2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın gerçekten. Evet çok iyi geldi yazdıkların, Allah razı olsun♡.

Gittiğim hastane özel ve birtane cildiye dr u var canım. Doktora sordum ilaçların zararı olur mu diye hayır bebeği irileştirir sadece dedi. Kadın doğum dr uma sordm oda kullanabilirsin dedi. Aslında çokta kurcalamakta istemiyorum ama dediğn gibi o bilaxten kaşıntı ilacını bir kere kullandm daha yok. İnsanın içi el vermiyor ki. Nerden geldi buldu bizi benm bu cilt rahatsızlığından haberim bile yoktu. İnsan yaşayarak öğreniyor. Ama çok şükür bugune. Allahım beterinden saklasın. Doktor bana sen yine iyisin dedi şöyle baktım benden kötüsü varsa Allah yardım etsin gerçekten. Senden de parça almışlar mıydı ? Doktor sonraki gebelikte de olursa diye kolumdaki o kızarıklığım birinden parça aldı biyopsiye yollandı. Gerçi bu pupp illeti ilk gebelikte, erkek çocuğa hamıleyken birde iri bebekte oluyomuş. Öyle okudum. Sizin cinsiyetiniz ne :) ? Birde buralarda olsana temmuz annesi olacaksın muhtemelen

Geceleri benimde çok uyuşuyor canım magnezyum kullanınca rahat ediyorum

Seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer zamanında doğururum

Canım çok geçmiş olsun çok sevindim

Bende doğuma yakın kayısı ve vişne kaynatmayı düşünüyorum gelince hazır olsun soğuk soğuk evet bilerek fazla koydum ne olur ne olmaz

Fırsat bulmuşken hikayemi yazıyım kızlar prensesm ve eşim uyuyor ben nöbetteyim
Kimseyi bırakmadık yanımızda herkesi eve yolladık eşimle kaldik..
Neyse gelelim hikayeme ..
9 buçuk gibi hastanedeydik hem korkuyordum hem heyecanlıydım
Doktorun yanına geçtik son kez usgde bebeğin pozisyonuna ve kalp atışlarına baktı
Dosyayı imzalayıp odaya çıktık
Hemsire geldi beni hazırladı serum takıldı
Önlüğü giydim ve beklemeye başladım
Çok bekledim açlıktan canım çıktı
Sonra hasta bakıcı geldi tekerlekli sandalye ile ben binmek istemedim yürüyerek gitmek istedim prosedür öyleymiş bırakamam dedi
Hem bu bizim mercedesimiz çok konforlu diye teselli etti
Ameliyathanenin yolunu tuttum tabi kendimi tutamadim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım hemsireler annem kaynanam herkes beni sakinkestirmeye çalışıyor ben sakinlesmiyorum en son kapıdan girerken kızımı kokladım öptüm daha çok ağladım
Ve ameliyathaneye girdik sedyeye oturdum hemsire baticon sürdü anestezi uzmanı geldi çok kibar davrandı sağolsun
İğneyi yaptı ve ayaklarım uyuşmaya başladı
Hızlı bir şekilde uzanmami istedi uzandım sonda takıldı
Ben başlamayın biraz daha bekleyin hissediyorum dedim doktorum korkma test etmeden başlamam dedi
Sonra beni bir halsizlik aldı hemsire uykun gelirse uyuyabilirsn dedi ve uyumuşum tabi sesleri duyuyorum
Bebeğim 12.12 de doğdu çocuk doktoru geldi muayene etti sonra yanıma getirdiler
Allahım nasıl minnak nasıl güzel kokuyor
Sonra üşümesin diye hemen yan tarafa isili yatağa koydular
Çok sinirli gelmişti prensesim ameliyatheneyi birbirine kattı ağlamaktan herkes bu kız çok zilli olacak diye dalga geçti
Yani diyeceğim o ki boşuna o kadar korktum stres yaptım
Doğum 20 dk sürdü 30 dk sonra da odadaydim
Hiç korkmayin korkulacak bişey yok
9 günü yürütmeye başlayacaklar beni
Şu an çok az ağrım var
Çok olduğu zaman ağrı kesici veriyorlar
Darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah
Dualarınız için de çok çok teşekkür ederim

Sakinleştirici mi verdiler acaba uykum geldi dedin ya bende spinal olmustum7 yıl önce ama uyku hali olmadı
Anestezi uzmanı ile görüşürken söyleyeceğim
Bebek cikinaca az uyutun beni diyee

Aa sondayi iğneden sonrami taktilar daha iyi olmuş bana odada takmislardi
canım ben iki doğum yaptım kizimi hastanede istemedim kv bıraktım şimdi yine öyle yapıcam kizlarim yokken bile bogazim düğüm düğüm olmuştu kendimi zor tutmustum

Sakinleştirici mi verdiler acaba uykum geldi dedin ya bende spinal olmustum7 yıl önce ama uyku hali olmadı
Anestezi uzmanı ile görüşürken söyleyeceğim
Bebek cikinaca az uyutun beni diyee
Ne verdi bilmiyorum canım ama çok güzeldi
Çok iyi geldi dinlendim biraz..
Bişey de hissetmedim zaten ne dokunmalari ne bebeği cikarmalarini hiç anlamadım
Evet cnm ben öyle istedim.ilkinde de aynı şekilde istemiştim
Birakamadim kızımı canım şu an bile aklım onda sürekli arıyorum
Yarın olsa daevimize gitsek
Daha ayağa kalkmadım zor olan bir o kaldı önümde onu da atlattim mi tamamdır az kaldı korkuyorum biraz

Gözün aydın canım sende kavuştun demek☺ismi ne oldu prensesin

Neden canım uyuşukluk gecmedi mi yoksa ağrıdan dolayı mi kalkmadin.kalkinca hemen toparlanmaya başlıyorsun zaten ha gayret az kaldı

Canim benim bebegin cinsiyeti kiz. Iri bebek degil. Muhtemelen ileri yas hamileligi diye basima geldi baska anlam veremedim inanki. Benden parca alinmadi hic. Gayet dogal bir rahatsizlik endise etme bir cok kisinin basina geliyor senin sanssizligin cok erken baslamis olmasi dedi doktor. Netten de okudugum kadari ile ikinci hamilelikte tekrarlamazmis. Bebege zarari yok ama annenin yasam kalitesini dusuruyor. Hamilelikten bir sey anlayamaz hale geliyor insan. Daha ciddi sorunlari düşününce Allah beterinden saklasin diyorsun. Yine de bebislerimize bir sey olmasin biz anayiz her türlü sıkıntıyı göğüsleriz. Az kaldi zaten.. avil kullanirsan rahatlayacagina eminim canim.
Bu aralar bizim topige gidesim yok. Sizin durumlari daha cok takip edesim geldi. Yalanci sancilar sıklaştı. Dogum psikolojisi beni bu topige sürükledi zaten... oglum 16 temmuz dogumluydu. Bunda da 16 temmuz da 38e giriyorum belki agabeyini yakalar. Bakalim zamaninda sagsalim gelsin baska istegim yok canim. Hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim

bir gecemi kalacaksın yurumeye basladinmi gazını cikardinmi tamamdir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…