2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hey Allahım ya, eşin uygun bir dille anlatsa olmuyor mu neden bazı insanlar bu kadar düşüncesiz olur anlamam

Bide yeni gelip gitmişlerdi adamlar tatil için geliyor başka açıklaması yok otel rahatlığındaysa demek sinir oldum

Mutlaka ama mutlaka denerim canım her türlü öneriye açığım o kadar şey denedim ki istemediğim halde antibiyotik ağrı kesici serum doğal içecekler falan bir sürü şey denedim zira bebeğin eli kulağında o gelene kadar iyileşeyim diye ama olmadı tam tersi hergun daha da kötüye gidiyorum sizlerden uzak olsun Rabbim hepinizi korusun , hemen soda alıp deneyeceğim inşallah bana da iyi gelir , evet görümcem biraz anlayışsız ve hiç bir şeye elini sürmez aksine bilmiş bilmiş konuşup kasila kasila oturur önüne yemek içmek bekler akşama kadar hiç bir şey ikram etme aç aç oturur ama gidip mutfaktan almaz o yüzden sinir oluyorum ona hiç işim yok lohusa halimle bir de onu besleyeceğim diye şimdiden sinir oldum

İnşlh işe yarar cnm,en büyük problemimiz süt olacak çünkü malum.içindekilerin hepsi de faydalı şeyler,deneyelim bakalım
kayisi hurma süper canım ise yarar bence sezeryan doğumdan sonrada kayısı suyu oneriyorlar tuvalete cikilsin diye hurmada süt yapar

Keşke azıcık düşünse ama belliki yok burda eşinize iş düşüyor kardeşi sonuçta kalk şunu yap bunu getir vs diye darlasin biraz ben o konuda şanslıyım sukur yoksa bende bişey diyemez kendi kendimi yerdim sanırım

Hey Allahım ya, eşin uygun bir dille anlatsa olmuyor mu neden bazı insanlar bu kadar düşüncesiz olur anlamam

Bide yeni gelip gitmişlerdi adamlar tatil için geliyor başka açıklaması yok otel rahatlığındaysa demek sinir oldum

Şehir dışından geliyorlar diye gelme diyemiyorsun eşim de çok sinirlendi daha yeni gittiler noluyor diye , umursamaz anlayışsız insanlar ne kadar bir şeyler işittirsen bile surat asar ama anlamamazliktan gelir kim bilir kaç hafta kalacaklar , aslında yardımcı olacak biri olsa bana yardım etse hiç sorun değil istediği kadar kalsın ama dediğim gibi kimseyi düşünmez diye pek isinamiyorum ona

Eşim der aslında sağolsun hep benden yana oldu hep destek oldu ama görümcem bugüne kadar görmediğiniz cins bir tip eşim bir şey dese sürat aşıp öbür odaya geçecej sonra sofra hazır olunca gelip oturacak öyle değişik biri ve alınıp evine de gitmez hiç

Doğum günün kutlu olsun oğlun ve eşinle mutlu senelere ...
Tesekkur ederim kuzum.
Sagol canim. Yaa gecer insallah .Sabret sinirlenme gelmesini engelleyecek bir yol varsa dene yoksa da hayirlisi .Dua et canim ama sakinligini koru .

Kızlar konteolden cktm catiyada bakti sancin olmus farketmedinmi dedi acilmam cokmus bugun yarin dogururmusummmm
Ayy çok heyecanlı :) demekki ağrı eşiğin yüksek bende 4 cm açılma ile öylesine diye gidip kızım ters olduğu acil ameliyata alınmıştim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

O zaman bu farklı bir cins İlk kez duyuyorum Allah kolaylık versin ne diyeyim stres yapıp kendini de bebisi de uzme o zaman değmez madem

Hayirlisiyla gelsinlerde zamani onemsiz saglicakla ins, aydinda ki dogum olayini okudum bdv de yazmislar okumaz olaydim agladim icim cikti korku basladi iyice, boyle olumsuz hikayelere bakmamamiz lazim
canim doktoruna ve hastanene guveniyorsan bosuna endiselenme. Allah saglikla kavustursun. Her sokak arasinda ozel hastane var, biraz dikkat etmek lazim... Allah iyilerle karsilastirsin.

Ne diyebilirim ki canım, sonuçta doğum yapacaksın yardımcı olmazlarsa onların ayıbı inşallah akledip düşünürler

Kızlar mesajların hepsini okuyamadım hızınıza yetişemiyorum ve birde minik bir bebiş ve kızım olunca çok giremiyorum siteye doğum yapanlar hayırlısıyla büyütün kuzularınızı anne babasına ve vatanına hayırlı evlat olsunlar inşallah doğum yapacak olanlarında Rabbim hayırlıysa bir avazda kurtarsın dogum bekleyenler Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar 12.12 de kizimi kucagima aldim ikimiz de iyiyiz şu an sonra yazarım
Masallah gözün aydin canim .
Kızlar konteolden cktm catiyada bakti sancin olmus farketmedinmi dedi acilmam cokmus bugun yarin dogururmusummmm
Neee bebis geliyoo demek .Hadi hayirlisi.
Canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim
Amin insallah canim tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…