- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.501
çok şükür canım sütun gelsin yeterki hemen kilo alır bebisinHepinize teşekkür ederim kızlar
Mükemmel bir duygu
Süt um hemen geldi çok şükür
Usg bayağı yanıldı 2800 gram doğdu minnakim olsun ben besler büyütürm onu ❤
Hikayemi eve gidince
usg'de kaç çıkıyodu canım?Hepinize teşekkür ederim kızlar
Mükemmel bir duygu
Süt um hemen geldi çok şükür
Usg bayağı yanıldı 2800 gram doğdu minnakim olsun ben besler büyütürm onu ❤
Hikayemi eve gidince
Aynen canım zaten son zamanlarımız artık katlanırız biraz dahaInsallah canim bebisler insallah saglicakla gelsinler o gunleride gorelim insallah... sekere dikkat edelim o zaman dr uyardiysa vardir bir bildiği bakalim benimde yarin kontrol bana ne dicek...
Cnm en garanti dr una sor bence, simdi rahim olmadigi icin adet olmayacaksin bence ama yumurtalarinin durmasida bisey ifade etmeyebilir, her ay ovulden yumurta atilsa bile gidebilecegi bir rahim yokki yani bos yumurta rahime dusunce her ay mens goruyoruz yani dollenmemis yumurtayi atmasi icin rahim kanamayi baslatiyor.. Cocugun hic olmasaydi eger yumurtalarin alinir baska bir annenin rahminde tup bebek seklinde tasiyici anne olarak bebegini tasirdi, ama bu turkiyede yasak ki Allaha sukur seninde 3 evladin var..tabi biz ne desek bi yere kadar uzmanlar daha ii bilir..Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
Ben bekliyorum. doğuranların listesini yapmak zor artık. Kalanları mı yapsakdogum gunun kutlu olsun canim, nice mutlu yillara.
Gercekten temmuz anneleri komple haziran annesi oldu, kaç kisi kaldik ki bekleyen
Arkadasim beyaz florasan lamba ışığı altında tutmuş birkaç gün, iyi geldiğini söylediZor uyandırıyorum cnm en az yarım saat ugrasiyorum. 2 saatte bir emziriyorum ins düzelir.
1 hafta önce ki kontrolde 3100 gramdi cnmNormalde kaç kilo demişti canim doktorun
Aynen cnm çok şükür geldi:)çok şükür canım sütun gelsin yeterki hemen kilo alır bebisinbol bol kokla bizim içinde
3100 bir hafta önce canımusg'de kaç çıkıyodu canım?
Buzluğa nasıl atıyorsun canım, pişirerek mi?Afilim92 dogumgunun kutlu olsun canım nice yıllara :)
@Pembegomlek canım inşallah pazartesi bebegine sağlıkla kavusursun bende pazartesi yapacağım inşallah
Buzluga atmak için borek kurabiye yaptım halilarim gelmedi bugün yarın gelmesi lazım pazartesi bi gelseydi hayirlisiyla bende oğluma kavussaydim
Hayırlısı olsun canımKızlar alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederiz. eve çıktık biz bugün çok şükür. Hala yanımda nefes aldığına inanamıyorum minicik görseniz aynı ben gamzeleri burnuben sanırım biraz depresyona girdim. Sütümü etkiledi o da ama destekliyorum caylarla vs. Doğum da güzel geçti bebeği doğar doğmaz gördüm çok mükemmel bir his iyi ki spinal anestezi istemişim. Rabbim isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin bu hissi yaşamayı. Biraz ağrım var ama yavaş yuruyebiliyorum iyiyim çok şükür doguranlara sağlıkla büyütmelerini ,hala dogurmayanlara da sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarini nasip etsin Rabbim
Canım gelmemesini söyle bence bir şekildeKızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum her girdiğimde doğum yapanlar olmuş oluyor hepinizin gözü aydın sağlıkla mutlulukla huzurla büyütesiniz inşallah
Afilim92 canım doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler versin , ne güzel bebişinle peş peşe olcak doğum günleriniz hatta burçlarınız da aynı olcak :)
Ben de malum hala gripim devam ediyor bugün artık tat ve koku alma duyularım sıfır oldu bebeğim doğarsa kokusunu duyamayacağımama güzel bir haber aldım gripli halde emzirirsem bebeğim de grip olur sanıyordum ama çok şükür öyle değilmiş tam tersi annenin vücudu gribi yenmek için antikor üretiyormus ve o antikorlar bebeğe de geçiyormuş bebek gribe karşı korunmuş oluyor yalnız bu sıcakta maskeyle dolanmam gerekecek neyse beterin beteri var deyip şükrediyorum yine de bebeğim sağ salim doğsun da elbet geçecek bu grip , bir de dün bir haber aldım hafta sonu kv gelecekti doğuma kadar kalacaktı ama geçen anlattığım görümce hanım da çocuğunu alıp gelecekmiş bizde kalmaya bunu duyduğumdan beri sinir küpü olarak dolanıyorum evde Allah'ım sabır versin bana inşallah, sinirden stresten sütüm gelmezse hiç şaşırmam
Yerim onun gamzelerini .Off boyle okuyunca benimki de dogsa diyorumKızlar alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederiz. eve çıktık biz bugün çok şükür. Hala yanımda nefes aldığına inanamıyorum minicik görseniz aynı ben gamzeleri burnuben sanırım biraz depresyona girdim. Sütümü etkiledi o da ama destekliyorum caylarla vs. Doğum da güzel geçti bebeği doğar doğmaz gördüm çok mükemmel bir his iyi ki spinal anestezi istemişim. Rabbim isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin bu hissi yaşamayı. Biraz ağrım var ama yavaş yuruyebiliyorum iyiyim çok şükür doguranlara sağlıkla büyütmelerini ,hala dogurmayanlara da sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarini nasip etsin Rabbim
Canım bi önceki mesajda gelmemesini söyle dedim ama madem eşin de kızmış o söylesin kardeşine. Ben mesela sigara içiyor diye annemi evin dışına yolluyorum açıkca söyledim artık evde balkonda sigara yasak diye .Babam gelecek olursa iki günden fazla kalma diyeceğim vs. Anlayışsız insan ters tepkiyi hak ediyorŞehir dışından geliyorlar diye gelme diyemiyorsun eşim de çok sinirlendi daha yeni gittiler noluyor diye , umursamaz anlayışsız insanlar ne kadar bir şeyler işittirsen bile surat asar ama anlamamazliktan gelir kim bilir kaç hafta kalacaklar , aslında yardımcı olacak biri olsa bana yardım etse hiç sorun değil istediği kadar kalsın ama dediğim gibi kimseyi düşünmez diye pek isinamiyorum ona
Canim aslinda ben de kendi topigim dahil uzun zamandir bir sey yazmiyordum. Vakit buldukca yasananlari okumak icin girio cikiyordum. Ama seni gorunce dayanamadim. Ne kadar beter bir illet oldugunu bilirim. Bir de kortizonu deride kullanmak direk içmeye gore daha masum sanki. Avil, parol agri kesici gibi B grubu ilac. Alerjiyi baskiliyor ben cok memnun kaldim. Icim rahat kullandim en azindan. Bizim topikte baska arkadasa Alerset verilmisti. Benim doktorum içeriğin adina kadar neden uygun olmadigini anlatti bana. Hem kadin dogum hem cildiye sadece Avil alabilirsin dedi. Kreme gelince vazelin kortizon ve mentol karisimi. Sana resim atayim simdi. Mentol rahatlatiyor malum kasidikca yaniyoruz. Kortizon kizarikliklari kabarikliklari aliyor. Cogu da vazelin zaten. Ne kadar kortizon girebilir ki vucuda. Kortizon ciger gelistirici olarak da kullaniliyor Zaten. Doktorum kremin bebege hic zarari yok tek zarari sana o da derini inceltir dedi. Haliyle catlamaya daha meyilli oluyoruz. Ama ben taa mayis da 28 hafta civarlarinda sürdüm catlamaya bir etkisi olmadi. Baska cildiye doktoruna da git bence. Ben kac kisiye sordum.hep ayni tedaviyi verdiler. Kortizonlu hapi ilk kez duydum canim. Simdi anne yuregi kasintiya dayanip ilaci bile almak istemezsin. Ama Avilden korkmaya gerek yok. Onu bile azalta azalta biraktim ben. Gunde 1 e dusururken kasintim vardi ama azalmisti. Dayanirim diyip 1 e cektim. Sonra 2 gunde 1 deneyeyim dedim. Bi sure oyle dayandim. Sonra 3 gun 5 gun derken gitgide azalttim. En son gecen hafta carsamba icmistim. Vucutta dokuntu kalmadi. Ufacik kasintiyle beraber kizardiginda bile 1 avil iciyorum geciriyor. Bence baska doktora gorun ve sor canim. Tedavi olabileceksen niye lohusayken cekesin. Insallah iyi gelir yazdiklarimYaa bunu yaşamana üzülmekle beraber kurtulmana çok ama çok sevindim. Son yarım saattir yine kriz geldi vücuduma valla heryerimi kanattım rahatladım kulube bakym bi dedm msjını gördüm. Çok iyi geldi bana yazdıkların. Bana krem sadece momecon yazdı yağlı güzel bi krem kaşıntıyı alıyo.
Cildiyedeki dr prednol yazdı kortizonlu hap ilk 3gün 2tane, ikinci 3gün 1buçuk, üçüncü 3gün 1, dördüncü 3gün yarım al dedi. Bugunde 1buçuk alacağım yarın günde 1e inecek cumartesiden beri kullanıyorum. Doktor hafifleyip tekrar nüksederse 2ye çıkar dedi bende bugun yine acaip kaşınmaya başladım elim vucudumun heryerinde. 2ye mi çıkarmam lazım bilmiyorum yarın yine gidecem sorarım. Yazdığın iyi oldu cidden Allah razı olsun beni yaşayan anlarkullandığın kremi doktora söylesem mi direkt bana ilaç yazdılar çünkü. Doktorda bana doğumdan 20 30gün sonra geçer dedi , şimdi bitirmeye çalışıyoruz dedi . lohusayken de mi ben bunu çekeceğim napacağım bilmiyorum
Ciğerde sorun yok dedi kan sonucumu geçen aldım safranın daha sonucu çıkmamış onu bekliyorum. Kaşıntı gidermesi için bilaxten yazdı ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi bi cumartesi içmiştim birazdan yine içeceğim yemek yiyip. Avil de benzeri ilaç sanırım. Dimi ? Kremin ismi ne? Olmadı yarın bunu da söyleyeyim dr aaramızda fazla gün yok inşallah sağ salim kavuşursun sende sağlıkla. Rabbimin gücüne gitmesin doktora diyecektim artk sezaryenle alın bebeği diye çünkü bir yandan korkuyorum ona bişey olacak diye.
Ooo baya fark varmış. Neyse sağlıkli olsunda kilo alır annesi besler miniği :) spinalmi oldun canim1 hafta önce ki kontrolde 3100 gramdi cnm
Aynen cnm çok şükür geldi:)
3100 bir hafta önce canım
canım tuzlu kurabiyeleri pisirdim börekleri çiğ sardim koydumBuzluğa nasıl atıyorsun canım, pişirerek mi?
Aynen kalanlar kaç kişi kaldikki ben doğum yapanları bi ara sayiyordum artık sayamaz oldumBen bekliyorum. doğuranların listesini yapmak zor artık. Kalanları mı yapsak
bedef cnm iki ay önce çok yakın bir akrabam rahmini aldırdı. Yumurtlıkları duruyor. Adet görmüyor doğal olarAk çünkü kanama rahimden gelir zaten. Her ay düzenli yumurtladığı içinde menapoza girmeyecek. Menapoz yaşı geldiğinde anca sıkıntı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?