Kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum her girdiğimde doğum yapanlar olmuş oluyor hepinizin gözü aydın sağlıkla mutlulukla huzurla büyütesiniz inşallah
Afilim92
canım doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler versin , ne güzel bebişinle peş peşe olcak doğum günleriniz hatta burçlarınız da aynı olcak :)
Ben de malum hala gripim devam ediyor bugün artık tat ve koku alma duyularım sıfır oldu bebeğim doğarsa kokusunu duyamayacağım
ama güzel bir haber aldım gripli halde emzirirsem bebeğim de grip olur sanıyordum ama çok şükür öyle değilmiş tam tersi annenin vücudu gribi yenmek için antikor üretiyormus ve o antikorlar bebeğe de geçiyormuş bebek gribe karşı korunmuş oluyor yalnız bu sıcakta maskeyle dolanmam gerekecek neyse beterin beteri var deyip şükrediyorum yine de bebeğim sağ salim doğsun da elbet geçecek bu grip , bir de dün bir haber aldım hafta sonu kv gelecekti doğuma kadar kalacaktı ama geçen anlattığım görümce hanım da çocuğunu alıp gelecekmiş bizde kalmaya bunu duyduğumdan beri sinir küpü olarak dolanıyorum evde Allah'ım sabır versin bana inşallah, sinirden stresten sütüm gelmezse hiç şaşırmam