2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa işte bilimsel açıklamasını bilmiyordum gerçekten rahatlıyo midem sola yatınca, teşekkürler açıklama için :)))

ZK_ASK canım nasılsın ben günümü aldım hayırlısıyla sen aldın mı ve kasıntın nasıl oldu 17 temmuzda inşallah bebişimle kavuşcaz
Aayy hadi hayırlısıyla geçsin günlerde sağlıkla kavuş miniğine canım günün belirlenmesine sevindim valla belirsizce beklemek daha zor.. kaşıntım geçmedi devam, ilaçlar kremlere de devam :) cildiye doktoru doğumdan 1ay sonra anca geçer dedi bilemiyorum hayırlısı olsun..

Ben 2 ay once konuştuğmda dr 20 temmuzda alırım dedi ama şuan normal düşünüyorum günümüz net değil ama bi yandan da korkuyorum hiç riske atmadan direkt gün mü alsam diye ilk doğumum olacak birde. Seninde mi ilkti ? Belden aşağı uyuşturacaklar dimi ?

İlk canım bnmde genel anestezi olcam doktorum panıksın sen dayanamazsn ddı bnde hıc ugrasmıım ozaman ddm genel olck yanı

Doğum günün kutlu olsun canim hayırlı sağlıklı nice senelere.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yetişilmiyor sayfalar hızla akiyor

Afilim92 kuzumm nice senelere ailenle sevdiklerinle seneyede oglusunla ins.. Yarinda benim dogum gunum ins bende seneye oglusumla ve kizcemle kutlarim.. 22 temmuza kadar dogarsa bebislerimizde yengec olucakkk hadi hayirlisi

dogum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara.
Gercekten temmuz anneleri komple haziran annesi oldu, kaç kisi kaldik ki bekleyen

İnşallah :) nice sağlıklı güzel yıllarınız olsun bebeğin ve eşinle ♡

Slm kızlar bi kac gündür giremedim geceleri uykusuzluk, dünde kızımın kontrolü vardı hafif sarılık cikti doktor 2 saatte bir emzir dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var dua edin kızıma lütfen.
Sütün şifa olsun çabucak toparlansın inşallah canım ♡

Slm kızlar bi kac gündür giremedim geceleri uykusuzluk, dünde kızımın kontrolü vardı hafif sarılık cikti doktor 2 saatte bir emzir dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var dua edin kızıma lütfen.
Cok gecmis olsum canim.. sık sık emzirirsen biseyi kalmaz insallah... sarılıkta da en zoru bebek surekli uyumak istiyor o oluyor ya benimki gözünü açıp ememezdi bile

Neden jüpiter ? :)

Senin doğum ne zaman peki canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…