2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh bi kızımız daha oldu :) sağlıkla büyütün inşallah

Bir de sen yalniz değilsin ki esin var .Annenin yanda bile rahat edemez belki kaldi ki elin adami .Bilmiyorum çok abes gerçekten Allah hidayet versin .
Bu arada annem muhafazakardır genel olarak. Adamla ilişkisi sohbet düzeyinde. Ama nasıl tutup kendi evine alamayacağı adamı benim eve getiriyor aklım çıkıyor düşündükçe. Bu akşam artık "biletinizi aldınız mı " gibi sorularla evden uzaklaştırmaya çalışacağım. Kardeşimden destek istedim o da gelecek sağolsun o daha direkt konuşur. Annemi aramış uyarmak için, annem diyormuş ki "ablan da sen de beni sıkıştırıyosunuz, kalp krizi geçireceğim, yolda bi kamyonun altında kalacağım o zaman göreceksiniz"... tövbe allahım

Şimdi daha çok şaşırdım Allah yardımcın olsun canım

Bencede açık açık söyle gerekirse kırılan kırılsın olan sana olacak yoksa
Ben dolaylı yoldan söylerim de ancak diye kardeşimden destek istedim. O gelecek bu akşam, doğrudan da söyler o. Annem babam bu pişkinlikleri üç çocukları arasından bi bana yapabiliyorlar. Terslesem de sonra kıyamıyorum diye tepeme çıktılar.

Oyy maşallah sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın :)

Kızlar güzel dilekleriniz icin sqgolun alinti yapamadim .
Insan illaki üzülüyor
Gece dört makine cmaasir yıkadım astım. Sabah topladım

Bebeğe kendime çanta hazırladım.
Sabah geldik.
Muayene anca oldum.
Kan idrar verdim.
Şuan için bekliyoruz öğleden sonra hocalarıyla konuşacağız ona göre bakalım.
Çocuk cerrahisine yonlendirirler dedi

Sakinligini koru lutfen .Bak gecen gun kimdi burdan sinirlenmis bebegin kalp atışı cok yuksek cikmis. Degmez gercekten.

Allah yardimcin olsun canim .Guzel haberlerini bekliyoruz.

Allah analı babalı büyütsün canım adıyla yaşasın meleğin

Sakinligini koru lutfen .Bak gecen gun kimdi burdan sinirlenmis bebegin kalp atışı cok yuksek cikmis. Degmez gercekten.
Bendim o malesef ve benzer konu yuzinden az daha bebegime zarar verecektim. Kimse için değmez sinirlenmeye anne dahi olsa. Lütfen sakinliğini koru serenity16 ve biran önce göndermeye bak evden. Birkez kırılan kalp geri düzelmiyor. Benim artik cidden içim almıyor samimiyetlerinede inanmıyorum ailemde olsa..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne de güzel anlatmışsın gözlerim doldu okurken Rabbim bize de nasip etsin o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…