- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.461
Hayirli olsun .Sağlıkla büyütün bebeginizi insallah .Hala hamile olanlari unutmamaniz cok guzel :)) .Sut sagma mak.hazir .Zorlanirim diye elektrikli aldim .Insallah fazlasini sagmak icin kullanirim hemen sütüm gelir .Kiyafet fazla fazla koydum. Ne olcağı belli olmaz .Gecende burdan dogum yapan bir arkadasimiz 3 takimin yetersiz geldigini soylemisti .Bu kisiye gore degisebilir.Fazla kanama vs .O yuzden ben de cok koydum. Sırtımda tasimayacagim ya :))Kızlar merhaba haziran annesiyim belki ihtiyacınız kalmamıştır ama yinede yazmaya geldim :)
Mutlaka bir süt sağma makinası elde edin, elektirikli olsun manueller pek işe yaramıyor. Sütünüz gelmezse sağarak getirirsiniz, fazla gelirsede ( göğüsler ağrı yapıyor ) sağıp muhafaza edersiniz. Hastanede aygın baygın unutabilirsiniz, ben unuttum doğuma girerken telefonunuzu verip hemşirelerden birşeyler çekmesini isteyebilirsiniz. Doğumunuzun nasıl olacağı belli değilse lütfen kendinizi germeyin fazla araştırmayın ve şartlamayın, ben çok rahat gittim çok rahat bir doğum oldu. Son olarak hastane çantanızı fazla doldurmayın, ben 1 takım gecelik 2 takım picama koymuştum sadece 1 takımını kullandım, aynı şekilde bebeğede 3 takım koydum 1ini kullandık 2.takımı ben keyfii giydirdim kirlenmiyor pislenmiyor bile.
Hepinize kolay doğumlar diliyorum
çok teşekkür ederiz bebeginizi sağlıkla büyütün inşallahKızlar merhaba haziran annesiyim belki ihtiyacınız kalmamıştır ama yinede yazmaya geldim :)
Mutlaka bir süt sağma makinası elde edin, elektirikli olsun manueller pek işe yaramıyor. Sütünüz gelmezse sağarak getirirsiniz, fazla gelirsede ( göğüsler ağrı yapıyor ) sağıp muhafaza edersiniz. Hastanede aygın baygın unutabilirsiniz, ben unuttum doğuma girerken telefonunuzu verip hemşirelerden birşeyler çekmesini isteyebilirsiniz. Doğumunuzun nasıl olacağı belli değilse lütfen kendinizi germeyin fazla araştırmayın ve şartlamayın, ben çok rahat gittim çok rahat bir doğum oldu. Son olarak hastane çantanızı fazla doldurmayın, ben 1 takım gecelik 2 takım picama koymuştum sadece 1 takımını kullandım, aynı şekilde bebeğede 3 takım koydum 1ini kullandık 2.takımı ben keyfii giydirdim kirlenmiyor pislenmiyor bile.
Hepinize kolay doğumlar diliyorum
Hayirli olsun .Sağlıkla büyütün bebeginizi insallah .Hala hamile olanlari unutmamaniz cok guzel :)) .Sut sagma mak.hazir .Zorlanirim diye elektrikli aldim .Insallah fazlasini sagmak icin kullanirim hemen sütüm gelir .Kiyafet fazla fazla koydum. Ne olcağı belli olmaz .Gecende burdan dogum yapan bir arkadasimiz 3 takimin yetersiz geldigini soylemisti .Bu kisiye gore degisebilir.Fazla kanama vs .O yuzden ben de cok koydum. Sırtımda tasimayacagim ya :))
Kızlar 12.12 de kizimi kucagima aldim ikimiz de iyiyiz şu an sonra yazarım
Evet doğumdan sonra sekize düştü, öncesini hatırlamıyorum ama en az 10 falandır. Şu an ilacımı düzenli kullanıyorum inşallah yükselir yoksa zor oluyor halsizlik saç dökülmesi vs vsDogumdan sora mi canim benimdr 8.6ydi ilk 10.0 yukseldi 20 gunde sabah aksamda kan ilacimi iciorum bide serumda aliorum da serum bitti bugun son
Valla bende bebeğe 4 kendime 3 kat kıyafet koydum yeter artar diye düşünüyorum.Hayirli olsun .Sağlıkla büyütün bebeginizi insallah .Hala hamile olanlari unutmamaniz cok guzel :)) .Sut sagma mak.hazir .Zorlanirim diye elektrikli aldim .Insallah fazlasini sagmak icin kullanirim hemen sütüm gelir .Kiyafet fazla fazla koydum. Ne olcağı belli olmaz .Gecende burdan dogum yapan bir arkadasimiz 3 takimin yetersiz geldigini soylemisti .Bu kisiye gore degisebilir.Fazla kanama vs .O yuzden ben de cok koydum. Sırtımda tasimayacagim ya :))
Hadi hayırlısı o zaman canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar konteolden cktm catiyada bakti sancin olmus farketmedinmi dedi acilmam cokmus bugun yarin dogururmusummmm
Insallahhh canmmmHadi hayırlısı o zaman canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Afilim92 canım Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara :))
Ay masallah zaman pek az kalmis her gun boyle gunu belli olan hatta dogim yapan arkadaslari okudukca yüreğim yerine sigmiyor :)) tokluk sekerin yuksek mi cikti canim? Bu mi etkiliyor aceba bebegi? Şeker yukselince zarari oluyor mu aceba? Bende de gebelik sekeri var dediler dikkat ettim kilo alamaadi bebis 2hafta simdi hersey serbest dediler isin asli yiyorum istedigimi ama yinede aceba yukseliyor mu diye endisem var? Yada bebege zarari var mi diyeSon zamanlar çok hızlı geçiyor sayfaları takip etmekte zorlanıyorumkontrolden geldik iki haftada 800 gr almış bizim ufaklık ama doktorumuz kızdı benim tokluk şekerine bağladı kilo alımını son hafta perhize başlayacağız. Bu hafta kendiliğinden gelmezse temmuzun 7sinde ya da 9unda sezeryanla alacak. Tüp bebek olduğu için gününü geçirmemesi gerekiyor dedi. Heyecan tavan yaptı
canım yumurtalıklar alınınca menopoza girmiş gibi oluyomuş ama yumurtalıklar alınmazsa hormon salgılamaya devam edeceği için vajinada kuruluk ya da cinsellikle ilgili bi sorun olmazmış ama adet konusunu bilmiyorum.Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım[/QUOTE
Amin canımsağolasın . Hepimiz için hayırlı olsun
Karpal tunel sendromu canım. Hamilelikde oluşuyomuş ve doğumdan kısa bir süre sonra geçiyomış. Bende yaşıyorum aynı şeyi. Maalesef tedavisi şimdilik yok.1 buçuk aylık uzuuun bir aradan sonra herkese merhaba :) ne kadar çok doğum yapan olmuş:) herkese hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sezaryen olacağım için bu cumartesi günü belli olacak doğum yapacağım tarih. Benim ellerim çok uyuşuyor. Uykumdan uyandıracak derecede. Bazen tabak vs bile tutamıyorum. Doktor kalsiyum eksikliği dedi ilaç verdi ama fayda etmedi. Aranızda aynı durumu yaşıyan var mı acaba?
Çok heyecanlı canım birlikte büyüttük göbüşlerimiziAy masallah zaman pek az kalmis her gun boyle gunu belli olan hatta dogim yapan arkadaslari okudukca yüreğim yerine sigmiyor :)) tokluk sekerin yuksek mi cikti canim? Bu mi etkiliyor aceba bebegi? Şeker yukselince zarari oluyor mu aceba? Bende de gebelik sekeri var dediler dikkat ettim kilo alamaadi bebis 2hafta simdi hersey serbest dediler isin asli yiyorum istedigimi ama yinede aceba yukseliyor mu diye endisem var? Yada bebege zarari var mi diye
Hayirlisiyla kucagina alirsin ins cnm agri sizi hepsi geciyor Allahin izniyleUfak tefek biseyler vardi ama onlarida ben onemsemedm. Ama simdi olmaya basladi sanrm agri girio arada ama dayanilmicak seyler degil
Ay kizz asıl sorulacak şeyi sormamişsin. Çatı muayenesi nasildi zormu. Uzun sürmüyor demiInsallah canmm evet agri esigm yuksektr insallah guzel gecwr dogum
İnsallahhhhh canmmm insallah
Valla canm cok dedi cm sormak gelmedi aklima kurcaliodu o sira beni:)
İnsallahh canmm sagolasnn
Acilman cok dedi ama cm konusmadk dogrusu simdi bende merak ettm keske sorsaydm. Ama adam icerde geziniyoken sormak aklima gelmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?