- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.241
Bana bütün dr lar geçer dedi %99. ilaç içme dedi bende içmedim inşş kalıcı değildirAllah yardımcın olsun canım ne zor şeyler yaşıyırsun, inşallah rahmini bile almana gerek kalmadan kanaman durur, kotu düşünme her şey iyi olucak inşallah eyer rahmini almaları hayatı tehlikeyi ortdan kakdıraxaksa direnme kabul et.
Allah yardımcın olsun.
Cabim benimki anladığumdan 3-4 gün sönra dr gitdik o 3-4 gün neden vekkediniz diye kizdi bana, annem de dr 10 gün kızmı emziremiyceğmi duyunca: bebek 6 aylık olsun bu boyle dursun o zaman geliriz dediğinde acık aydın ondan sonra iyleşmen imkansiz ben tadavi edemem dedi.
Dr git o senin için ey iyisini soyluycek, hamiketken kulanılar ilaclarda yazdı bana emzirirken kulanmam için cok can sıkıcı berbat bir şey.
İnşalkah seninkide kolayca gecer gider canım.
Aynen öyle.. Hele o ilk ağlama sesini duymak.Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycek
Insallah dayanabilirim. Normalde hastane kokusu bile tedirgin eder beni ,kan tutar .Kan görmesem de düşüncesinden bile fenalastigim zamanlar olur. Ama hepsini bir kenara birakmayi deneyecegim insallah basarabilirim .Canim doğum sirasinda azcık sabret sonrası muhteşem uyusan hiç anlamayacaksin kızlarim 8 ve 6 yaşında onları gördüğüm o ilk an hicbirzaman hafizamdan gitmiycek
Rabbim inşallah sağ salim girip çıkmasını nasip eylesin bol bol ya şafi esmasi cek canım ameliyat esnasında Allah kolaylık versin inşaAllah dualarım seninle birlikteKızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.
Canim valla bende bir kalabaliktayim basimi kasiycak halim yok valla ya evimeee gitmekkk istiorrrummmm:)Ben de iyiyim sukur canim annemleri ugurladim .Evin ici bos kaldi duygusalim biraz.
Allah seni bebeğine bağışlamış canım. Moralini bozma herşey güzel olacak inşallah.dogumdan sonra rahim kendini toplamamis bez yetistiremediler alttan elleriyle tampon yaptilar ama o kanamayi anlatamam acik kalmis cesme gibi saril saril kanama oldu proflar girdi ameliyatima sukurki simdi durdu ama hersey ssbahki ameliyatima bagli
Kızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.
Ne guzel anlatmissin canim duygularimiza tercüman olmuşsun :) saglicakla al kucagina insallah ve iyi haberlerini yaz bize :)... arkadasinda ilginçmiş bilse sezeryanin sonrasinin ne kadar zor oldugunuÇok garip hissediyorum kızlar..
Hem mutluyum hem mutsuzum..
Karnimdaki hareketlerini çok seviyorum çok ozlicem
Kavuşacak olmanın mutluluğu da var icimde..
Yarın bu saatlerde kısmetse iki prenses annesi olmuş olacam ..
Neler hissedeceğimi kestiremiyorum
İlk çocuk her zaman başka oluyor farklı şeyler hissediliyor
İkinci nasıl olacak bakalım
Bir de bir arkadaşım aradı sözde teselli etmek için kendi de hamile normal doğum bekliyor
Oh sen çok rahatsın bişey hissetmeyeceksin ağrı yok sizi yok
Ben acılarla doğuracam diyor
Niyetini anlamadım ama neyse....
Allah yardimciniz olsun... Sag saglim ciksin insallah yavrucuk ameliyattan... dualarimiz sizinle....Kızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Canim allah yardimcin olsun... dualarimiz seninle... cok gecmis olsundua eden herkesten allah razi olsun kizlar dun acil sezeryn oldum bebegim solunumdan dolayi kuveze alindi cok sukur simdi iyi ama beni kaybediyolardi kanamayi durduramadilar hastane insan dolmus kan veren verene kanamayi durduramadilar rahmi alacaklardi balon tedavisi yaptilar rahme smdi kanama durdi hayati tehlikem devam ediyormus sabah balonu alacaklar insallah kanama olmazsa bebegmle bni odaya alacaklar ama kanama olursa rahimi alacaklarmis hemen yolsa bni kurtaramazlarmis duaniza cok ihtiyacim var rahmimi almalarina gerrk kalmaz insallah kanama olmaz dua edin ne olur
Dr dedisa bir bildiği cardır canım endilekenme benim gözüm kapanmiyırdu bile o derece, lohusalığın getırdığı psikolojıden olmuş dedi.Bana bütün dr lar geçer dedi %99. ilaç içme dedi bende içmedim inşş kalıcı değildirkalırsa keserim o doktorlarııııı
Canım Allah büyüktür Ateş paşa ameliyattan sağ salim çıkacak hayırlısıyla inşallah dualarım Ateş yavrumuzaKızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Canım geçmiş olsun inşallah yarın hiçbir sıkıntı yaşamazsın ve kanaman durmuş olur ve bebegine kavuşursun inşallahdua eden herkesten allah razi olsun kizlar dun acil sezeryn oldum bebegim solunumdan dolayi kuveze alindi cok sukur simdi iyi ama beni kaybediyolardi kanamayi durduramadilar hastane insan dolmus kan veren verene kanamayi durduramadilar rahmi alacaklardi balon tedavisi yaptilar rahme smdi kanama durdi hayati tehlikem devam ediyormus sabah balonu alacaklar insallah kanama olmazsa bebegmle bni odaya alacaklar ama kanama olursa rahimi alacaklarmis hemen yolsa bni kurtaramazlarmis duaniza cok ihtiyacim var rahmimi almalarina gerrk kalmaz insallah kanama olmaz dua edin ne olur
36 haftalıktım canım zorunlu sezaryen oldum bir hafta oldu oğlum 6 gündür küvezdeNe zaman doğum yaptın ki kaç haftalıktın ? Canım benm ya uzme kendını hepımızın duası sızlerle Allah sağ salim kavuşturacak sizi inan sadece sabır.
Canım sizede çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı 3biran önce kavuşursun yavruna36 haftalıktım canım zorunlu sezaryen oldum bir hafta oldu oğlum 6 gündür küvezde
İnşallah canım inşallah onu o halde görmek ciğerim yanıyor resmen bebekler hiç hasta olmasa her bebek doğar doğmaz annesinin yanında olsa çok minik o kuzular dahabedef Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun paşana..
Lütfen öyle konuşup da kendini suçlama hepimizin gönlündeki tabi ki önce sağlıklı olmasıydı daha sonra hepimiz cinsiyet diledik gonlumuzdekini söyledik .
Bu geçici bir süreç inşallah geçecek ve oğluşun evine donecek annesi
❤❤
O moda geçtik nihayet :) sağol iyi dileğin için.Sevindim canım gözün aydın :) ana kız bebeğinizi bekleyin şimdi :)
İkisi de erken doğumdan dolayı beyin kanaması geçirdi 27haftalik doğmuşlardı.Ayaz gramı büyük olmasina rağmen atlatamadı kanama sonucu bağırsak ve böbrekleri çalışmadı. Ateş in görünürde hiçbir sıkıntısı yok ama.kanama kiste dönüşmüş dua ediyorum hep ama dayanmak cok zor.çok yıprandık hepimiz Rabbim görür inşallah Ateş imi bize bağışlar.ne umutlarla beklerken hayatımız alt üst oldu.isyan etmiyorum hiçbir zaman ama evlatla imtihan olmak çok zor.Çok kötü oldum ben canım çok üzüldüm Ateş in beyin kanaması geçirdiğini bilmiodum..nası teselli ediyosun kendini Rabbim yardımcın olsun tez vakitte inşallah.gözlerim doldu yaa tüm kalbimle bebeğin ve seninleyim.neden beyin kanaması geçirdki yavrucak? Ayaz neden vefat etti canım.umarım yaranı deşmiyorumdur.anne olduğumdan beri daha bi duygusalım üzdüysem özür dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?