2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun .Sağlıkla büyütün bebeginizi insallah .Hala hamile olanlari unutmamaniz cok guzel :)) .Sut sagma mak.hazir .Zorlanirim diye elektrikli aldim .Insallah fazlasini sagmak icin kullanirim hemen sütüm gelir .Kiyafet fazla fazla koydum. Ne olcağı belli olmaz .Gecende burdan dogum yapan bir arkadasimiz 3 takimin yetersiz geldigini soylemisti .Bu kisiye gore degisebilir.Fazla kanama vs .O yuzden ben de cok koydum. Sırtımda tasimayacagim ya :))

çok teşekkür ederiz bebeginizi sağlıkla büyütün inşallah

Teşekkür ederim, süt için humana mutlaka tavsiye ederim bende işe yaradı herkeste yaramayabilir. Evet bende kanama çok olur diye düşündüm ki normal doğum yaptım :) ama benim kurtarıcım depeend oldu sezeryanda çok kullanımını tavsiye etmiyorlarmış ama ben çok rahat ettim hiç sızmadı :)

D dehaaa cnm nasi sanci olmusta anlamamissin ya hic mi belirti olmadi acilma olduguna dair, ay hayirlisiyla gelsin bebisinde gerisi onemsiz
Ufak tefek biseyler vardi ama onlarida ben onemsemedm. Ama simdi olmaya basladi sanrm agri girio arada ama dayanilmicak seyler degil

Dogumdan sora mi canim benimdr 8.6ydi ilk 10.0 yukseldi 20 gunde sabah aksamda kan ilacimi iciorum bide serumda aliorum da serum bitti bugun son
Evet doğumdan sonra sekize düştü, öncesini hatırlamıyorum ama en az 10 falandır. Şu an ilacımı düzenli kullanıyorum inşallah yükselir yoksa zor oluyor halsizlik saç dökülmesi vs vs

V
Valla bende bebeğe 4 kendime 3 kat kıyafet koydum yeter artar diye düşünüyorum.

Ay masallah zaman pek az kalmis her gun boyle gunu belli olan hatta dogim yapan arkadaslari okudukca yüreğim yerine sigmiyor :)) tokluk sekerin yuksek mi cikti canim? Bu mi etkiliyor aceba bebegi? Şeker yukselince zarari oluyor mu aceba? Bende de gebelik sekeri var dediler dikkat ettim kilo alamaadi bebis 2hafta simdi hersey serbest dediler isin asli yiyorum istedigimi ama yinede aceba yukseliyor mu diye endisem var? Yada bebege zarari var mi diye

Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
canım yumurtalıklar alınınca menopoza girmiş gibi oluyomuş ama yumurtalıklar alınmazsa hormon salgılamaya devam edeceği için vajinada kuruluk ya da cinsellikle ilgili bi sorun olmazmış ama adet konusunu bilmiyorum.

1 buçuk aylık uzuuun bir aradan sonra herkese merhaba :) ne kadar çok doğum yapan olmuş:) herkese hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sezaryen olacağım için bu cumartesi günü belli olacak doğum yapacağım tarih. Benim ellerim çok uyuşuyor. Uykumdan uyandıracak derecede. Bazen tabak vs bile tutamıyorum. Doktor kalsiyum eksikliği dedi ilaç verdi ama fayda etmedi. Aranızda aynı durumu yaşıyan var mı acaba?

Kızlar ben mayıs annesiyim 8 mayısta Doğum yaptım . Günüm geçtiği için 41+3 de suni sancı ile 13 saatte doğurdum . Çok zor oldu suni sancıdan dolayı hala bel ağrım var . Umarım hepiniz zamanında kendi sancınızla doğurursunuz . Bebeğimi gördüğüm o an herşeyi unuttum ama Doğum sonrası kontrole gitmeye korktum gitmedim :)

Karpal tunel sendromu canım. Hamilelikde oluşuyomuş ve doğumdan kısa bir süre sonra geçiyomış. Bende yaşıyorum aynı şeyi. Maalesef tedavisi şimdilik yok.

Çok heyecanlı canım birlikte büyüttük göbüşlerimizi inşallah yavrularımızın da birbirimizden aldığımız destekle büyütürüz. Benim gebelik şekerim yoktu son iki aydır her muayenede rutin kontrol testleri istiyor doktorum . Her seferinde şekerim yükseldi en son 175 çıkmış. İki hafta önce bebeğim 2200 gr dı. Şimdi 3100 olmuş ben sevindim kilo aldı diye. Kavun muz ceviz ne bulduysam yedim. Ama doktor sağlıklı bir kilo alımı değil senin şekerinin kaynağı bu artış ,son düzlüğe geldik birbirimiz üzmeyelim olumsuz bir durum yaşanmasın hemen perhize başlıyorsun dedi. Doğuma kadar dikkat etmek lazım

Ay kizz asıl sorulacak şeyi sormamişsin. Çatı muayenesi nasildi zormu. Uzun sürmüyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…