2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bi kac gündür giremedim geceleri uykusuzluk, dünde kızımın kontrolü vardı hafif sarılık cikti doktor 2 saatte bir emzir dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var dua edin kızıma lütfen.
yenidogan sarılığı 9.gunden sonra düşüyor bol bol emzir canım

Kizlarrrr 18 temmuza dogum gunumu verdi doktorum tarihi bile heyecan yaptirdi
Canim benimde tahmini 14-18gibi dedi dr :) belki ayni gun doğururuz

Kızlar nabız 109 çktı normal mi

Benimde 100 110 canım hamilelikten sanırım havalar da sıcak su iç uzan biraz soluna. Tansiyonun normalse sıkıntı yok. Hatta benimki ara ara 130 oluyor heyecanlanırsam falan.
Kizlar dr hamilelikte 115e kadar normal demisti bilginiz olsun daha yukari cok sık çıkarsa hemen haber ver demisti. .

Benle ayni gun olabilir bizim dr 16 18 Temmuz gibi dedi.
Biz ayni tarihleri bekliyoruz insallah canim 14-18 temmuz gibi dedi dr...

Afilim92 dogumgunun kutlu olsun canım nice yıllara :)
B Bugunneselibirgun canım inşallah pazartesi bebegine sağlıkla kavusursun bende pazartesi yapacağım inşallah

Buzluga atmak için borek kurabiye yaptım halilarim gelmedi bugün yarın gelmesi lazım pazartesi bi gelseydi hayirlisiyla bende oğluma kavussaydim

Senin doğum ne zaman peki canım ?
Pzt canım
İnş birşey olmaz canım kalp atışları güçlü bebişin o zaman. Pazartesiye kadar kontroldesin zaten sağ salim sağlıkla kavuşun inş. Hastaneden çıkacak mısın peki?
Inşallah yok cikmicam dogumhanede takip altındayım
Canım fazla yazamıyorum ama hep takip ediyorum seni geçmiş olsun. umarım bi sorun çıkmaz hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
Amin amin amin inşallah....

Aynı gün doğacak o zaman bebisler

Selam kizlar masallah herkes sirayla doguruyo Rabbim hayirli uzun ömürler versin bebislere,küvezde olanlar tez vakitte sagligina kavusup ciksin insallah.
bedef Rabbim korktuguna ugratmasin
B Bugunneselibirgun sende sorunsuz bi sekilde al yavrunu kucagina insallah.
Cok yazamasamda takipdeyim ve dualarimdasiniz.
Bizde tik yok dün doktordaydim tek belirti plesanta lekelenmeye baslamis bide bi kac kere 30 larda sanci.Bu kadar bekledi bari ptesiyi beklesin diyorum yoksa okuka 1 sene erken baslamak zorunda kalicak :)

neden canım? okulla ne ilgisi var?

Canim saglicakla al kucagina inşallah :) ama dip not okul yasini hesaplarken 30eylul baz aliniyor bu konuda cok sanssiziz maalesef benim diger kizimda temmuz dogumlu ondada yasayacagim ayni sıkıntıyı

Maşallah canım iyiymis valla. Benim son 50 lerdeydi hep. Bi de iki magnezyum iki soda hsrgun. Onları almiyim hemen başlıyorum kas kati olmaya

Benimde geceleri oluyor. Yemege oturunca oluyor. Ama gündüz bir oamuk kadar yumusak. Maden suyu hic sevmem magnezyum en son gecen cati agrisinda b tane ictim baska icmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…