- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.321
Sagol canim .Evet oyle bakalim esim ne yapcak aksami bekliyorum :))İyi ki doğdun canım :) eşinle başbaşa son Doğumgünün öyleyse. Tadını çıkarın :)
Tesekkur ederim kuzum.Afilim92 doğum günün kutlu olsun canımm..
Ya cok gecmis olsun .Insallah hafifler .Gebelikten once dis bakiminizi yaptırın diyorlar ya demek ki hep boyle sorun çıkıyor.Kızlar disimin agrisindan mahvolmuş haldeyim sabaha kadar ağrıdı her şeyi denedim yokdis doktoru bişey yapılamaz diye msj atmis ilaç ismi yazmis
Herkese merhaba arkadaşlar. Doktorum dün kontrolümde bebek artık gelmek istiyor dedi. Çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam var, rahim boyu kısalmış. NST de kasılmalar çıktı. 35. haftadayız. Ciğer geliştirici ve doğum geciktirici iğne oldum 2 gün. Bu hafta doğmasın da 36 dan sonra doğabilir sakıncası yok dedi. Umarım sıkıntı olmaz. Henüz hazırlıklarını bitiremedim çok hareket etmemem de gerekiyor. Heyecandan uyku düzenim bozuldu. Beklemedeyim.
Son iş günüm çok mutluyum :) Akşam kuaför yarın çatı
Canım benmde bi ara kötüydü kalsiyum eksıklıgınden oldugunu dusunuordum süt ıcmezdım süte yüklendım zamanla azalıp gctı ya ılacını al kalsıyumun yada süte yüklen birde sabah aksam gırcala ii gelıorKızlar disimin agrisindan mahvolmuş haldeyim sabaha kadar ağrıdı her şeyi denedim yokdis doktoru bişey yapılamaz diye msj atmis ilaç ismi yazmis
Parislim C cisse0932 kayramberamveram madamhd
Tesekkur ederim kizlar.Hayatimda tarif edemeyeceğim duygular icinde oldugum bir doğum günü. Rabbim herkese bebekleriyle kutlayacağı doğum gunleri nasip etsin .
2 gun sonraki dogumlar temmuz doğumları olcak .Ama nerdeyse topigin yarisi dogurdu .Benimki de dogum gunu surprizi filan yapar mi ki
Herşy gonlunce olsun canm hayrli dogumlar diliyorum dualarimz seninleİnşallah canım:)
Ederim tabi ki ❤
Siz de benden dualarınızı esirgemeyin
Dogum gunun kutlu olsun canm nice nice guzel yaslara esin ve benisinle birlikte insallahGünaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Bir de bugün benim doğum günüm
Bunun icin yine duygusala bağladım. Seneye mumlari oğlumla üfleyeceğiz insallah
Senin yerine olsam bende uyuyamazdım bu gün kızınlq ilk buluşmanız kavuşnanız sonucda, bide 2 cocuk ablası ne tepki vercek diye bir sürü soru var kafanda şuan, güzel haberlerini bekliyoruz kendi iyi his edip boş zaman bulduğun an bizi haber dar et canım senin yerni cok heycanladım düşününce.Günaydın kızlar
Tüm gece uyuyamadım düşünmekten
Bir sağa bir sola döndüm durdum .
Heyecan dorukta şu an
Allah sanada bebeğnin ilk aglana sesini duynayı nasıp etsin inşallah, canım suni sancı vende aldım ama suni sancı denilen şey dişardan sancı vermek değil bazı hormonlarla kendi sancimizi başlamasını sağliyor o kadar.Doğum günün kutlu olsun canım
Allah bebeğine vaktinde sağlıkla kavurmanı nasip etsin
Kızlar bennsuan dogumhanede yatıyorum hergun normal doğuran oluyor.
Minnnak minnak bebekler geliyor.
Suni sancida veriyorlar ama şancı alanlaarin aşıri bir tepkide bulunduğunu görmedim..
Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Ikinizinde gozuwaydin arkadaslar :) hayirli ugurluevlatlar olurlar insallahÇoklu alıntı yapmasını bilmediğim için direk yazıyorum 39+4 haftalık gebeyim nişan olmadığı için gece ve gündüz kontrol altında tutuldum gündüz sancı odasından çıkarıp normal odaya aldılar akşam saat 8 gibi koridorda eşimle sohbet ederken suyum geldi hemen doğumhaneye aldılar 6 cnm açılmam olmuş 11 gibide doğum yaptim nuryüzlü bir kızım oldu Rabbim geride kalanları kurtarsın kolaylık versin
Dogum gunun kutlu olsun canim :) esinle son basbasa kutlamasi desene:)Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Cnm İnan günde iki kalsiyum içiyorum süt yoğurt peynir soda ama kizimda da öyle olmuştu annem de dişim ağrıyor diye gidip doğum yapmış:) genetik olabilirCanım benmde bi ara kötüydü kalsiyum eksıklıgınden oldugunu dusunuordum süt ıcmezdım süte yüklendım zamanla azalıp gctı ya ılacını al kalsıyumun yada süte yüklen birde sabah aksam gırcala ii gelıor
Sağol canım inşallah gecer yoksa yandımSagol canim .Evet oyle bakalim esim ne yapcak aksami bekliyorum :))
Tesekkur ederim kuzum.
Ya cok gecmis olsun .Insallah hafifler .Gebelikten once dis bakiminizi yaptırın diyorlar ya demek ki hep boyle sorun çıkıyor.
Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Cok gecmis olsun canim dis agrisi berbat oluyor hamileleikte maalesefCnm İnan günde iki kalsiyum içiyorum süt yoğurt peynir soda ama kizimda da öyle olmuştu annem de dişim ağrıyor diye gidip doğum yapmış:) genetik olabilir
Öyle maalesef cnm çok sağol karanfil yagi almıştım iyi geliyor en azından bi süre uyuşuyor kimsenin başına gelmesin çok berbat bir durumCok gecmis olsun canim dis agrisi berbat oluyor hamileleikte maalesefkaranfil denedin mi? Belki rahatlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?