- 17 Kasım 2017
- 342
- 491
- 23
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.481
Canım depend i kaç paket kullandınTeşekkür ederim, süt için humana mutlaka tavsiye ederim bende işe yaradı herkeste yaramayabilir. Evet bende kanama çok olur diye düşündüm ki normal doğum yaptım :) ama benim kurtarıcım depeend oldu sezeryanda çok kullanımını tavsiye etmiyorlarmış ama ben çok rahat ettim hiç sızmadı :)
Parmaklarımı hissetmemek kötü bir durummuş :) 2,5 yaşında oğlum var. En çok da onunla ilgilenirken çok zor oluyor. Zaten kilolu hamile kaldım ve 100 kg yu gördüm. Sanırım onun da etkisi var. Bir de benim kk’daki ismin chipie idi. Şimdi damlamz olmuş. Bir türlü düzeltemedim:) yardımmm. Çünkü kk’da beni herkes o isimle tanıyor.Karpal tunel sendromu canım. Hamilelikde oluşuyomuş ve doğumdan kısa bir süre sonra geçiyomış. Bende yaşıyorum aynı şeyi. Maalesef tedavisi şimdilik yok.
Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim
Cok şükür canim... cok sevindim insallah su kritik saatlerinide sorunsuz atlatirsin ... mesajina nasil sevindim anlatamamdua eden herkesten allah razi olsun kizlar cok sukur allahima balonu cektiler hamd olsun rabbimeki kanama olmadi 2bucuk saat oldu bekliyoruz hamd olsun kanama yok insallah rahmimi almalarina gerek kalmayacak ilk 12 saati atlatirsak insallah tehlikem kalmiyomus bebegimde iyi cok sukur agzindaki hortumlar cikmis bnm ayaga kalkmami bekliyolarmis insallah oglumuda verecekler kanamam olmazsabedef canm doktrun bana verdigi bilgiye gore yumurtaliklarini almadilarsa adette olursun menopoza girmeyeceksin canm
Insallah canim bebisler insallah saglicakla gelsinler o gunleride gorelim insallah... sekere dikkat edelim o zaman dr uyardiysa vardir bir bildiği bakalim benimde yarin kontrol bana ne dicek...Çok heyecanlı canım birlikte büyüttük göbüşlerimiziinşallah yavrularımızın da birbirimizden aldığımız destekle büyütürüz. Benim gebelik şekerim yoktu son iki aydır her muayenede rutin kontrol testleri istiyor doktorum . Her seferinde şekerim yükseldi en son 175 çıkmış. İki hafta önce bebeğim 2200 gr dı. Şimdi 3100 olmuş ben sevindim kilo aldı diye. Kavun muz ceviz ne bulduysam yedim. Ama doktor sağlıklı bir kilo alımı değil senin şekerinin kaynağı bu artış ,son düzlüğe geldik birbirimiz üzmeyelim olumsuz bir durum yaşanmasın hemen perhize başlıyorsun dedi. Doğuma kadar dikkat etmek lazım
Günaydın herkese. Cok gec uyuyabildim .Ama oglus acıktı tekmeliyor .Babamiz simit almaya gitti .Bu saatte yeni uyanirdi ama tekmeleri ona da gosterdim vicdan yapti .
Bir de bugün benim doğum günüm
Bunun icin yine duygusala bağladım. Seneye mumlari oğlumla üfleyeceğiz insallah
allah razi olsun canmm allah kimseye yasatmasin insallah banada sifa verir insallahda kanamam olmazCok şükür canim... cok sevindim insallah su kritik saatlerinide sorunsuz atlatirsin ... mesajina nasil sevindim anlatamam
Ben de depend aldim .2 kutu Humanam hazir .Yaklasinca vakit kayisi hosafi yapacağım hem dolaba koyarim hem hastaneye götürürüm.Teşekkür ederim, süt için humana mutlaka tavsiye ederim bende işe yaradı herkeste yaramayabilir. Evet bende kanama çok olur diye düşündüm ki normal doğum yaptım :) ama benim kurtarıcım depeend oldu sezeryanda çok kullanımını tavsiye etmiyorlarmış ama ben çok rahat ettim hiç sızmadı :)
Aman fazla olsun az olmasin ev uzak zaten bir de kıyafet stresine girmeyim.V
Valla bende bebeğe 4 kendime 3 kat kıyafet koydum yeter artar diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canimHadi hayırlısı o zaman canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Afilim92 canım Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara :))
Insallah kuzum tesekkur ederim .Canımm, nice sağlıklı mutlu yaşların olsun bebişin ve sevdiklerinle beraber inşallah
dua eden herkesten allah razi olsun kizlar cok sukur allahima balonu cektiler hamd olsun rabbimeki kanama olmadi 2bucuk saat oldu bekliyoruz hamd olsun kanama yok insallah rahmimi almalarina gerek kalmayacak ilk 12 saati atlatirsak insallah tehlikem kalmiyomus bebegimde iyi cok sukur agzindaki hortumlar cikmis bnm ayaga kalkmami bekliyolarmis insallah oglumuda verecekler kanamam olmazsabedef canm doktrun bana verdigi bilgiye gore yumurtaliklarini almadilarsa adette olursun menopoza girmeyeceksin canm
çiğ badem süt muz kaşar kilo yapıyor sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil ama biz anneler azcık kilosu olsun istiyoruz :)Kızlar merhaba bende 36 haftanın içindeyim kısmetse bir kızımız olacakkilosu 2250 gr doktor sağlığı iyi dedi zaten çok iri bir çift olmadığımızdan minyon bir kız bekliyoruz ama yine de içim içime sığmıyor zayıf mı bebeğim?güzel de besleniyorum ama endişelendim klasik anne kilosunu düşünüyorum işte
Benim bildiğim yumurtalık durursa adet olacaksın canım kesin bilgiyi yine doktorun verir ama sadece rahim alınır da yumurtalık durursa sadece hamile kalamiyorsun geri kalan eskiden durumun nasıldırsa devam edecek canım çok geçmiş olsun , bebeğin nasıl durumu iyi mi eve ne zaman çıkacak ?Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
ZK_ASK canim merhaba. Agustos annesiyim ama 40. Haftayi beklemezsek potansiyel temmuz annesi olacaz insallah. Bu ara dogum belirtilerini yasayanlari okumak icin buraya baktığımda senin Puppp illetiyle bogustugunu gordum. Benim dokuntuler taaa 25. Haftada basladi. Cok ufakti onemsemedim. 28 ile 31 arasi kabustu. Yirtinarak gecirdim resmen. Suan kurtuldum. Yapilan tedavi mi cevap verdi sansli miyim bilmiyorum 31 den beri neredeyse hic dokuntum olmadi ve kasinmiyorum.
Doktorum karaciger fonksiyonlarim icin tahlilleri inceledikten sonra cildiyeye yonlendirdi beni. Kolestaz degilsin benim yapabilecegim bir tedavi yok dedi. Cildiyeye gittim Puppp teshisi koydu bana kortizonlu bir losyon hazirlatti bir de Avil alerji ilacini verdi. Kortizonlu kremi 5 gun surup 2 gun ara verdim. Bu sekilde 5+5 kullandim. Beraberinde gunde 2 kere Avil ictim. Avil B grubu alerji ilaci. Plasentadan gecmiyor sadece uyku yapabiliyor. Kortizonu ise ilac seklinde direk yutmadim. Hazirlanan kremden vucut ne kadarini emerse. Ayrica bana her iki doktorum bebege hic bir zararı olmayacagini garantiledi. Sonuc kremler dokuntuleri gecirdi Avil yeni cikmasini engelledi. Sonra Avili once gunde 1 e sonra, 2 gunde 1 e derken 5 gunde 1 e dusurdum. Son 1 haftadir icmedim. Doktorum kurtuldugumu artik icmeyebilecegimi soyledi. Puppp teshisini duydugumda ve internette de tek care dogum diye okudugumda kafayi yemek uzereydim. Allahim dedim 15 hafta bir insan kasinabilir mi. Sana uygulanan tedaviyi bilmiyorum suan ki durumun nedir bilemiyorum ama umut olmak icin yazdim. Insallah faydam dokunmustur.
Ayrica grubunuzu sevdigimi de belirteyim. Enerjisi uyan guzel insanlar biraradasiniz. Hepinize Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah...
çok şükür canım hersey daha güzel olacak inşallahdua eden herkesten allah razi olsun kizlar cok sukur allahima balonu cektiler hamd olsun rabbimeki kanama olmadi 2bucuk saat oldu bekliyoruz hamd olsun kanama yok insallah rahmimi almalarina gerek kalmayacak ilk 12 saati atlatirsak insallah tehlikem kalmiyomus bebegimde iyi cok sukur agzindaki hortumlar cikmis bnm ayaga kalkmami bekliyolarmis insallah oglumuda verecekler kanamam olmazsabedef canm doktrun bana verdigi bilgiye gore yumurtaliklarini almadilarsa adette olursun menopoza girmeyeceksin canm
Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah gözün aydın olsun darısı basimiza
Allah anali babali buyutsun canim. Gozun aydin :)
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı uzun ömürler versin kızınabenim içinde op kokla minigi:)
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Çok şükür canım geçmiş olsun. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Hepinize teşekkür ederim kızlarAdaisyLove canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza Detayları merakla bekliyoruz.
Maşallah canım. Aynen bende sezaryen olursam 20 temmuz. Bakalım Allahtan hayırlısı.Nst cok guzel dedi. Haftaya ctesi kontrol var. Dogum normalde 24 temmuz ama sezeryan olursa daha erken galiba
Normalde kaç kilo demişti canim doktorunHepinize teşekkür ederim kızlar
Mükemmel bir duygu
Süt um hemen geldi çok şükür
Usg bayağı yanıldı 2800 gram doğdu minnakim olsun ben besler büyütürm onu ❤
Hikayemi eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?