2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende sezeryanla doğum yaptım aynısı olabilir o zaman. Gazını çıkartmadan yatırmamaya çalışıyorum yan yatmasına dikkat ediyorum dediğin gibi. Ama bundan sonra daha da dikkatli olurum çok sağol tavsiyeler içinde

Kizlar ben yardimsiz yerimden kalkamayacak kadar kötülestim .Bugun doktora gidecegim.Desteksiz ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Sinirlerim yiprandi .Gece kac kere ağladım agridan.
Az bi zaman kaldı canım mutlu sonu düşün. Sezeryan tarihi belirlemiş miydi doktorun

Kıyamam kuzum ya
Kaç günlük oldu ki canım
Doğum kilosuna ulaşmamış mi ?
Sarılık için de korkma iyice beslensin geçer canım..
Alacak alacak hiç üzülme canım bol bol emzir doktorun mama ver demişse de ver hemen toparlicak inşallah

Canım geçen hafta ben de yaralardan çığlık çığlığa kalıyordum dediğin gibi her şeyi denedim fayda etmedi göğüslerin dinlenmesi lazım ama bebeğin de emmesi lazım
Silikon göğüs ucu aldım cnm bir hafta onunla emzirdim şimdi göğüslerim iyileşti çok şükür çok rahatlatıyor o denemeni tavsiye ederim
2 gündür bıraktım silikon uçları normal emiyor

Sezeryan korkutmuyo da o kadar sancı üstüne doğuramamak koyar insana inşş başladııımız şekilde devam eder hızlıcaaaaa :))
Amin canım inşallah bende daha sancı bile yok :)
acilma falan haaaaalaaaaaa yoksa dogurana kadar gitmiyorum eve diyecegim
sen tam 40 ta mısın canım gerçekten yoksa alda rahatlayalım de
Canın spuat dene merdiven in çık onlar kolay açıyomuş bende bu hafta itibariyle başlıcamda acaba 39 u beklesemmi diyorum :))) sonra hayır yapıcam diyorummm
Squata bende dün başladım ama korkumdan 5 tanecik yapabildim bugün biraz daha çoğaltayım :) sen hurmaya başladın mı canım

Kızlar günaydın bende 29 haziran da spinal le doğum yaptım cok rahat geçti ilk 5 saat felan ama sonradan ağrılarım cok oldu bu da normaldir heralde o kadarcık olcek kendimi tam anlamıyla 1 hafta da anca toparladım desteksiz oturup kalkmak için..bizim de sariligimiz 15 ti bol bol emzir dim saatte 1,dün baktiridik çok şükür 11 e düşmüş kilo da almaya başlamış 250 gram vermişti simdi onu geri aldı cok şükür moral bozmayim kızlar bol bol emzirin hepimizin Allah yardımcısı olsun :))

Ne yapsamki acaba? Cuma gunu kontrolum. Bence de sanci var. Oyle hissettim
75 lerde çıktığında ben sanci hissetmedim hic .Aksamina rahatsizladim nefes alamiyordum gittik sanci 40 larda cikti .Hissetmeyebilirsin canim sadece kasilma da olabilir.

Ben önceden yiyoom bıraktım şimdi başladım ama yiyorm dünden beri ama sayıya karar veremedim sabah öğle akşam üçer tane yeter mi acaba :) squatı kaç set yapıyosun sabah öğle akşam mı? Bide egzersizlerin doğuma çok yaradı oluyomuş

Hayırlı olsun canım bebeğin güle güle büyüt

Günde 6 tane falan yiyiyorumdur canım mutfakta aklıma geldikçe gidip atıyorum ağzıma bir tane :) squatı dün bir defa 5 kere yaptım canım bugün biraz daha çoğaltırum. Dün korktum birden yüklenmmeyeyim diye :)

Geçmiş olsun kuzuya şimdi nasıl ? Bol bol emzirmek lazımmış sütün çokça gelsin şifa olsun inşallah ♡ geceleri çok uyanıyo mu yeni doğan bebişler beni neler bekliyo acaba...

Daha karar vermedim ayrıntılı bir şekilde doktorla salı günü konuşacağız haftaya. spinal ve epidural arasnda ne fark var bilmiyorum hiç araştırmamıştım ilgi alanım olmayınca malum

Canın spuat dene merdiven in çık onlar kolay açıyomuş bende bu hafta itibariyle başlıcamda acaba 39 u beklesemmi diyorum :))) sonra hayır yapıcam diyorummm

muhtesem çati muayenesini de oldum, hic acilma yok, bebek daha yukarda, nst de sanci 10'larda ben de bu durumdayim her dakika bosu bosuna hastaneye gitmeme de 10 puan veriyorum

Bugün 19 günlük canım , doğum kilosuna ulaştı ama kilo almamış üzerine..ondan öte sarıkığı geçmeyince emmeside etkileniyordu çocuğun eme eme bi hal oluyordu ama gece uykudan uyanamıyordu. Geçecek inşallah.,..

Kaşıntı için yapılan tahliller temiz çıktı karacigerle ilgili değilmiş pupp olmuşum. Bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı ?

Bizde bugün götürücez bakalım ama bizim bi kere kanamış bi daha kanamamış canım inşallah tekrar yaşamayız aynı şeyi.
Amin canım evet öylede sancı çekip sezeryan yapmak istameyorum tabi Önce sağlık, rabbim bilir inşş gönlümüze göre versin :)
Sende haklısın canım insan ne olacağınıda bilmek istiyor. Inşallah istediğin gibi olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…