2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi ki doğdun canım :) eşinle başbaşa son Doğumgünün öyleyse. Tadını çıkarın :)
Sagol canim .Evet oyle bakalim esim ne yapcak aksami bekliyorum :))
Afilim92 doğum günün kutlu olsun canımm..
Tesekkur ederim kuzum.
Kızlar disimin agrisindan mahvolmuş haldeyim sabaha kadar ağrıdı her şeyi denedim yok dis doktoru bişey yapılamaz diye msj atmis ilaç ismi yazmis
Ya cok gecmis olsun .Insallah hafifler .Gebelikten once dis bakiminizi yaptırın diyorlar ya demek ki hep boyle sorun çıkıyor.

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. İnşallah biraz daha bekler miniğin.

Son iş günüm çok mutluyum :) Akşam kuaför yarın çatı

Bende Son ana kadar çalışmış biri olarak seni gayet iyi anlıyorum. Gözün aydın

Afilim92 nice güzel yaşlara canım

Kızlar disimin agrisindan mahvolmuş haldeyim sabaha kadar ağrıdı her şeyi denedim yok dis doktoru bişey yapılamaz diye msj atmis ilaç ismi yazmis
Canım benmde bi ara kötüydü kalsiyum eksıklıgınden oldugunu dusunuordum süt ıcmezdım süte yüklendım zamanla azalıp gctı ya ılacını al kalsıyumun yada süte yüklen birde sabah aksam gırcala ii gelıor

Afilim92 canım doğum günün kutlu olsun bebişinle nice yaşlara inşallah.

Artık çifter çifter doğum oluyor burda hızınıza yetişemiyorum, doğum yapanlar Rabbim bir ömür sağlık versin bebişlere de size de inşallah

Günaydın kızlar sabaha kadar kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıdı doğru düzgün uyuyamadım dün annem geldi artık hep burda çok mutluyum. Cumartesi de doktor kontrolümüz var. Gün verecek sezeryan için. Astrolojiye inanıyor musunuz bilmiyorum ama şuan gökyüzü feci halde bütün gezegenler geri gidiyor. Doktor 9 u dedi bana ama jüpiter 10unda ileri gitmeye başkayacak ben 11 ya da 12 si mi olsa diyorum. Çok derin bilgim de yok:) sizden var mı ilgilenen:) eşim de bana deşirdin iyice ne zaman gelirse gelir diyor:)
AdaisyLove haberlerini bekliyoruz canım dua ediyoruz sana. Afilim92 nice güzel sağlıklı yaşlara sevdiklerinle.

Parislim C cisse0932 kayramberamveram madamhd
Tesekkur ederim kizlar.Hayatimda tarif edemeyeceğim duygular icinde oldugum bir doğum günü. Rabbim herkese bebekleriyle kutlayacağı doğum gunleri nasip etsin .
2 gun sonraki dogumlar temmuz doğumları olcak .Ama nerdeyse topigin yarisi dogurdu .Benimki de dogum gunu surprizi filan yapar mi ki

Doğum günün kutlu olsun canım
Allah bebeğine vaktinde sağlıkla kavurmanı nasip etsin

Kızlar bennsuan dogumhanede yatıyorum hergun normal doğuran oluyor.
Minnnak minnak bebekler geliyor.
Suni sancida veriyorlar ama şancı alanlaarin aşıri bir tepkide bulunduğunu görmedim..

İnşallah canım:)
Ederim tabi ki ❤
Siz de benden dualarınızı esirgemeyin
Herşy gonlunce olsun canm hayrli dogumlar diliyorum dualarimz seninle
Dogum gunun kutlu olsun canm nice nice guzel yaslara esin ve benisinle birlikte insallah

Günaydın kızlar
Tüm gece uyuyamadım düşünmekten
Bir sağa bir sola döndüm durdum .
Heyecan dorukta şu an
Senin yerine olsam bende uyuyamazdım bu gün kızınlq ilk buluşmanız kavuşnanız sonucda, bide 2 cocuk ablası ne tepki vercek diye bir sürü soru var kafanda şuan, güzel haberlerini bekliyoruz kendi iyi his edip boş zaman bulduğun an bizi haber dar et canım senin yerni cok heycanladım düşününce.

Allah sanada bebeğnin ilk aglana sesini duynayı nasıp etsin inşallah, canım suni sancı vende aldım ama suni sancı denilen şey dişardan sancı vermek değil bazı hormonlarla kendi sancimizi başlamasını sağliyor o kadar.

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim

Ikinizinde gozuwaydin arkadaslar :) hayirli ugurluevlatlar olurlar insallah
Dogum gunun kutlu olsun canim :) esinle son basbasa kutlamasi desene:)

Günaydın kızlar

Artık 37. Haftamızı doldırduk ve evde vakit geçirmeye başladık çok şükür artık beklemedeyiz Yalnız iki gündür kasıklarımda bir ağrı var acaba bu doğumun yaklaştığının habercisimi ?

Cnm İnan günde iki kalsiyum içiyorum süt yoğurt peynir soda ama kizimda da öyle olmuştu annem de dişim ağrıyor diye gidip doğum yapmış:) genetik olabilir

Sagol canim .Evet oyle bakalim esim ne yapcak aksami bekliyorum :))

Tesekkur ederim kuzum.

Ya cok gecmis olsun .Insallah hafifler .Gebelikten once dis bakiminizi yaptırın diyorlar ya demek ki hep boyle sorun çıkıyor.
Sağol canım inşallah gecer yoksa yandım
Seninde dogum günün kutlu olsun inşallah bikac haftaya en güzel hediyen gelicek rabbim sağlıkla nasıp etsin

Nice senelere oğlusun ve sevdiklerinle

Cnm İnan günde iki kalsiyum içiyorum süt yoğurt peynir soda ama kizimda da öyle olmuştu annem de dişim ağrıyor diye gidip doğum yapmış:) genetik olabilir
Cok gecmis olsun canim dis agrisi berbat oluyor hamileleikte maalesef karanfil denedin mi? Belki rahatlatir

Cok gecmis olsun canim dis agrisi berbat oluyor hamileleikte maalesef karanfil denedin mi? Belki rahatlatir
Öyle maalesef cnm çok sağol karanfil yagi almıştım iyi geliyor en azından bi süre uyuşuyor kimsenin başına gelmesin çok berbat bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…