2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Hayırlı olsun canım Rabbim oglunu sağlıkla buyutmeni nasip eylesin inşallah

Hayırlı olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip eylesin inşallah

İnşallah canım:)
Ederim tabi ki ❤
Siz de benden dualarınızı esirgemeyin
Saol canin benim:) ederiz bizde sayfaya giremesemde dua ediorum artik her gun bi dogum Var hayirli dogumlar versin rabbim hepimiz saglikli sihhatli alalim evlatlarimizi kucagimiza yine ayni saglik sihhatle buyutelim insallah....

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim

Gozunuz aydin kizlar .Saglikla buyutun bebislerinizi.
Günaydın kızlar
Tüm gece uyuyamadım düşünmekten
Bir sağa bir sola döndüm durdum .
Heyecan dorukta şu an
Yaa canim benim ne guzel bir duygu. Prensesini kucağına alcaksin .Allah yardimcin olsun .Dua oku bol bol .

Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Bir de bugün benim doğum günüm
Bunun icin yine duygusala bağladım. Seneye mumlari oğlumla üfleyeceğiz insallah

Rabbim yardımcı olacak inşallah kuzuya sağlıkla kucağında evine çıkacaksın canım duamdasınız

gözünüz aydın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Afilim92 canım nice mutlu güzel senelere sevdiklerinle oğluşla beraber inşallah :)

9 da yatış im yapılacak canm hazırlayıp sıram gelince alacaklar
İkinci siradayim ameliyathanede
Ay ne büyük heyecan canım. Güzel haberlerle gel. Şimdiden gozunaydin olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun minnoş prensesini inşallah. Dualarımızdasin canimmm

Nice sağlıklı yaşlara canım. Rabbim tekrarını minnosunla ve sevdiklerinle nasip etsin inşallah.
Son iş günüm çok mutluyum :) Akşam kuaför yarın çatı
Hadi gozunaydin tebrik ederim bu zmna kadar çalışabilmeni. Valla ben evde iş yapamaz haldeyim

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşş

Dogum gunun kutlu olsun canimmm :)

İnşallah vaktini bekler canim. Hayırlısı olsun.
Canım mide solda, sola yarardan mide rahatlar o yüzden reflü yapmaz. Sağa yatarsan mide yukarda kalır bu DA reflü yapar. Son zamanlarda çok normal.
Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun gozunaydin cnm. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

Allah analı babalı büyütsün gozunuzaydinncnm. Geçmiş olsunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…