- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.221
Insallah hemen atariz ödemi. Tabii ki moral olmaz mi icim rahatladi .Annemin temizlige geleceğini duyunca yengem ben de yardim ederim demis Allah razi olsun .Basarisiz tup bebek ve asilama surecleri cok yipratti 6 7 ay ara verdiler .Ben tekrar konustum .Yaz bitince yeniden baslayacaklar insallah baska dr la .Rabbim aratmasin .Evlat acisi da yasatmasin
Ya aslında ben de sadece esimle gitmek istiyorum doğuma. Cunku annem benden fazla duygusal .Kv panik atak insani geriyor normal sartlarda bile seni panige sürüklüyor .Aslında ne iyi olur esimle gitsem onlarla dogumdan sonra karsilassam ama pek mümkün degil .
Kızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.
Canim Rabbim Safii ismi serifi hurmetine melegine şifa versin inşallah ameliyati güzel geçer biran önce toparlar dualarimiz sizinleKızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.
Inanmiyorum gercekten sulalece gitmisler .Her seyi merasime donusturmemiz sart baska türlü olmaz ki ..Yaa iyi ki almamislar belki o an istemiyorum diyemeyecektin .Off evet bizim dr da almiyor .Bir basima gircem .Peki toparlandin mi mesela bebegini besikten alabiliyor musun ,desteksiz yatip kalkabiliyor musun?Ah canım ya..benim o gece KV de yanımdaydı kaynım eltşm küçük kızları cümbür cemaat dıpuma gittik .normalde kontrol için gittim suyum mu geldi diye..KV ve kaynım olması yeterliydi.
Neyse.
Ne olsa beğenirsin eşim daha gelmemişti KV spinale ben yanında girmek istiyorum ameliyata demez mi !
Ben şok !
Eşim geldi o anda çok şükür.. Zaten spinalede almıyorlar yanına kimseyi
Ama KV beni bitirdi o gece. Kapıda Belletti anahtarını bulamadı arabanın içinde terler akıttım doktora yetişcem diye
Ona rağmen birde ameliyata girecekmiş..yemin ediyorum bazen yaşının hakkını vermiyorlar..
İnşallah sen böyle şeyler yaşamazsın.
O an eşin olsun yeter. Sonra herkes bi şekilde geliyor zaten
Bugun bizde de temizlik var. Bir günde bitecek gibi değil ama başlamak bile rahatlattı .Annem yardım ediyor sağolsun. Dünkü "müstakbel üvey baba " ziyaretinden buradakilerin duasıyla da olsa gerek kurtuldum çok şükür. Adam resmen kendini yamamaya çalışmış, annem de bişey diyememiş baştan. Biz kızınca Annem söylemiş adama uygun görmüyor kızla damat diye.adsm da annemi tersleyip ağlatmış, annemi teselli ettim , ana kız iyiyiz şimdi böyle. Her şerde bir hayır var demişler , annem de toruna odaklandı :) burdan ilgilenen herkese teşekkürler :)
açılma nekadar olmuş canımGeçen gün msj yazmıştım nişanım geldi galiba diye dün gece acile geldim pembemsi akintı devam ediyor diye. Rahim ağzı yarası dediler ama sabaha kadar sancı odasında nstye bağlı kaldım. Öğlen gibi normal odaya aldılar hala gözetim altındayım. Akşamüstü sancılarımda başladı doğum ne zaman olur bilemiyorum
Inanmiyorum gercekten sulalece gitmisler .Her seyi merasime donusturmemiz sart baska türlü olmaz ki ..Yaa iyi ki almamislar belki o an istemiyorum diyemeyecektin .Off evet bizim dr da almiyor .Bir basima gircem .Peki toparlandin mi mesela bebegini besikten alabiliyor musun ,desteksiz yatip kalkabiliyor musun?
Buralardayim canim memleketteyim ya cok giremiorum sen napiosun nasilsinRealmomy nerelerdesin ?
Ayy insallah canim .Heyecanlanir da genele çevirin diye sacma bir cümle kurmam insallah ve kalbim dayanir .Boyle seylerde hic kendimi teselli edemem.Muhtemelen aglayarak gircem .Simdi bile burnumun diregi sizliyor .Yapım bu ne yapayim. O da oyle bir ani kalsin.İstemzdim ki. Girmeyin derdim.:)
Hiç bir zorluğu yok, baş ağrısı çekmedim. Rahim sancım oldu ağrınkesiciler iyi geldi.
Ameliyat Sıkıntısı 2 gün. Sonra evde yataktan kendin kalkman için 2 gün daha gerekti. Bugün 5. Gün mutfakta kendimi buldum öyle arada düzen için sadece :)
Hiç sıkıntınedecek bir şey yok. Spinalde beni çok ürküttüler, başta KV :)
Kızı spinal olmuş tutulmışmuş kafayı kaldırmaktan..bana sakın spinal olma dedi daha önceleri.
Ben akşam yemeğini yediğim içim mecburen spinal oldum ama iyi ki olmuşum. Ameliyatım çok rahat geçti 1 saate herşey bitti
Hangi yöntemle olursa olsun size de kolay doğumlar nasip olsun inşallah.
Kaç haftalık oldunuzGeçen gün msj yazmıştım nişanım geldi galiba diye dün gece acile geldim pembemsi akintı devam ediyor diye. Rahim ağzı yarası dediler ama sabaha kadar sancı odasında nstye bağlı kaldım. Öğlen gibi normal odaya aldılar hala gözetim altındayım. Akşamüstü sancılarımda başladı doğum ne zaman olur bilemiyorum
Ben de iyiyim sukur canim annemleri ugurladim .Evin ici bos kaldi duygusalim biraz.Buralardayim canim memleketteyim ya cok giremiorum sen napiosun nasilsin
Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycekAyy insallah canim .Heyecanlanir da genele çevirin diye sacma bir cümle kurmam insallah ve kalbim dayanir .Boyle seylerde hic kendimi teselli edemem.Muhtemelen aglayarak gircem .Simdi bile burnumun diregi sizliyor .Yapım bu ne yapayim. O da oyle bir ani kalsin.
Anledm canım bakalım geçmezse bende ilaç alıcam artık sıkıldm bu görüntüden güzelliğim gitti10 gün bir ipne oldum o yüzden emziremedi, 10 gün ayni şekikde fizik tedavi ve ilaclar, sınra emzirirken 2-3 kulana bileceğim ilaclar kulandim tam gecsin diye ama 10 gün olmadan düzeldi.
bende arada oluyor ama nstde sancim 20 lerde çıkıyorkızlar adet sancısı gibi ağrısı olan var mı?
Allah şifa versin inşş sağlığınıza kavuşursunuz. Bebeğinize hayırlı olsun inşşdua eden herkesten allah razi olsun kizlar dun acil sezeryn oldum bebegim solunumdan dolayi kuveze alindi cok sukur simdi iyi ama beni kaybediyolardi kanamayi durduramadilar hastane insan dolmus kan veren verene kanamayi durduramadilar rahmi alacaklardi balon tedavisi yaptilar rahme smdi kanama durdi hayati tehlikem devam ediyormus sabah balonu alacaklar insallah kanama olmazsa bebegmle bni odaya alacaklar ama kanama olursa rahimi alacaklarmis hemen yolsa bni kurtaramazlarmis duaniza cok ihtiyacim var rahmimi almalarina gerrk kalmaz insallah kanama olmaz dua edin ne olur
On gündür falan bende de oluyodu ama bu sefer bi saattir geçmedibende arada oluyor ama nstde sancim 20 lerde çıkıyor
Ay canım geçmiş olsun işte bende onu diyorm sancıdan korkmuyorum da o çatalda başıma gelcek şeylerden korkuyormmmmmBenimde doğumda rahimde plesanta parçası kaldı kanama fenaydı bebeği bırakıp benim derdime düştüler..doğum sancılarından sonra bide o durum..dikiş üstüne dikiş .parçayı çıkarana kadar mahvoldum.ortalığı kan götürdü resmen.sanada çok çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcın olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım ne zor şeyler yaşıyırsun, inşallah rahmini bile almana gerek kalmadan kanaman durur, kotu düşünme her şey iyi olucak inşallah eyer rahmini almaları hayatı tehlikeyi ortdan kakdıraxaksa direnme kabul et.dua eden herkesten allah razi olsun kizlar dun acil sezeryn oldum bebegim solunumdan dolayi kuveze alindi cok sukur simdi iyi ama beni kaybediyolardi kanamayi durduramadilar hastane insan dolmus kan veren verene kanamayi durduramadilar rahmi alacaklardi balon tedavisi yaptilar rahme smdi kanama durdi hayati tehlikem devam ediyormus sabah balonu alacaklar insallah kanama olmazsa bebegmle bni odaya alacaklar ama kanama olursa rahimi alacaklarmis hemen yolsa bni kurtaramazlarmis duaniza cok ihtiyacim var rahmimi almalarina gerrk kalmaz insallah kanama olmaz dua edin ne olur
Cabim benimki anladığumdan 3-4 gün sönra dr gitdik o 3-4 gün neden vekkediniz diye kizdi bana, annem de dr 10 gün kızmı emziremiyceğmi duyunca: bebek 6 aylık olsun bu boyle dursun o zaman geliriz dediğinde acık aydın ondan sonra iyleşmen imkansiz ben tadavi edemem dedi.Anledm canım bakalım geçmezse bende ilaç alıcam artık sıkıldm bu görüntüden güzelliğim gitti
kasilmalarinin süresi nekadar genelde 1 dk sürüyor ama nekadar sürede bir oluyorOn gündür falan bende de oluyodu ama bu sefer bi saattir geçmedikasılma gibi aralıklarla olmuyo aynı adet sancısı gibi acaba normal mi? Bugün gündüz de çok kasılmam olmuştu ama 1 2 dk sonra geçiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?