- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.281
Hayırlı olsun canım Rabbim oglunu sağlıkla buyutmeni nasip eylesin inşallahKızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Hayırlı olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip eylesin inşallahÇoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
Ayy çok heyecanlı kaçta doğuma gireceksinGünaydın kızlar
Tüm gece uyuyamadım düşünmekten
Bir sağa bir sola döndüm durdum .
Heyecan dorukta şu an
9 da yatış im yapılacak canm hazırlayıp sıram gelince alacaklarAyy çok heyecanlı kaçta doğuma gireceksin
Ayyy hadi guzel haberler canimmm:) darisi bizedua et bizede dogumda canim tabi unutmazsan bebisin heyecaniyla :)9 da yatış im yapılacak canm hazırlayıp sıram gelince alacaklar
İkinci siradayim ameliyathanede
İnşallah canım:)Ayyy hadi guzel haberler canimmm:) darisi bizedua et bizede dogumda canim tabi unutmazsan bebisin heyecaniyla :)
Saol canin benim:) ederiz bizde sayfaya giremesemde dua ediorum artik her gun bi dogum Var hayirli dogumlar versin rabbim hepimiz saglikli sihhatli alalim evlatlarimizi kucagimiza yine ayni saglik sihhatle buyutelim insallah....İnşallah canım:)
Ederim tabi ki ❤
Siz de benden dualarınızı esirgemeyin
Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Gozunuz aydin kizlar .Saglikla buyutun bebislerinizi.Çoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
Yaa canim benim ne guzel bir duygu. Prensesini kucağına alcaksin .Allah yardimcin olsun .Dua oku bol bol .Günaydın kızlar
Tüm gece uyuyamadım düşünmekten
Bir sağa bir sola döndüm durdum .
Heyecan dorukta şu an
Rabbim yardımcı olacak inşallah kuzuya sağlıkla kucağında evine çıkacaksın canım duamdasınızİkisi de erken doğumdan dolayı beyin kanaması geçirdi 27haftalik doğmuşlardı.Ayaz gramı büyük olmasina rağmen atlatamadı kanama sonucu bağırsak ve böbrekleri çalışmadı. Ateş in görünürde hiçbir sıkıntısı yok ama.kanama kiste dönüşmüş dua ediyorum hep ama dayanmak cok zor.çok yıprandık hepimiz Rabbim görür inşallah Ateş imi bize bağışlar.ne umutlarla beklerken hayatımız alt üst oldu.isyan etmiyorum hiçbir zaman ama evlatla imtihan olmak çok zor.
Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
gözünüz aydın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahÇoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
Sağlıklı sıhatli büyütün innş hayırlı olsunKızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Ay ne büyük heyecan canım. Güzel haberlerle gel. Şimdiden gozunaydin olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun minnoş prensesini inşallah. Dualarımızdasin canimmm9 da yatış im yapılacak canm hazırlayıp sıram gelince alacaklar
İkinci siradayim ameliyathanede
Nice sağlıklı yaşlara canım. Rabbim tekrarını minnosunla ve sevdiklerinle nasip etsin inşallah.Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Bir de bugün benim doğum günüm
Bunun icin yine duygusala bağladım. Seneye mumlari oğlumla üfleyeceğiz insallah
Hadi gozunaydin tebrik ederim bu zmna kadar çalışabilmeni. Valla ben evde iş yapamaz haldeyimSon iş günüm çok mutluyum :) Akşam kuaför yarın çatı
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşşÇoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
Dogum gunun kutlu olsun canimmm :)Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Bir de bugün benim doğum günüm
Bunun icin yine duygusala bağladım. Seneye mumlari oğlumla üfleyeceğiz insallah
İnşallah vaktini bekler canim. Hayırlısı olsun.Herkese merhaba arkadaşlar. Doktorum dün kontrolümde bebek artık gelmek istiyor dedi. Çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam var, rahim boyu kısalmış. NST de kasılmalar çıktı. 35. haftadayız. Ciğer geliştirici ve doğum geciktirici iğne oldum 2 gün. Bu hafta doğmasın da 36 dan sonra doğabilir sakıncası yok dedi. Umarım sıkıntı olmaz. Henüz hazırlıklarını bitiremedim çok hareket etmemem de gerekiyor. Heyecandan uyku düzenim bozuldu. Beklemedeyim.
Canım mide solda, sola yarardan mide rahatlar o yüzden reflü yapmaz. Sağa yatarsan mide yukarda kalır bu DA reflü yapar. Son zamanlarda çok normal.Ya kızlar çık enteresan bişey deneyimledim, yaklaşık on gürde on kere denemişimdir. Şağ tarafıma yatınca inanılmaz midem yanıyo, solü yatıncade hemen geçiyo ve yanmıyor. Çok enteresan geldi nedenini bilen varmı yada benim gibi deneyimleyen. Midesi yananlar denesin bence :))))
Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun gozunaydin cnm. Darısı bekleyen arkadaşların başına.Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Allah analı babalı büyütsün gozunuzaydinncnm. Geçmiş olsunmÇoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?