2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de dogum tarihi 15 temmuz gozukuyor ve dr son gune kadar bekler, hicbir belirtin yok diyor
Hayirlisiyla gelsinlerde zamani onemsiz saglicakla ins, aydinda ki dogum olayini okudum bdv de yazmislar okumaz olaydim agladim icim cikti korku basladi iyice, boyle olumsuz hikayelere bakmamamiz lazim

Doğum günün kutlu olsun oğlun ve eşinle mutlu senelere ...

neden canım? okulla ne ilgisi var?

Canim saglicakla al kucagina inşallah :) ama dip not okul yasini hesaplarken 30eylul baz aliniyor bu konuda cok sanssiziz maalesef benim diger kizimda temmuz dogumlu ondada yasayacagim ayni sıkıntıyı
Ben yurtdisindayim kizlar burda temmuz eylül arasi ailenin insiyatifinde o yüzden :)

Kızlar 12.12 de kizimi kucagima aldim ikimiz de iyiyiz şu an sonra yazarım
Maşallah çok sevindim güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar doğum yapan arkadaşlardan birinin sütü gelmemişti sanırım.telefonumu kurcalarken buldum,zamanında görmüş kaydetmişim,bi deneyelim belki işimize yarar.
Sağol canım hemen yapıcam pazar günü pazartesi yanımda götüreceğim hastaneye

Kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum her girdiğimde doğum yapanlar olmuş oluyor hepinizin gözü aydın sağlıkla mutlulukla huzurla büyütesiniz inşallah
Afilim92 canım doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler versin , ne güzel bebişinle peş peşe olcak doğum günleriniz hatta burçlarınız da aynı olcak :)
Ben de malum hala gripim devam ediyor bugün artık tat ve koku alma duyularım sıfır oldu bebeğim doğarsa kokusunu duyamayacağım ama güzel bir haber aldım gripli halde emzirirsem bebeğim de grip olur sanıyordum ama çok şükür öyle değilmiş tam tersi annenin vücudu gribi yenmek için antikor üretiyormus ve o antikorlar bebeğe de geçiyormuş bebek gribe karşı korunmuş oluyor yalnız bu sıcakta maskeyle dolanmam gerekecek neyse beterin beteri var deyip şükrediyorum yine de bebeğim sağ salim doğsun da elbet geçecek bu grip , bir de dün bir haber aldım hafta sonu kv gelecekti doğuma kadar kalacaktı ama geçen anlattığım görümce hanım da çocuğunu alıp gelecekmiş bizde kalmaya bunu duyduğumdan beri sinir küpü olarak dolanıyorum evde Allah'ım sabır versin bana inşallah, sinirden stresten sütüm gelmezse hiç şaşırmam

Cnm çok geçmiş olsun öncelikle ben sade sodanin içine limon sikp ictim bol bol hemen toparladım dene istersen
Cevremizdeki insanlar neden bu kadar anlayışsız ya kalabalik yapmaktan niye hazediyorlar acaba keşke azıcık empati yapsalar sikintisiz atlatirsiniz umarım bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…