2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım ya..benim o gece KV de yanımdaydı kaynım eltim küçük kızları cümbür cemaat doğuma gittik .normalde kontrol için gittim suyum mu geldi diye..KV ve kaynım olması yeterliydi. Küçük yeğen bi yandan kesceklermi seni diye arabada sorup sorup duruyor bayılcaktım cevap vermekten.

Neyse.
Ne olsa beğenirsin eşim daha gelmemişti KV spinale ben yanında girmek istiyorum ameliyata demez mi !

Ben şok !

Eşim geldi o anda çok şükür.. Zaten spinalede almıyorlar yanına kimseyi

Ama KV beni bitirdi o gece. Kapıda bekletti anahtarını bulamadı arabanın içinde terler akıttım doktora yetişcem diye

Ona rağmen birde ameliyata girecekmiş..yemin ediyorum bazen yaşının hakkını vermiyorlar..
İnşallah sen böyle şeyler yaşamazsın.

O an eşin olsun yeter. Sonra herkes bi şekilde geliyor zaten

Allah YARDIMCINIZ olsun canım. Acil şifa diliyorum sağlıkla kucağına al inşallah

Canim Rabbim Safii ismi serifi hurmetine melegine şifa versin inşallah ameliyati güzel geçer biran önce toparlar dualarimiz sizinle

Inanmiyorum gercekten sulalece gitmisler .Her seyi merasime donusturmemiz sart baska türlü olmaz ki ..Yaa iyi ki almamislar belki o an istemiyorum diyemeyecektin .Off evet bizim dr da almiyor .Bir basima gircem .Peki toparlandin mi mesela bebegini besikten alabiliyor musun ,desteksiz yatip kalkabiliyor musun?

Sevindim canım gözün aydın :) ana kız bebeğinizi bekleyin şimdi :)

açılma nekadar olmuş canım

İstemzdim ki. Girmeyin derdim.:)

Hiç bir zorluğu yok, baş ağrısı çekmedim. Rahim sancım oldu ağrınkesiciler iyi geldi.

Ameliyat Sıkıntısı 2 gün. Sonra evde yataktan kendin kalkman için 2 gün daha gerekti. Bugün 5. Gün mutfakta kendimi buldum öyle arada düzen için sadece :)

Hiç sıkıntınedecek bir şey yok. Spinalde beni çok ürküttüler, başta KV :)
Kızı spinal olmuş tutulmışmuş kafayı kaldırmaktan..bana sakın spinal olma dedi daha önceleri.

Ben akşam yemeğini yediğim içim mecburen spinal oldum ama iyi ki olmuşum. Ameliyatım çok rahat geçti 1 saate herşey bitti

Hangi yöntemle olursa olsun size de kolay doğumlar nasip olsun inşallah.

Ayy insallah canim .Heyecanlanir da genele çevirin diye sacma bir cümle kurmam insallah ve kalbim dayanir .Boyle seylerde hic kendimi teselli edemem.Muhtemelen aglayarak gircem .Simdi bile burnumun diregi sizliyor .Yapım bu ne yapayim. O da oyle bir ani kalsin.

Kaç haftalık oldunuz

Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycek

10 gün bir ipne oldum o yüzden emziremedi, 10 gün ayni şekikde fizik tedavi ve ilaclar, sınra emzirirken 2-3 kulana bileceğim ilaclar kulandim tam gecsin diye ama 10 gün olmadan düzeldi.
Anledm canım bakalım geçmezse bende ilaç alıcam artık sıkıldm bu görüntüden güzelliğim gitti

Allah şifa versin inşş sağlığınıza kavuşursunuz. Bebeğinize hayırlı olsun inşş

bende arada oluyor ama nstde sancim 20 lerde çıkıyor
On gündür falan bende de oluyodu ama bu sefer bi saattir geçmedi kasılma gibi aralıklarla olmuyo aynı adet sancısı gibi acaba normal mi? Bugün gündüz de çok kasılmam olmuştu ama 1 2 dk sonra geçiyodu.

Ay canım geçmiş olsun işte bende onu diyorm sancıdan korkmuyorum da o çatalda başıma gelcek şeylerden korkuyormmmmm

Allah yardımcın olsun canım ne zor şeyler yaşıyırsun, inşallah rahmini bile almana gerek kalmadan kanaman durur, kotu düşünme her şey iyi olucak inşallah eyer rahmini almaları hayatı tehlikeyi ortdan kakdıraxaksa direnme kabul et.
Allah yardımcın olsun.
Anledm canım bakalım geçmezse bende ilaç alıcam artık sıkıldm bu görüntüden güzelliğim gitti
Cabim benimki anladığumdan 3-4 gün sönra dr gitdik o 3-4 gün neden vekkediniz diye kizdi bana, annem de dr 10 gün kızmı emziremiyceğmi duyunca: bebek 6 aylık olsun bu boyle dursun o zaman geliriz dediğinde acık aydın ondan sonra iyleşmen imkansiz ben tadavi edemem dedi.
Dr git o senin için ey iyisini soyluycek, hamiketken kulanılar ilaclarda yazdı bana emzirirken kulanmam için cok can sıkıcı berbat bir şey.
İnşalkah seninkide kolayca gecer gider canım.

On gündür falan bende de oluyodu ama bu sefer bi saattir geçmedi kasılma gibi aralıklarla olmuyo aynı adet sancısı gibi acaba normal mi? Bugün gündüz de çok kasılmam olmuştu ama 1 2 dk sonra geçiyodu.
kasilmalarinin süresi nekadar genelde 1 dk sürüyor ama nekadar sürede bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…