- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.281
Canım bende sezeryanla doğum yaptım aynısı olabilir o zaman. Gazını çıkartmadan yatırmamaya çalışıyorum yan yatmasına dikkat ediyorum dediğin gibi. Ama bundan sonra daha da dikkatli olurum çok sağol tavsiyeler içindeCanim oglumda bende hastanede ayni durumu yasadim mosmor oldu korktuk cok oldu die hemen doktor bakti filan amnion sivisi kalmistir atamamis dedi sezeryanla dogum yapmistim ben daha sonra hep kusan bi bebek oldu yan yatirdim hep emzirdikten sora gazini mutlaka cikariodum sirt ustu olunca kusmuk tikiodu hemen korkma Allahin izniyle bise olmaz
Az bi zaman kaldı canım mutlu sonu düşün. Sezeryan tarihi belirlemiş miydi doktorunKizlar ben yardimsiz yerimden kalkamayacak kadar kötülestim .Bugun doktora gidecegim.Desteksiz ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Sinirlerim yiprandi .Gece kac kere ağladım agridan.
16-18 arasi bugun bi gideyim bakalim ne diycek.Az bi zaman kaldı canım mutlu sonu düşün. Sezeryan tarihi belirlemiş miydi doktorun
Kıyamam kuzum yaBen de gittim bugün bütün gün doktordaydım.. K vitamini iğnesi vurdurdu doktor. Haftaya geçmezse göbeği yakılacak canım benimde, inşallah geçerbugün sarılık 15 e çıkmış bebeğim hiç kilo almamış çok üzüldüm mecbur mama başladık. İnşallah haftaya kadar alır, sararıp soldu yavrum şu iki günde yine çıkmış sarılığı. Doktor geçer endişe etme dedi. Ama mama takviyesiyle.
Allah yardım etsin inşallah da bebeğim kilo alsın elimden geleni yapıyorum canım ama bugün tartıyı ve sarılığı görünce şok oldum. İğne yaptılar 2 tüp kan aldılar idrar tahlil derken çok ağladı kuzum.
İnşallah bi an önce düzelirler....
Canım geçen hafta ben de yaralardan çığlık çığlığa kalıyordum dediğin gibi her şeyi denedim fayda etmedi göğüslerin dinlenmesi lazım ama bebeğin de emmesi lazımCanım memeye alıştırmaya çalışıyorum
sağıp kaşıkla verince tukuruyo
Biberonla ise doyuyor
Yavaş akımlı ama yine de memeyle aynı emme stilinde degil...
Of of..
Inşallah geçer..
Bende ağlayarak emsiriyrum ki bebegim yaakalamiyo ağlıyor.k
Ne yapsamki acaba? Cuma gunu kontrolum. Bence de sanci var. Oyle hissettimBenim oyle ani batmalar oluyordu bicak saplanmasi gibi .Sabahinda nst ye girdim ilk kez 75 te sancilar cikti
Ohh miss.Gozunuz aydin.3 kuzunla saglikli omurler diliyorum.
Amin canım inşallah bende daha sancı bile yok :)Sezeryan korkutmuyo da o kadar sancı üstüne doğuramamak koyar insana inşş başladııımız şekilde devam eder hızlıcaaaaa :))
acilma falan haaaaalaaaaaa yoksa dogurana kadar gitmiyorum eve diyecegim
Squata bende dün başladım ama korkumdan 5 tanecik yapabildim bugün biraz daha çoğaltayım :) sen hurmaya başladın mı canımCanın spuat dene merdiven in çık onlar kolay açıyomuş bende bu hafta itibariyle başlıcamda acaba 39 u beklesemmi diyorum :))) sonra hayır yapıcam diyorummm
75 lerde çıktığında ben sanci hissetmedim hic .Aksamina rahatsizladim nefes alamiyordum gittik sanci 40 larda cikti .Hissetmeyebilirsin canim sadece kasilma da olabilir.Ne yapsamki acaba? Cuma gunu kontrolum. Bence de sanci var. Oyle hissettim
Ben önceden yiyoom bıraktım şimdi başladım ama yiyorm dünden beri ama sayıya karar veremedim sabah öğle akşam üçer tane yeter mi acaba :) squatı kaç set yapıyosun sabah öğle akşam mı? Bide egzersizlerin doğuma çok yaradı oluyomuşAmin canım inşallah bende daha sancı bile yok :)
sen tam 40 ta mısın canım gerçekten yoksa alda rahatlayalım de
Squata bende dün başladım ama korkumdan 5 tanecik yapabildim bugün biraz daha çoğaltayım :) sen hurmaya başladın mı canım
Kızlar günaydın bende 29 haziran da spinal le doğum yaptım cok rahat geçti ilk 5 saat felan ama sonradan ağrılarım cok oldu bu da normaldir heralde o kadarcık olcek kendimi tam anlamıyla 1 hafta da anca toparladım desteksiz oturup kalkmak için..bizim de sariligimiz 15 ti bol bol emzir dim saatte 1,dün baktiridik çok şükür 11 e düşmüş kilo da almaya başlamış 250 gram vermişti simdi onu geri aldı cok şükür moral bozmayim kızlar bol bol emzirin hepimizin Allah yardımcısı olsun :))
Günde 6 tane falan yiyiyorumdur canım mutfakta aklıma geldikçe gidip atıyorum ağzıma bir tane :) squatı dün bir defa 5 kere yaptım canım bugün biraz daha çoğaltırum. Dün korktum birden yüklenmmeyeyim diye :)Ben önceden yiyoom bıraktım şimdi başladım ama yiyorm dünden beri ama sayıya karar veremedim sabah öğle akşam üçer tane yeter mi acaba :) squatı kaç set yapıyosun sabah öğle akşam mı? Bide egzersizlerin doğuma çok yaradı oluyomuş
Geçmiş olsun kuzuya şimdi nasıl ? Bol bol emzirmek lazımmış sütün çokça gelsin şifa olsun inşallah ♡ geceleri çok uyanıyo mu yeni doğan bebişlerHadi hayırlısı inşallah canım bebeğine sağ salim kavuşasın inşallahbiraz baş ağrılarım var onun disinda toparlandim cok şükür, bir de bebeğim sarilik olmuştu hastaneye yatırmıştı doktoru bugün eve çıktık çok şükür şimdilik atlattı , spinal mi olacaksın yoksa genel mi karar verdin mi ?
Canın spuat dene merdiven in çık onlar kolay açıyomuş bende bu hafta itibariyle başlıcamda acaba 39 u beklesemmi diyorum :))) sonra hayır yapıcam diyorummm
muhtesem çati muayenesini de oldum, hic acilma yok, bebek daha yukarda, nst de sanci 10'lardaAmin canım inşallah bende daha sancı bile yok :)
sen tam 40 ta mısın canım gerçekten yoksa alda rahatlayalım de
Squata bende dün başladım ama korkumdan 5 tanecik yapabildim bugün biraz daha çoğaltayım :) sen hurmaya başladın mı canım
Bugün 19 günlük canım , doğum kilosuna ulaştı ama kilo almamış üzerine..ondan öte sarıkığı geçmeyince emmeside etkileniyordu çocuğun eme eme bi hal oluyordu ama gece uykudan uyanamıyordu. Geçecek inşallah.,..Kıyamam kuzum ya
Kaç günlük oldu ki canım
Doğum kilosuna ulaşmamış mi ?
Sarılık için de korkma iyice beslensin geçer canım..
Alacak alacak hiç üzülme canım bol bol emzir doktorun mama ver demişse de ver hemen toparlicak inşallah
Kaşıntı için yapılan tahliller temiz çıktı karacigerle ilgili değilmiş pupp olmuşum. Bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı ?Doktoruma sordum karaciğer enzimleri için kan ver dedi. Yarın sabah gideceğim kolestaz olabilir ya da dermotolojikdir dedi. Pupp nedir? Haftam 38 bide bu hafta doktor tatilde inşallah haftaya kadar beklerim. Bebeğe zararı var mı karaciğerse sebebi
Bizde bugün götürücez bakalım ama bizim bi kere kanamış bi daha kanamamış canım inşallah tekrar yaşamayız aynı şeyi.Sağol canım inşallah tek isteğim bi an önce şu sarılık geçsin.
Göbeği çok kanamıyor ara ara kanayıp kuruyor. K vitamini yapıldı canım inşallah geçer o da.
Ben alkolle silinmez göbeği diye dedim doktora ama mikrop kalmasın silebilirsin dedi.ya da tentürdiyotla muhakkak sil kurumuş kanı bakteriler en çok onu seviyor dedi.
Sende haklısın canım insan ne olacağınıda bilmek istiyor. Inşallah istediğin gibi olur canım :)Amin canım evet öylede sancı çekip sezeryan yapmak istameyorum tabi Önce sağlık, rabbim bilir inşş gönlümüze göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?