2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın.
Dun çok kasilmam vardı gördüm kendimi galiba magnezyum içip yattım bugün daha iyiyim çok şükür. Kalktığimdan beri kasilmadim. Birde o pembe akıntı daha olmadı şükür. İnşallah vaktini bekler oğlum. Bugün hayırlı güzel haberler aldığımız birgün olur inşallah.

Kızlar günaydın bi sorum var sezeryan ile doğum yapacaklara.belden anestezide 2 çeşit varmış epidural ve epidural+spinal.siz hangisini olucaksınız? Bunu biz mi seçiyoruz doktorunuz ne diyor? Ben haftaya kontrole gidince sorucam ama aklıma takıldı sürekli.

Ayyy masallah kuzummmm cok guzell olmus hikayen Allah anali babali buyutsun pasayi insallah darisi sıradakilere :)

Ayy masallah sağlıkla büyüsünler insallah .Ben de dogumu düşündükçe çok heyecanlanıyorum.
Canim ne guzel .Insallah huzurlu bir bebiş olur .Dunyanin en guzel uğraşı artik seninle

Günaydın kizlar ve guzel anneler. Doğuranlar evlatlarinizi saglikla büyütün insallah. Hamilenin duasi kabul olur denir kuran okuduktan sonra dogurankara sut zorlugu yasatma allahim diye dua ediyorum Allah sutunuzy bol faydali sifali eylesin.

AdaisyLove valla allah esirgedi canim sagolasiniz

Sabah 7 de kasilmadan dolayi uyandim. Birkac gundur bi huzursuzlukla uyaniyorum acaba cisim mi var diye kalktigimda bi bakiyorum karnim tas gibi. Bu sabah ta aynisi oldu. Tuvalete gittim tartildim yattim bi daha geldi. Geçti yumuşadı bi daha geldi. 7 den bu yana en az 6 7 kez olmuştur. Hatta 10 dk once vardi simdi yine var. Benim agri eşiğim cok yuksektir. Acaba agri da var da ben mi hissetmiyorum. Yada boyle sadece kasilma ile doguran filan var midir ki? Su gelmesi akinti degisikligi hicbirsey yok sadece tas gibi kasılma

Günaydın Kızlar :)
Sabaha karşı 6ya doğru kasılmaya uyandım geçince lavaboya girdim uyudum 40 dakikada bir kasılmam oldu uyu uyan uyu uyan sabaha kadar sersem gibi oldum. İnşallah Doğum olacaksa da o saatlerde olmaz dedim kendi kendime bir yandan uykum var bir yandan kasılıyorum. Acaba geliyor mu diye düşünsem de geçti çok şükür.

sonsuzzz maşallah canım çok sevindim sütünün gelmesine :) çok şükür dünyalar tatlısı yavruna kavuştun.

Benim de bu sabaha karşı kasılmalarım oldu ve tuvalet ihtiyacımın olduğunu farkettim ilişkili bir durum mu bilmiyorum ama kasılmaya uyandığımda tuvaletim vardı hep

Benim de bu sabaha karşı kasılmalarım oldu ve tuvalet ihtiyacımın olduğunu farkettim ilişkili bir durum mu bilmiyorum ama kasılmaya uyandığımda tuvaletim vardı hep

Ben sadece huzursuzluk hissediyorum. Yani mide bulantısı mi idrara sıkışıklık mı belirsiz. Ama idrarimi da cok tutamama basladi. 3 damla da olsa gitmem gerekiyor

Herkes kasilmalardan rahatsiz olmus bu gece. Ben de saat 5 e doğru karin agrisiyla uyandim .Sonra kasilmalar basladi 7 gibi uyumusum .8 de alarmla uyandim ama cok bitkinim .

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben hala iş yerinde gün sayıyorum bu haftayıda saymazsam 1 haftam kaldı bitecek inşallah :/ Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla bizde görelim inşallah o günleri. Normalde kızlar erken gelir ama bizim grupta erkekler daha fazla oldu sanki:)
@Pembegomlek nasıl oldun canım

Kızlar gunaydin doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum. Bende size doğum hikayemi anlatmak istiyorum, 10.45 te ameliyathaneye aldılar hazırlıklar yapıldı korktuğum için son anda genel anestezi istedim. 11.14 te kizim doğmuş ameliyathaneden 12.30 da çıkarmışlar beni, ayılmam biraz zaman aldı o esnada bana sibel çok tatli bir kizin oldu diyenler vardı narkozun etkisiyle tepki veremedim. Biraz kendime gelince kızımı yanıma getirdiler, saçları ve dudakları aynı ben :) kızımı emzirmeye başladım oda meme ucunu kapmakta hiç zorlanmadı açıkçası, hastaneden hemen çıkıp evime gelmek istediğim için sadece 24 saat kaldim hastanede hep yurudum hiç yatmadım. Kızımda 3430 gr 50 cm boyunda doğdu Allaha sukur. Şuan 6 günlük olduk teyzeleri yarın kontrolümüz var. Darisi burda bekleyen arkadaşların ve anne olmak isteyenlerin başına. Bizim hikayemizde böyle işte.

Günaydın kızlar 1 gün bakmayınca maşallah pıtır pıtır doğumlar olmuş :))
22 haziran cuma gunu oglum dunyaya geldi :) darisi size kizlar. Rabbimsaglikla kavusmayi nasip etsin herkese :)
gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah

@Kizilcik123 cnm gazlı bebek çok zor oluyor malesef.kehribar kolyeler ve bileklikler var ya denemeni tavsiye ederim.etrafımda kullanıp çok memnun olan var.doğumdan sonra ben de almayı düşünüyorum.gaz İçin ayak bileğine,diş çıkarma İçin boynuna takıyorlar,aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…