2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana bütün dr lar geçer dedi %99. ilaç içme dedi bende içmedim inşş kalıcı değildir kalırsa keserim o doktorlarııııı

Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycek
Aynen öyle.. Hele o ilk ağlama sesini duymak.
Müthiş bir şey.. Bence de genel anesteziden daha iyi .uyanmak için çabalamıyorsun ve o anlara tanık olmak harika...kuzumu bana ilk gösterdiler cennette gibiydim diyeyim en güzel tanımı,...deyim yerindeyse....

Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycek
Insallah dayanabilirim. Normalde hastane kokusu bile tedirgin eder beni ,kan tutar .Kan görmesem de düşüncesinden bile fenalastigim zamanlar olur. Ama hepsini bir kenara birakmayi deneyecegim insallah basarabilirim .

Rabbim inşallah sağ salim girip çıkmasını nasip eylesin bol bol ya şafi esmasi cek canım ameliyat esnasında Allah kolaylık versin inşaAllah dualarım seninle birlikte

dogumdan sonra rahim kendini toplamamis bez yetistiremediler alttan elleriyle tampon yaptilar ama o kanamayi anlatamam acik kalmis cesme gibi saril saril kanama oldu proflar girdi ameliyatima sukurki simdi durdu ama hersey ssbahki ameliyatima bagli
Allah seni bebeğine bağışlamış canım. Moralini bozma herşey güzel olacak inşallah.

Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin kuzuna. Canım inşallah iyileşecek ateş bebek. O çok güçlü Allah’ın izniyle hastaneden çıktığınız günleri de paylaşacaksın bizimle inşallah

Ne guzel anlatmissin canim duygularimiza tercüman olmuşsun :) saglicakla al kucagina insallah ve iyi haberlerini yaz bize :)... arkadasinda ilginçmiş bilse sezeryanin sonrasinin ne kadar zor oldugunu ben imkanim olsa normali tercih ederdim sirf kimseye bel baglamamak icin ama iste kismett
Allah yardimciniz olsun... Sag saglim ciksin insallah yavrucuk ameliyattan... dualarimiz sizinle....

Canim allah yardimcin olsun... dualarimiz seninle... cok gecmis olsun

Bana bütün dr lar geçer dedi %99. ilaç içme dedi bende içmedim inşş kalıcı değildir kalırsa keserim o doktorlarııııı
Dr dedisa bir bildiği cardır canım endilekenme benim gözüm kapanmiyırdu bile o derece, lohusalığın getırdığı psikolojıden olmuş dedi.

Kızlar hemşireden bilgi aldım benim durumum farklıymış.
Bebeği tehdit edecek şancı ağrı kasılma olmadigi icin ve bebegin buyume imkânı oldugu icin takip ediyolar.
Tek sıkıntı gündüz şartlarında doğurmam .
Doktor daha fazla olduğu için öyle yapcaklar.
Nobetteyken sancı gelirse gerekiree alacaklarmış.

Canım Allah büyüktür Ateş paşa ameliyattan sağ salim çıkacak hayırlısıyla inşallah dualarım Ateş yavrumuza

Canım geçmiş olsun inşallah yarın hiçbir sıkıntı yaşamazsın ve kanaman durmuş olur ve bebegine kavuşursun inşallah

İnşallah canım inşallah onu o halde görmek ciğerim yanıyor resmen bebekler hiç hasta olmasa her bebek doğar doğmaz annesinin yanında olsa çok minik o kuzular daha

İkisi de erken doğumdan dolayı beyin kanaması geçirdi 27haftalik doğmuşlardı.Ayaz gramı büyük olmasina rağmen atlatamadı kanama sonucu bağırsak ve böbrekleri çalışmadı. Ateş in görünürde hiçbir sıkıntısı yok ama.kanama kiste dönüşmüş dua ediyorum hep ama dayanmak cok zor.çok yıprandık hepimiz Rabbim görür inşallah Ateş imi bize bağışlar.ne umutlarla beklerken hayatımız alt üst oldu.isyan etmiyorum hiçbir zaman ama evlatla imtihan olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…