamda, eşim odaya girip elimi tuttuğunda bitti tüm korkular.
Kesi yapılırken gerçekten çekiştirmeleri hissediyorsunuz, bu biraz rahatsız edici olsada, bebeğe kavuşmak için yapıldığını düşününce heyecana dönüşüyor :)
Hastanemden ve doktorumdan aşırı memnun kaldım. Bebek anında bana ve babasına gösterildi, ilk muayenesi yapıldıktan sonra bana verildi ve ben dikilirken baba ile birlikte odaya gönderildi ve birdaha hiç ayrılmadık. Hemşireler 2-3 aaatte bir geldi ve beni ve bebeği muayene ettiler. Oğlumdan hiç ayrılmadım. Odaya geldiğimde minnoşum emzirmem için beni bekliyordu :)
Hemşire mememi sıktığı an kolastrum geldi, bebeği de mememe getirdiği gibi oğluşum kaptı :) ve neredeyse 1 saat aktif emdi :)) ne geldi bilmiyorum ama memeden ayrılmaması çok tatlıydı :)
Emzirdikçe susuyorsunuz, sanırım 4-5 lt su içtim bir günde.. göbek hala 7-8 aylık göbeksezaryen yerimde epidural var ancak yinede kalkıp otururken ve yürürken acıyor.
Normal doğumu çok istemiştim ama sezaryen doğumun kısa sürede bitiyor olması kısmı beni hiç pişman ettirmedi. İyiki sezaryen olmuşum diyorum şimdi, hem oğlumun kafası çok güzel çıktı :)
Gündüz çok güzel uyuyan sıpam, gece benim göğsümden indiği an yaygarayı koparttı. 2 saate yakın mahfetti bizi :) artık en son sabahlığımı serdim üzerine ve uyudu şimdi :)
İlk emzirmeden sonra hemen mokanyum kakasını da yaptı.
Bana benzeyen bir bebek oldu :)
4 defa kustu. Kustu derken gaz çıkarırken su geldi. 4 takım almıştıö, birde hastaneden 5 takım şimdiden bitti. Yarın babası eve gidip tulum getirecek :) bol bol tekli tulum alın. Eldiven çok lazım oluyormuş tırnakları fena çiziyor. Ben 2 tame getirmiştim yetmedi, siz bol bol alın. Bol kakalı bir gündü 15 bez almıştım, siz daha fazla alın. Kusmalar için müslin bez almıştım ama yinede üstünün ıslanmasını önlemedi, siz önlük de alın. Battaniyesine çişini yaptı iki battaniye almıştım, biri çiş biri kusmuk oldu, siz daha fazla alın.
Bizden şimdilik bu kadar:)
Telefonu elime çok alamıyorum. Alsamda pek yazamıyorum. Herkesin iyi haberlerimi bekliyorum :)) öpüyorummm
Ayy masallah sağlıkla büyüsünler insallah .Ben de dogumu düşündükçe çok heyecanlanıyorum.İyiyim cnm. Sezeryan sonrası çabuk toparlandım. Uykusuzluk biraz zorluyor. İkizlerde birini uyutuyosun hop diğeri kalkıyor ama gene de ben şanslıyım. Yardım eden çok dinlenebiliyorum. ilk hafta pek bir ağlaktım. Hormonlarımda normale dönüyor heralde daha iyiyim artık. Ama etraftan destek olmazsa lohusa depresyonu çok ağır vurabilir.
Sizinde az kaldı. :) arada girdiğim için doğuran arkadaşları kaçırıyorum. Herkesin keyfi yerindedir umarım.
Canim ne guzel .Insallah huzurlu bir bebiş olur .Dunyanin en guzel uğraşı artik seninleSağol canım iyiyiz , pazar sabah çıktık hastaneden.
Bebeğim iyi... emiyor çok şükür ama dün gece gaz mı nedir, sancıdan çok ağladı....kaka yapıyor bir kaç kez ve alt açınca çok ağlıyor dakikalarca geçmiyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum sakinleştirmek için.
Bunun dışında iyiyiz.
Bugün Dr kontrolü var soracağım bu konuları bakalım umarım gaz için damla kullanabiliriz.
Sizler nasılsınız? Herşey yolundadır umarım..doğum yapan arkadaşlarımız oldu mu? Sonsuz ve gaia yı biliyorum sadece...hepsine geçmiş olsun.
Ben o grubu hala bulamadım canım ya :) bi link atsan güzel olurFace de emzirme sanati grubunda canli yayin var .Sorulari da yanıtlıyor bayan .Isteyen bakabilir.Benim cok uykum var yayindan kalkmazsa sabah izleyeceğim .
Benim de bu sabaha karşı kasılmalarım oldu ve tuvalet ihtiyacımın olduğunu farkettim ilişkili bir durum mu bilmiyorum ama kasılmaya uyandığımda tuvaletim vardı hepGünaydın kizlar ve guzel anneler. Doğuranlar evlatlarinizi saglikla büyütün insallah. Hamilenin duasi kabul olur denir kuran okuduktan sonra dogurankara sut zorlugu yasatma allahim diye dua ediyorum Allah sutunuzy bol faydali sifali eylesin.
AdaisyLove valla allah esirgedi canim sagolasiniz
Sabah 7 de kasilmadan dolayi uyandim. Birkac gundur bi huzursuzlukla uyaniyorum acaba cisim mi var diye kalktigimda bi bakiyorum karnim tas gibi. Bu sabah ta aynisi oldu. Tuvalete gittim tartildim yattim bi daha geldi. Geçti yumuşadı bi daha geldi. 7 den bu yana en az 6 7 kez olmuştur. Hatta 10 dk once vardi simdi yine var. Benim agri eşiğim cok yuksektir. Acaba agri da var da ben mi hissetmiyorum. Yada boyle sadece kasilma ile doguran filan var midir ki? Su gelmesi akinti degisikligi hicbirsey yok sadece tas gibi kasılma
Benim de bu sabaha karşı kasılmalarım oldu ve tuvalet ihtiyacımın olduğunu farkettim ilişkili bir durum mu bilmiyorum ama kasılmaya uyandığımda tuvaletim vardı hep
Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.
Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)
Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..
Benim sezaryen ağrılarım var biraz ama varsın olsun...
gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah22 haziran cuma gunu oglum dunyaya geldi :) darisi size kizlar. Rabbimsaglikla kavusmayi nasip etsin herkese :)
Ben pembe mavıde yapacagım orasının sgk ıle anlaşması yok o yuzden sordum acaba alabılır mıyım dıyeHepsinde olmasi lazım ben bizzat medical parki duydum eşimin kuzeni aldi ben hayat hastanesi ne gidiyorum bizde istiycez fatura siz hangi hastanede yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?