2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize teşekkür ederim kızlar
Mükemmel bir duygu
Süt um hemen geldi çok şükür
Usg bayağı yanıldı 2800 gram doğdu minnakim olsun ben besler büyütürm onu ❤
Hikayemi eve gidince
çok şükür canım sütun gelsin yeterki hemen kilo alır bebisin bol bol kokla bizim içinde

bedef cnm iki ay önce çok yakın bir akrabam rahmini aldırdı. Yumurtlıkları duruyor. Adet görmüyor doğal olarAk çünkü kanama rahimden gelir zaten. Her ay düzenli yumurtladığı içinde menapoza girmeyecek. Menapoz yaşı geldiğinde anca sıkıntı olur.

Kızlar alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederiz. eve çıktık biz bugün çok şükür. Hala yanımda nefes aldığına inanamıyorum minicik görseniz aynı ben gamzeleri burnu ben sanırım biraz depresyona girdim. Sütümü etkiledi o da ama destekliyorum caylarla vs. Doğum da güzel geçti bebeği doğar doğmaz gördüm çok mükemmel bir his iyi ki spinal anestezi istemişim. Rabbim isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin bu hissi yaşamayı. Biraz ağrım var ama yavaş yuruyebiliyorum iyiyim çok şükür doguranlara sağlıkla büyütmelerini ,hala dogurmayanlara da sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almalarini nasip etsin Rabbim

Insallah canim bebisler insallah saglicakla gelsinler o gunleride gorelim insallah... sekere dikkat edelim o zaman dr uyardiysa vardir bir bildiği bakalim benimde yarin kontrol bana ne dicek...
Aynen canım zaten son zamanlarımız artık katlanırız biraz daha güzel geçer inşallah kontrolün

Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
Cnm en garanti dr una sor bence, simdi rahim olmadigi icin adet olmayacaksin bence ama yumurtalarinin durmasida bisey ifade etmeyebilir, her ay ovulden yumurta atilsa bile gidebilecegi bir rahim yokki yani bos yumurta rahime dusunce her ay mens goruyoruz yani dollenmemis yumurtayi atmasi icin rahim kanamayi baslatiyor.. Cocugun hic olmasaydi eger yumurtalarin alinir baska bir annenin rahminde tup bebek seklinde tasiyici anne olarak bebegini tasirdi, ama bu turkiyede yasak ki Allaha sukur seninde 3 evladin var..tabi biz ne desek bi yere kadar uzmanlar daha ii bilir..

Buzluğa nasıl atıyorsun canım, pişirerek mi?

Hayırlısı olsun canım

Canım gelmemesini söyle bence bir şekilde

Yerim onun gamzelerini .Off boyle okuyunca benimki de dogsa diyorum
Stres yapma cok su ic bebek uyurken sen de uyu hemen .

Canım bi önceki mesajda gelmemesini söyle dedim ama madem eşin de kızmış o söylesin kardeşine. Ben mesela sigara içiyor diye annemi evin dışına yolluyorum açıkca söyledim artık evde balkonda sigara yasak diye .Babam gelecek olursa iki günden fazla kalma diyeceğim vs. Anlayışsız insan ters tepkiyi hak ediyor

Canim aslinda ben de kendi topigim dahil uzun zamandir bir sey yazmiyordum. Vakit buldukca yasananlari okumak icin girio cikiyordum. Ama seni gorunce dayanamadim. Ne kadar beter bir illet oldugunu bilirim. Bir de kortizonu deride kullanmak direk içmeye gore daha masum sanki. Avil, parol agri kesici gibi B grubu ilac. Alerjiyi baskiliyor ben cok memnun kaldim. Icim rahat kullandim en azindan. Bizim topikte baska arkadasa Alerset verilmisti. Benim doktorum içeriğin adina kadar neden uygun olmadigini anlatti bana. Hem kadin dogum hem cildiye sadece Avil alabilirsin dedi. Kreme gelince vazelin kortizon ve mentol karisimi. Sana resim atayim simdi. Mentol rahatlatiyor malum kasidikca yaniyoruz. Kortizon kizarikliklari kabarikliklari aliyor. Cogu da vazelin zaten. Ne kadar kortizon girebilir ki vucuda. Kortizon ciger gelistirici olarak da kullaniliyor Zaten. Doktorum kremin bebege hic zarari yok tek zarari sana o da derini inceltir dedi. Haliyle catlamaya daha meyilli oluyoruz. Ama ben taa mayis da 28 hafta civarlarinda sürdüm catlamaya bir etkisi olmadi. Baska cildiye doktoruna da git bence. Ben kac kisiye sordum.hep ayni tedaviyi verdiler. Kortizonlu hapi ilk kez duydum canim. Simdi anne yuregi kasintiya dayanip ilaci bile almak istemezsin. Ama Avilden korkmaya gerek yok. Onu bile azalta azalta biraktim ben. Gunde 1 e dusururken kasintim vardi ama azalmisti. Dayanirim diyip 1 e cektim. Sonra 2 gunde 1 deneyeyim dedim. Bi sure oyle dayandim. Sonra 3 gun 5 gun derken gitgide azalttim. En son gecen hafta carsamba icmistim. Vucutta dokuntu kalmadi. Ufacik kasintiyle beraber kizardiginda bile 1 avil iciyorum geciriyor. Bence baska doktora gorun ve sor canim. Tedavi olabileceksen niye lohusayken cekesin. Insallah iyi gelir yazdiklarim

Eklentiler

• Screenshot_20180628-192501_Gallery.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
bedef emin olmamakla birlikte rahmin calisma mantigindan ben de adet goremeyecegini dusundum. Cunku biz her ay adet ile rahim yataginda muhtemel hamilelik icin kalinlasan tabakayi döküyoruz. Yumurta atmiyoruz. Rahim alindigina gore o tabaka artik olusmayacak ve dokmeyeceksin. Ama yumurta uretimin devam edeceği icin hormonel döngün de degisiklik olmayacak rahatsizlik hissetmeyeceksin gibi geliyor bana. En dogrusunu yine doktorun bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…