2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsum canim.. sık sık emzirirsen biseyi kalmaz insallah... sarılıkta da en zoru bebek surekli uyumak istiyor o oluyor ya benimki gözünü açıp ememezdi bile
Zor uyandırıyorum cnm en az yarım saat ugrasiyorum. 2 saatte bir emziriyorum ins düzelir.

Slm kızlar bi kac gündür giremedim geceleri uykusuzluk, dünde kızımın kontrolü vardı hafif sarılık cikti doktor 2 saatte bir emzir dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var dua edin kızıma lütfen.
kisa sureli gunese cikarin ayaklari falan gunes gorsun, sariliga faydaliymis.

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar .Sanal ortamin sicak kalpli insanlarisiniz her biriniz .Hamileligimi oldugu gibi ,dogum gunu mutlulugumu da sizlerle paylaştığım icin sansliyim .Iyi ki varsiniz .

Herşy gonlunce olsun canm hayrli dogumlar diliyorum dualarimz seninle

Dogum gunun kutlu olsun canm nice nice guzel yaslara esin ve benisinle birlikte insallah

Ikinizinde gozuwaydin arkadaslar :) hayirli ugurluevlatlar olurlar insallah

Dogum gunun kutlu olsun canim :) esinle son basbasa kutlamasi desene:)

Sağol canım inşallah gecer yoksa yandım
Seninde dogum günün kutlu olsun inşallah bikac haftaya en güzel hediyen gelicek rabbim sağlıkla nasıp etsin

Nice senelere oğlusun ve sevdiklerinle

Doğum günün kutlu olsun canim hayırlı sağlıklı nice senelere.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yetişilmiyor sayfalar hızla akiyor

Afilim92 kuzumm nice senelere ailenle sevdiklerinle seneyede oglusunla ins.. Yarinda benim dogum gunum ins bende seneye oglusumla ve kizcemle kutlarim.. 22 temmuza kadar dogarsa bebislerimizde yengec olucakkk hadi hayirlisi

dogum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara.
Gercekten temmuz anneleri komple haziran annesi oldu, kaç kisi kaldik ki bekleyen

İnşallah :) nice sağlıklı güzel yıllarınız olsun bebeğin ve eşinle ♡

Aatrolojiye inanırım gezegenlerin burçlarımıza olan etkilerinede inanıyorum o yüzden inşallah hayırlısıyla gönlündeki vakit gerçekleşir doğumun :) sağ salim inşallah♡♡♡

Slm kızlar bi kac gündür giremedim geceleri uykusuzluk, dünde kızımın kontrolü vardı hafif sarılık cikti doktor 2 saatte bir emzir dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var dua edin kızıma lütfen.
Canim gunes ışığı alırsa duser sarılık. Citcitli badisiyle gunese yatir .Perde arkasi olsun ve sabah gunesi mümkünse .10 dk kalsa yeterli sanirim .Ama yakma dikkat et .
Demek sizde haziran bebeklerisiniz :) Afilim92
Evet kurbaga gibi oturuyormusum annisimin karninda .Kadinin normal dogum hevesini kursağında bırakmışım

Kızlar benim sancim nsteeede çıkıyor
Ama bebeğin kalp atışında düşme olmadigi icin bekletiyolar.
Pzt günü için sezaryan öneriyorlar.
Pzt kesin alcaklar bu süreçte bişey olmazsa tabi.
İnş birşey olmaz canım kalp atışları güçlü bebişin o zaman. Pazartesiye kadar kontroldesin zaten sağ salim sağlıkla kavuşun inş. Hastaneden çıkacak mısın peki?

Kızlar benim sancim nsteeede çıkıyor
Ama bebeğin kalp atışında düşme olmadigi icin bekletiyolar.
Pzt günü için sezaryan öneriyorlar.
Pzt kesin alcaklar bu süreçte bişey olmazsa tabi.
Canım fazla yazamıyorum ama hep takip ediyorum seni geçmiş olsun. umarım bi sorun çıkmaz hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…