- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.781
Canım magnezyum içiyor musun?Günaydın kızlar. 1-2 gündür giremiyorum. Annemler geldi doğum yaklaştı diye. Artık daha rahatım.
Dişim beni öldürüyor. Geceleri 5 dk uyusam diye yalvarır ağlar oldum. Hastaneye ve acile gittik. Enfeksiyon varmış, doktor bile üzüldü halime. Verdiği ilaçlar şimdilik bi işe yaramadı ne yazık ki
Diş ağrısı deyip geçmemek lazımmış, kafamı duvarlara vurasım dişimi parçalayasım geliyor. Ben uyumayıp kıvrandıkca kızımda karnımda geriliyor. Daha çok üzülüyorum ama acıya da katlanamıyorum. Sürekli gargara yapmaktan diş etlerimde sızlamaya başladı. Tuzlu su, sirkeli su, karabiber, karanfil i, buz hepsini deniyorum. Belki gecede 10 kere gargara yapıyorumdur, 5 dk uyuşuyor yastığa kafamı koyduğum an kulağım zonkluyor kendimi mutfakta buluyorum. Yüzüm gözlerim hep şişti. Bi an önce geçsin istiyorum. Lütfen bana dua edin çok kötüyüm 3-4 gündür ve hiç uyuyamadım oturduğum yerden gözlerim kapanıyor
canım yaşadığın çok zor ama eşinde seni anlamali arada kalmamalisin sonuçta seninde nekadar huzursuz olduğunu biliyor Allah yardimcin olsunBeni de yine bir aile macerası beklior bugun. Babam geldi bi güzel 6 gün tatilini yaptı gitti burada. Haftasonu yüklüktü, dolaptı yapılacak derken yatılı 3 usta ağırladım evde. Tam bitti herşey, eşimle başbaşa sakin olmak ne güzel diyordum ki, annem artık geleceğini söyledi ve bugun geliyor. Bana destek olması çok güzel ama sigarayı bırakacağına söz vermişti bırakmamış ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum sigaradan, komşunun camda içtiğini bile farkedip cam kapatırım. Üzerine bir de yanında nişanlandığı adamı getirecekmiş! Hem de yatıya. Adamı bir kez dışarda gördüm henüz. Annem onu teyzelerime dayımlar vs herkes ile tanıştırdı adam kendi ailesinden bir kişi ile tanıştırmamış bile annemi. Parmağına bir yüzük, hoop biz nişanlıyız. Şimdi de gelip bizde kalacakmış bu gece (ve belki daha fazla!!!) Eşim de çok sinir oldu duruma ben de. Annemi uyarıyorum, kalmamalı diyorum, bana diyor ki "nasıl söyleyeyim adama ayıp olur" .... Yine saçma sapan şeylerle geriyor ailem beni. Kv Kp görümce falan zaten kendi aleminde, sıfır destek, ama onlar da gelip böyle abukluklar yapacaklarına uzak olsunlar deyip şükrediyorum.
Şu sıra sadece bebeğime yapacağım hazırlıkları, evimi düzenlemeyi, dinlenmeyi istiyorum ama 2 aydır bir annem bir babam rahat bırakmadı. Sözde bana destek oluyorlar... Herkes doğum için dua istiyor ben sizden başka birşey isteyeceğim. Dua edin lütfen, Allah aileme akıl fikir versin, huzurumu kaçırıp bana engeller çıkarmasınlar, eşimle de ilişkimizi zedelemesinler . Laftan anlamıyorlar, ne desem tersini yapıyorlar. Eşime rezil olmaktan da sürekli stres yaşamaktan da çok yoruldum artık.
Canim arastirdigim kadariyla yazayim. Sezeryanlrda genelde ikisini birden yapiyolar. İkisinin omurgada farkli yerlere etkileri var. Epidural kataterle surekli verilebiliyor ama etki etmesi 30dk. Spinalse sadece igneyle tek seferde veriliyor ama etki suresi cok hizli. Sezeryandan sonra agri kesici amacli kullanilan epidural katater cikarilmadigi surece devam ediyor.Kızlar günaydın bi sorum var sezeryan ile doğum yapacaklara.belden anestezide 2 çeşit varmış epidural ve epidural+spinal.siz hangisini olucaksınız? Bunu biz mi seçiyoruz doktorunuz ne diyor? Ben haftaya kontrole gidince sorucam ama aklıma takıldı sürekli.
Ayy bazen hadi doğsun diyorum sonra aklım başıma geliyor daha çok küçükler, ama şimdi doğsa bile çok büyük sorunlar yaşamayız beklerse ne ala ama beklemezse de yapacak bir şey yok hayırlısı olsunkizlar benim de sancilarim.basladi 2 gun hastanede yattim 4 gundur de evde ilacla devam ediyorum .Bebegim henuz cok kucuk.dua edin lutfen en azindan 37.haftaya kadar saglikla kalsin icerde ☹
Sağlık olsun da onlar hallolur elbette, benim evde iki çocuk olunca yapmasak evi çöp götürür heraldeSagol canim .Masallahin var.Benim en bastan beri temizlik yapmam yasak .Ilk 3 4 ay cok kanamam oldu .Esim silip süpürüyor. Perdeleri yıkamıştık. Senin haftada bir yaptığını 20 gunde ancak yapiyordur nazlana nazlana .O yuzden buyuk temizlik farz oldu .
Çocuk olunca oyle canim ya .O yönden daha rahatim tabii .Ama kus var iste her yeri geziyor tüyleri dökülüyor. Simdi kafese alıştırıyorum bebek doğunca istediği gibi gezemeyecek.Sağlık olsun da onlar hallolur elbette, benim evde iki çocuk olunca yapmasak evi çöp götürür heralde
Senin Bebiş aşağıya inmiş demek ki canım :)
Canim yasadiklarin cok zor... ama senle bi alakasi yok ki arada kalan sen olmamalisin? Bence esin bunun farkindadir... senin elinden bisey gelmez... hic strese sokma kendiniBeni de yine bir aile macerası beklior bugun. Babam geldi bi güzel 6 gün tatilini yaptı gitti burada. Haftasonu yüklüktü, dolaptı yapılacak derken yatılı 3 usta ağırladım evde. Tam bitti herşey, eşimle başbaşa sakin olmak ne güzel diyordum ki, annem artık geleceğini söyledi ve bugun geliyor. Bana destek olması çok güzel ama sigarayı bırakacağına söz vermişti bırakmamış ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum sigaradan, komşunun camda içtiğini bile farkedip cam kapatırım. Üzerine bir de yanında nişanlandığı adamı getirecekmiş! Hem de yatıya. Adamı bir kez dışarda gördüm henüz. Annem onu teyzelerime dayımlar vs herkes ile tanıştırdı adam kendi ailesinden bir kişi ile tanıştırmamış bile annemi. Parmağına bir yüzük, hoop biz nişanlıyız. Şimdi de gelip bizde kalacakmış bu gece (ve belki daha fazla!!!) Eşim de çok sinir oldu duruma ben de. Annemi uyarıyorum, kalmamalı diyorum, bana diyor ki "nasıl söyleyeyim adama ayıp olur" .... Yine saçma sapan şeylerle geriyor ailem beni. Kv Kp görümce falan zaten kendi aleminde, sıfır destek, ama onlar da gelip böyle abukluklar yapacaklarına uzak olsunlar deyip şükrediyorum.
Şu sıra sadece bebeğime yapacağım hazırlıkları, evimi düzenlemeyi, dinlenmeyi istiyorum ama 2 aydır bir annem bir babam rahat bırakmadı. Sözde bana destek oluyorlar... Herkes doğum için dua istiyor ben sizden başka birşey isteyeceğim. Dua edin lütfen, Allah aileme akıl fikir versin, huzurumu kaçırıp bana engeller çıkarmasınlar, eşimle de ilişkimizi zedelemesinler . Laftan anlamıyorlar, ne desem tersini yapıyorlar. Eşime rezil olmaktan da sürekli stres yaşamaktan da çok yoruldum artık.
Canım ya işin çok zor ama stres yapma sana bebeğe zarar, nişanlısını getirmesi cidden çok ilginç sonuçta sen tanımıyorsun. Bide eve bebek gelecek umarım düşünceli davranırlar birazBeni de yine bir aile macerası beklior bugun. Babam geldi bi güzel 6 gün tatilini yaptı gitti burada. Haftasonu yüklüktü, dolaptı yapılacak derken yatılı 3 usta ağırladım evde. Tam bitti herşey, eşimle başbaşa sakin olmak ne güzel diyordum ki, annem artık geleceğini söyledi ve bugun geliyor. Bana destek olması çok güzel ama sigarayı bırakacağına söz vermişti bırakmamış ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum sigaradan, komşunun camda içtiğini bile farkedip cam kapatırım. Üzerine bir de yanında nişanlandığı adamı getirecekmiş! Hem de yatıya. Adamı bir kez dışarda gördüm henüz. Annem onu teyzelerime dayımlar vs herkes ile tanıştırdı adam kendi ailesinden bir kişi ile tanıştırmamış bile annemi. Parmağına bir yüzük, hoop biz nişanlıyız. Şimdi de gelip bizde kalacakmış bu gece (ve belki daha fazla!!!) Eşim de çok sinir oldu duruma ben de. Annemi uyarıyorum, kalmamalı diyorum, bana diyor ki "nasıl söyleyeyim adama ayıp olur" .... Yine saçma sapan şeylerle geriyor ailem beni. Kv Kp görümce falan zaten kendi aleminde, sıfır destek, ama onlar da gelip böyle abukluklar yapacaklarına uzak olsunlar deyip şükrediyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Canım dün ben de ayağımı burktum yolda. Akşam çok ağrı oldu ve bileğin alt kısmında bir yer kızardı. Ağrı kesici alıp , gece ayağımı bandajla sabitledim ve ayağımı yukarı koyarak uyudum iyi geldi. Acın varsa deneyebilirsin.
Ay bi ara bizde de vardı kaçtılar kurtuldum desem yalan olmaz, çocuklar yine istiyor kardeşinize zararlı olabilir tüy döker dedim bi daha istemediler Allahtan, seninde bi süre bırakabileceğin biri yok mu, gerçi manevi olarak çok bağlıysan bişi diyemem bizimkiler yabani olduğundan çok sevemedik zatenÇocuk olunca oyle canim ya .O yönden daha rahatim tabii .Ama kus var iste her yeri geziyor tüyleri dökülüyor. Simdi kafese alıştırıyorum bebek doğunca istediği gibi gezemeyecek.
Iyi cok sukur 14u super bi tarih insallah o zamana kadar suyun boyle devam eder. Bende iyiyim sukur canim ya yatiyorum surekli :) gerci baya yuvarlaniyorum artik yatmak denemez bunasymmm cnm nasılsın? Bebiş nasıl? Evet ufaklık tombik olacak sanırım :) doktorum dün dedi bu su bizi 14 üne kadAr götürür, tabi haftalık kontrollerde ne çıkar bilemeyiz dedi. Doğumdan konuştuk. Daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum belimde kesi var, spinal olamayabilirmişim demişti. Dün baktı kesi aşağıda ve çok büyük değil diyor anestezi uzmanı yapabilir spinali sana dedi. Varis çorabı yazdı, kan pıhtılaşması için önleyici olandan. Mutlaka almlıymışım. Son tahlilleri yazdı yaptırmam için. Çocuk doktorunuda ayarladık. Ben erken olcak doğum diye herşeyimi hazırlamıştım. Doğum ypacağım merkezde suit odalar var dilersem onlardan seçmemi söyledi. Yarın sabh tahlile gitceğimde çıkıp odaya bakacam. Kalabalık okunucaksa bebek için daha iyi olur dedi suit oda. Ayrı odası olduğundan gelen misafirler orada beklerlermiş.
Genelde sma öneriyorlar canım ama bilen biri yazarsa çok iyi olurkızlar doğuma giderken nolur nolmaz yanınıza mama alın diyorlar. geçenlerde bi mama tavsiye edilmişti adını unuttum sma mıydı? atıyor olabilrim. bilenler yazabilir mi?
Beni de yine bir aile macerası beklior bugun. Babam geldi bi güzel 6 gün tatilini yaptı gitti burada. Haftasonu yüklüktü, dolaptı yapılacak derken yatılı 3 usta ağırladım evde. Tam bitti herşey, eşimle başbaşa sakin olmak ne güzel diyordum ki, annem artık geleceğini söyledi ve bugun geliyor. Bana destek olması çok güzel ama sigarayı bırakacağına söz vermişti bırakmamış ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum sigaradan, komşunun camda içtiğini bile farkedip cam kapatırım. Üzerine bir de yanında nişanlandığı adamı getirecekmiş! Hem de yatıya. Adamı bir kez dışarda gördüm henüz. Annem onu teyzelerime dayımlar vs herkes ile tanıştırdı adam kendi ailesinden bir kişi ile tanıştırmamış bile annemi. Parmağına bir yüzük, hoop biz nişanlıyız. Şimdi de gelip bizde kalacakmış bu gece (ve belki daha fazla!!!) Eşim de çok sinir oldu duruma ben de. Annemi uyarıyorum, kalmamalı diyorum, bana diyor ki "nasıl söyleyeyim adama ayıp olur" .... Yine saçma sapan şeylerle geriyor ailem beni. Kv Kp görümce falan zaten kendi aleminde, sıfır destek, ama onlar da gelip böyle abukluklar yapacaklarına uzak olsunlar deyip şükrediyorum.
Annem 3 5 ay ben bakayim dedi de kabul etmedim .Ben nereye kus oraya tatil ,bayram her zaman birlikte .Geçenlerde annemde kaldi bir 10 gun bunalima girdim.Bir de konusuyor o yuzden daha cok bağlıyım .Ay bi ara bizde de vardı kaçtılar kurtuldum desem yalan olmaz, çocuklar yine istiyor kardeşinize zararlı olabilir tüy döker dedim bi daha istemediler Allahtan, seninde bi süre bırakabileceğin biri yok mu, gerçi manevi olarak çok bağlıysan bişi diyemem bizimkiler yabani olduğundan çok sevemedik zatenonlarda bizi sevmemiş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?