2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Gerçektende bayramla birlikte bebekler gelmeğe başladı nerdeyse hergun bir doğum hikayesi okuyoruz :) darısı bize inşallah. Kasılmaları olan arkadaşlar bende gece 2ye kadar kasildim sağdan sola dönsen kasiliyorum sabah kalınca taş gibi karınla uyanıyorum artik Normal bunlar herhalde.

Canım magnezyum içiyor musun?

Beni de yine bir aile macerası beklior bugun. Babam geldi bi güzel 6 gün tatilini yaptı gitti burada. Haftasonu yüklüktü, dolaptı yapılacak derken yatılı 3 usta ağırladım evde. Tam bitti herşey, eşimle başbaşa sakin olmak ne güzel diyordum ki, annem artık geleceğini söyledi ve bugun geliyor. Bana destek olması çok güzel ama sigarayı bırakacağına söz vermişti bırakmamış ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum sigaradan, komşunun camda içtiğini bile farkedip cam kapatırım. Üzerine bir de yanında nişanlandığı adamı getirecekmiş! Hem de yatıya. Adamı bir kez dışarda gördüm henüz. Annem onu teyzelerime dayımlar vs herkes ile tanıştırdı adam kendi ailesinden bir kişi ile tanıştırmamış bile annemi. Parmağına bir yüzük, hoop biz nişanlıyız. Şimdi de gelip bizde kalacakmış bu gece (ve belki daha fazla!!!) Eşim de çok sinir oldu duruma ben de. Annemi uyarıyorum, kalmamalı diyorum, bana diyor ki "nasıl söyleyeyim adama ayıp olur" .... Yine saçma sapan şeylerle geriyor ailem beni. Kv Kp görümce falan zaten kendi aleminde, sıfır destek, ama onlar da gelip böyle abukluklar yapacaklarına uzak olsunlar deyip şükrediyorum.

Şu sıra sadece bebeğime yapacağım hazırlıkları, evimi düzenlemeyi, dinlenmeyi istiyorum ama 2 aydır bir annem bir babam rahat bırakmadı. Sözde bana destek oluyorlar... Herkes doğum için dua istiyor ben sizden başka birşey isteyeceğim. Dua edin lütfen, Allah aileme akıl fikir versin, huzurumu kaçırıp bana engeller çıkarmasınlar, eşimle de ilişkimizi zedelemesinler . Laftan anlamıyorlar, ne desem tersini yapıyorlar. Eşime rezil olmaktan da sürekli stres yaşamaktan da çok yoruldum artık.

canım yaşadığın çok zor ama eşinde seni anlamali arada kalmamalisin sonuçta seninde nekadar huzursuz olduğunu biliyor Allah yardimcin olsun

Canim arastirdigim kadariyla yazayim. Sezeryanlrda genelde ikisini birden yapiyolar. İkisinin omurgada farkli yerlere etkileri var. Epidural kataterle surekli verilebiliyor ama etki etmesi 30dk. Spinalse sadece igneyle tek seferde veriliyor ama etki suresi cok hizli. Sezeryandan sonra agri kesici amacli kullanilan epidural katater cikarilmadigi surece devam ediyor.

kizlar benim de sancilarim.basladi 2 gun hastanede yattim 4 gundur de evde ilacla devam ediyorum .Bebegim henuz cok kucuk.dua edin lutfen en azindan 37.haftaya kadar saglikla kalsin icerde ☹
Ayy bazen hadi doğsun diyorum sonra aklım başıma geliyor daha çok küçükler, ama şimdi doğsa bile çok büyük sorunlar yaşamayız beklerse ne ala ama beklemezse de yapacak bir şey yok hayırlısı olsun

Sağlık olsun da onlar hallolur elbette, benim evde iki çocuk olunca yapmasak evi çöp götürür heralde

Sağlık olsun da onlar hallolur elbette, benim evde iki çocuk olunca yapmasak evi çöp götürür heralde
Çocuk olunca oyle canim ya .O yönden daha rahatim tabii .Ama kus var iste her yeri geziyor tüyleri dökülüyor. Simdi kafese alıştırıyorum bebek doğunca istediği gibi gezemeyecek.

Canim yasadiklarin cok zor... ama senle bi alakasi yok ki arada kalan sen olmamalisin? Bence esin bunun farkindadir... senin elinden bisey gelmez... hic strese sokma kendini

Canım ya işin çok zor ama stres yapma sana bebeğe zarar, nişanlısını getirmesi cidden çok ilginç sonuçta sen tanımıyorsun. Bide eve bebek gelecek umarım düşünceli davranırlar biraz dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Allah razi olsun kuzum agri sizi kalmadi cok sukur

kızlar doğuma giderken nolur nolmaz yanınıza mama alın diyorlar. geçenlerde bi mama tavsiye edilmişti adını unuttum sma mıydı? atıyor olabilrim. bilenler yazabilir mi?

Çocuk olunca oyle canim ya .O yönden daha rahatim tabii .Ama kus var iste her yeri geziyor tüyleri dökülüyor. Simdi kafese alıştırıyorum bebek doğunca istediği gibi gezemeyecek.
Ay bi ara bizde de vardı kaçtılar kurtuldum desem yalan olmaz, çocuklar yine istiyor kardeşinize zararlı olabilir tüy döker dedim bi daha istemediler Allahtan, seninde bi süre bırakabileceğin biri yok mu, gerçi manevi olarak çok bağlıysan bişi diyemem bizimkiler yabani olduğundan çok sevemedik zaten onlarda bizi sevmemiş anlaşılan

Iyi cok sukur 14u super bi tarih insallah o zamana kadar suyun boyle devam eder. Bende iyiyim sukur canim ya yatiyorum surekli :) gerci baya yuvarlaniyorum artik yatmak denemez buna bebek kilo alsin diye gozune bakıyorum benimde sorun bu birsuru tahlil yapıldı sebebini bulamadilar... kizim iri bi bebek olarak doğdu haftasina ragmen... ama bu sipa geriden geliyor.. neuse bende en azindan 14unu gormek istiyorum insallab o zaman kadar epey olur diye umidim... erken gelmesinlerde saglicakla ve zamaninda gelsin bebisler insallah

Allah yardımcın olsun gerçekten ilginç bir ailen varmış. Onlar senin ebeveynin değil de sanki sen onların ebeveyni olmuşsun. Hamilelik neyse de lohusalık zor canını sıkanları uzaklaştır kendinden

Annem 3 5 ay ben bakayim dedi de kabul etmedim .Ben nereye kus oraya tatil ,bayram her zaman birlikte .Geçenlerde annemde kaldi bir 10 gun bunalima girdim.Bir de konusuyor o yuzden daha cok bağlıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…