2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dua eden herkesten allah razi olsun kizlar cok sukur allahima balonu cektiler hamd olsun rabbimeki kanama olmadi 2bucuk saat oldu bekliyoruz hamd olsun kanama yok insallah rahmimi almalarina gerek kalmayacak ilk 12 saati atlatirsak insallah tehlikem kalmiyomus bebegimde iyi cok sukur agzindaki hortumlar cikmis bnm ayaga kalkmami bekliyolarmis insallah oglumuda verecekler kanamam olmazsa bedef canm doktrun bana verdigi bilgiye gore yumurtaliklarini almadilarsa adette olursun menopoza girmeyeceksin canm

ZK_ASK canim merhaba. Agustos annesiyim ama 40. Haftayi beklemezsek potansiyel temmuz annesi olacaz insallah. Bu ara dogum belirtilerini yasayanlari okumak icin buraya baktığımda senin Puppp illetiyle bogustugunu gordum. Benim dokuntuler taaa 25. Haftada basladi. Cok ufakti onemsemedim. 28 ile 31 arasi kabustu. Yirtinarak gecirdim resmen. Suan kurtuldum. Yapilan tedavi mi cevap verdi sansli miyim bilmiyorum 31 den beri neredeyse hic dokuntum olmadi ve kasinmiyorum.
Doktorum karaciger fonksiyonlarim icin tahlilleri inceledikten sonra cildiyeye yonlendirdi beni. Kolestaz degilsin benim yapabilecegim bir tedavi yok dedi. Cildiyeye gittim Puppp teshisi koydu bana kortizonlu bir losyon hazirlatti bir de Avil alerji ilacini verdi. Kortizonlu kremi 5 gun surup 2 gun ara verdim. Bu sekilde 5+5 kullandim. Beraberinde gunde 2 kere Avil ictim. Avil B grubu alerji ilaci. Plasentadan gecmiyor sadece uyku yapabiliyor. Kortizonu ise ilac seklinde direk yutmadim. Hazirlanan kremden vucut ne kadarini emerse. Ayrica bana her iki doktorum bebege hic bir zararı olmayacagini garantiledi. Sonuc kremler dokuntuleri gecirdi Avil yeni cikmasini engelledi. Sonra Avili once gunde 1 e sonra, 2 gunde 1 e derken 5 gunde 1 e dusurdum. Son 1 haftadir icmedim. Doktorum kurtuldugumu artik icmeyebilecegimi soyledi. Puppp teshisini duydugumda ve internette de tek care dogum diye okudugumda kafayi yemek uzereydim. Allahim dedim 15 hafta bir insan kasinabilir mi. Sana uygulanan tedaviyi bilmiyorum suan ki durumun nedir bilemiyorum ama umut olmak icin yazdim. Insallah faydam dokunmustur.
Ayrica grubunuzu sevdigimi de belirteyim. Enerjisi uyan guzel insanlar biraradasiniz. Hepinize Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah...

Canım depend i kaç paket kullandın

Karpal tunel sendromu canım. Hamilelikde oluşuyomuş ve doğumdan kısa bir süre sonra geçiyomış. Bende yaşıyorum aynı şeyi. Maalesef tedavisi şimdilik yok.
Parmaklarımı hissetmemek kötü bir durummuş :) 2,5 yaşında oğlum var. En çok da onunla ilgilenirken çok zor oluyor. Zaten kilolu hamile kaldım ve 100 kg yu gördüm. Sanırım onun da etkisi var. Bir de benim kk’daki ismin chipie idi. Şimdi damlamz olmuş. Bir türlü düzeltemedim:) yardımmm. Çünkü kk’da beni herkes o isimle tanıyor.

Kızlar maşallah bir güzel yavrum oldu. Oğlum çok yakışıklı pamuk gibi teyzeleri .emiyor çok şükür sizler de alın inşallah sağlıkla kucaklariniza. Müsait bir zamanda yine gireceğim

Maaşallah, Allah nazarlardan korusun sizi. Rabbim analı babalı, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini. Darısı başımıza

Cok şükür canim... cok sevindim insallah su kritik saatlerinide sorunsuz atlatirsin ... mesajina nasil sevindim anlatamam

Insallah canim bebisler insallah saglicakla gelsinler o gunleride gorelim insallah... sekere dikkat edelim o zaman dr uyardiysa vardir bir bildiği bakalim benimde yarin kontrol bana ne dicek...

Canımm, nice sağlıklı mutlu yaşların olsun bebişin ve sevdiklerinle beraber inşallah

Kızlar merhaba bende 36 haftanın içindeyim kısmetse bir kızımız olacak kilosu 2250 gr doktor sağlığı iyi dedi zaten çok iri bir çift olmadığımızdan minyon bir kız bekliyoruz ama yine de içim içime sığmıyor zayıf mı bebeğim?güzel de besleniyorum ama endişelendim klasik anne kilosunu düşünüyorum işte

Ben de depend aldim .2 kutu Humanam hazir .Yaklasinca vakit kayisi hosafi yapacağım hem dolaba koyarim hem hastaneye götürürüm.
V

Valla bende bebeğe 4 kendime 3 kat kıyafet koydum yeter artar diye düşünüyorum.
Aman fazla olsun az olmasin ev uzak zaten bir de kıyafet stresine girmeyim.
Hadi hayırlısı o zaman canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Afilim92 canım Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara :))
Tesekkur ederim canim
Canımm, nice sağlıklı mutlu yaşların olsun bebişin ve sevdiklerinle beraber inşallah
Insallah kuzum tesekkur ederim .

Çok şükür canım, iyi olmana çok sevindim. Bi an önce oğluşunu da kucağına al inşallah

çiğ badem süt muz kaşar kilo yapıyor sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil ama biz anneler azcık kilosu olsun istiyoruz :)

Kızlar benim Doğumda rahmimi aldılar şunu sorucam adet olurmuyum ben yumurtalıklar duruyo
Benim bildiğim yumurtalık durursa adet olacaksın canım kesin bilgiyi yine doktorun verir ama sadece rahim alınır da yumurtalık durursa sadece hamile kalamiyorsun geri kalan eskiden durumun nasıldırsa devam edecek canım çok geçmiş olsun , bebeğin nasıl durumu iyi mi eve ne zaman çıkacak ?

Yaa bunu yaşamana üzülmekle beraber kurtulmana çok ama çok sevindim. Son yarım saattir yine kriz geldi vücuduma valla heryerimi kanattım rahatladım kulube bakym bi dedm msjını gördüm. Çok iyi geldi bana yazdıkların. Bana krem sadece momecon yazdı yağlı güzel bi krem kaşıntıyı alıyo.
Cildiyedeki dr prednol yazdı kortizonlu hap ilk 3gün 2tane, ikinci 3gün 1buçuk, üçüncü 3gün 1, dördüncü 3gün yarım al dedi. Bugunde 1buçuk alacağım yarın günde 1e inecek cumartesiden beri kullanıyorum. Doktor hafifleyip tekrar nüksederse 2ye çıkar dedi bende bugun yine acaip kaşınmaya başladım elim vucudumun heryerinde. 2ye mi çıkarmam lazım bilmiyorum yarın yine gidecem sorarım. Yazdığın iyi oldu cidden Allah razı olsun beni yaşayan anlar kullandığın kremi doktora söylesem mi direkt bana ilaç yazdılar çünkü. Doktorda bana doğumdan 20 30gün sonra geçer dedi , şimdi bitirmeye çalışıyoruz dedi . lohusayken de mi ben bunu çekeceğim napacağım bilmiyorum
Ciğerde sorun yok dedi kan sonucumu geçen aldım safranın daha sonucu çıkmamış onu bekliyorum. Kaşıntı gidermesi için bilaxten yazdı ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi bi cumartesi içmiştim birazdan yine içeceğim yemek yiyip. Avil de benzeri ilaç sanırım. Dimi ? Kremin ismi ne? Olmadı yarın bunu da söyleyeyim dr a aramızda fazla gün yok inşallah sağ salim kavuşursun sende sağlıkla. Rabbimin gücüne gitmesin doktora diyecektim artk sezaryenle alın bebeği diye çünkü bir yandan korkuyorum ona bişey olacak diye.

çok şükür canım hersey daha güzel olacak inşallah

Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah gözün aydın olsun darısı basimiza

Allah anali babali buyutsun canim. Gozun aydin :)

Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı uzun ömürler versin kızına benim içinde op kokla minigi:)

Gözün aydın canım hayırlı olsun

Çok şükür canım geçmiş olsun. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

AdaisyLove canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza Detayları merakla bekliyoruz.
Hepinize teşekkür ederim kızlar
Mükemmel bir duygu
Süt um hemen geldi çok şükür
Usg bayağı yanıldı 2800 gram doğdu minnakim olsun ben besler büyütürm onu ❤
Hikayemi eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…