2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin. Bebeğinle ailenle hayırlı ömürleriniz olsun inşallah

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolum vardı bebeğim 37 haftalik oldu ben kilo vermisim bebegimde 1 haftada hiç kilo almamış başına gelen var mı?
Ben canim 28-30.haftalarda ben 2.5kg verdim bebegim sadece 30gr almisti maalesef... yemezsen bebek beslenmiyor... sonra dikkat ettim ve bebegim yine kilo almaya basladi şükür

Canım çok geçmiş olsun, niye böyle olmuş ki ne olacağı belli değil işte Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin, Z Zelichka canım size de çok geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünce olsun

Allah Allah geçmiş olsun canım. Temmuz annelerine ne oldu böyle herkeste ayrı bi sıkıntı çıkmaya başladı. Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun hepimizi

İnşallah canım yazarım tabi ki :)
Öyle ya da böyle geçiyor günler canım toparlıyoruz bir şekilde
Evet bir kaç gün birine ihtiyaç duyuyorsun ama ne yapalım kısmet işte
Sezeryanı çok kolay rahat bir doğum şekli sanıyor
Ona göre normal doğum yapan kutsal anne
Sezeryan doğum yapan ise rahat a kaçmış anne..
O yüzden hiç laf ı uzatmadım zaten çok stresliyim allah yardımcımız olsun inşallah
senemorbay canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca
Neden o kadar kanaman oldu ki
İnşallah hiç bir sıkıntı olmaz bebeğinle odaya alırlar seni güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Nihayet canim yatagimdayim her ne kadar uyuyamasam da
Esime dışarı çıkalım bir cafede oturalim sonra yürüyüş yapalim dedim.Sonuc 1 saat oturabildim 10 dk yürüyebildim geri geldik

Rabbim duysun sesini inşallah.tez vakitte güzel olsun yawrun için hersey her zaman dualarımda olacak minik Ateş

Herkese merhaba arkadaşlar. Doktorum dün kontrolümde bebek artık gelmek istiyor dedi. Çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam var, rahim boyu kısalmış. NST de kasılmalar çıktı. 35. haftadayız. Ciğer geliştirici ve doğum geciktirici iğne oldum 2 gün. Bu hafta doğmasın da 36 dan sonra doğabilir sakıncası yok dedi. Umarım sıkıntı olmaz. Henüz hazırlıklarını bitiremedim çok hareket etmemem de gerekiyor. Heyecandan uyku düzenim bozuldu. Beklemedeyim.

Ya kızlar çık enteresan bişey deneyimledim, yaklaşık on gürde on kere denemişimdir. Şağ tarafıma yatınca inanılmaz midem yanıyo, solü yatıncade hemen geçiyo ve yanmıyor. Çok enteresan geldi nedenini bilen varmı yada benim gibi deneyimleyen. Midesi yananlar denesin bence :))))

Çoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim

İkinize de çok geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla...

Hayırlısınla sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

dogum yapan arkadaslar bebislerinizle saglikli mutlu huzurlu gunleriniz olsun insallah bebisleriniz kac kilo dogdular ve vajinal dogum mu sezeryan dogum mu yaptiniz yazar misiniz

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Gözünüz aydin allah annalı babalı buyutsun. İkinizinkinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…