- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.261
Canim oglumda bende hastanede ayni durumu yasadim mosmor oldu korktuk cok oldu die hemen doktor bakti filan amnion sivisi kalmistir atamamis dedi sezeryanla dogum yapmistim ben daha sonra hep kusan bi bebek oldu yan yatirdim hep emzirdikten sora gazini mutlaka cikariodum sirt ustu olunca kusmuk tikiodu hemen korkma Allahin izniyle bise olmazBebeği olan arkadaşlar biz bu gece büyük bir şer atlattık yavrum tükürüğünü yutamadı mosmor oldu eşim yüzüstü çevirince biraz rahatladı ama biz çok korktuk. Hastanede de aynı problem olmuştu ebe ağzını temizleyin demişti. Aranızda böyle bir soru yaşayan var mı. Ya da neden kaynaklanmış olabilir .
Canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz
Günaydın Kızlar biri spinal mi oldun anlatır mısın demişti ama hatırlayamadım. Spinal sezeryan oldum. 11.30 da aldılar anestezi uzmanı iğneyi yaptı ama hissetmedim bile yaparken yan döndürdü cenin pozisyonu aldırdı anında uyuştu. Sonra dr geldi ben daha anlamadan oğluşumu almıştı bile kaka yapmasa hemen görürdüm. Ama hiç bir acı itme çekme falan hissetmedim çok rahattı. Öyle ağrım falan da olmadı uyuşukluk geçer geçmez ufak yürümelere başladım. Sabah gazım da çıktı ama tabi wcye giremedim henüz. Korkmayın kızlar. Baş ağrısı falan da yaşamadım spinal kaynaklı. Sadece oğluşum gece uyumadı uslu ama mızırdandı durdu. Şimdi de anneannesiyle ikisi sızdı ben uyuyamıyorum:) bu uyku olayı sıkıntı.
Kıyamam yaa.. Çok zor anlayabilıyorum umarım bi an önce düzelir canım hastanede başka bi işlem yapmıolar mı?
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt 3 çocuğunuda :)
Korkma canım ikiside doğum şekli sonuçta, kendini sabit bi düşünceye kaptırma hayırlısı neyse o olsun.
Canım göbeği mi kanıyordu ben kaçırdım sanırım. Bizimde göbeğimiz dün düştü bugün baktım kan kurusu vardı sabah götürücem bende, internetten baktım k vitamini yapılıyormuş ama sürekli bi kanama yok bizde sizinde mi öyleydi?
Çok geçmiş olsun bu arada umarım çabucak atlatır sarılığı minnak mamayla süt takviyesiyle halledersin canım içini ferah tut. Çoğumuz mama takviyesi vermek zorunda kalıyoruz sonuçta. Sağlıklı olsunlarda bi şekilde.
Dün doğum yapan arkadaşın bebeğide kafası aşağı inmemiş kısmet demekki olsun siz iyi olun yeter :)Saol canm bebepin kafası bi türlü aşağı inmedi Dr kafasına dokunamadı bi türlü yukarı çekti kendini normal doğumdan sezeruana geçtim ama çok şükür bnde oğlumda iyiz
Sezeryan korkutmuyo da o kadar sancı üstüne doğuramamak koyar insana inşş başladııımız şekilde devam eder hızlıcaaaaa :))Beni de canım ya özellikle sancıdan sezaryene geçenlerden sonra korktum bende.hayırlısıyla sağsalim kavuşalım yavrularımıza
Amin canım evet öylede sancı çekip sezeryan yapmak istameyorum tabi Önce sağlık, rabbim bilir inşş gönlümüze göre versin :)Kıyamam yaa.. Çok zor anlayabilıyorum umarım bi an önce düzelir canım hastanede başka bi işlem yapmıolar mı?
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt 3 çocuğunuda :)
Korkma canım ikiside doğum şekli sonuçta, kendini sabit bi düşünceye kaptırma hayırlısı neyse o olsun.
Canım göbeği mi kanıyordu ben kaçırdım sanırım. Bizimde göbeğimiz dün düştü bugün baktım kan kurusu vardı sabah götürücem bende, internetten baktım k vitamini yapılıyormuş ama sürekli bi kanama yok bizde sizinde mi öyleydi?
Çok geçmiş olsun bu arada umarım çabucak atlatır sarılığı minnak mamayla süt takviyesiyle halledersin canım içini ferah tut. Çoğumuz mama takviyesi vermek zorunda kalıyoruz sonuçta. Sağlıklı olsunlarda bi şekilde.
Sağol canım, dün sağdım beş dakikada anca bir öğün çıktı. Elle sağım yaptım makine çok can acıtıyor. Geçen makine ile sağayım dedim, göğüs ucum geçmişken hassasiyet yine başladı.Canım geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar. Ben oğlan sarılık olunca bir iki gün sahip verdim biberonla arada emzirdim de tabi. Cabuk geçti sarılığı uyanmasa bile ağzına teperdim biberonu sütü bir haftada toparladı. Birde güneşe çıkar karanlıkta hic yatırma bas ucu lambası gün Işığı olsun hep açık kalsın. Karanlık sarılığı yukseltir
acilma falan haaaaalaaaaaa yoksa dogurana kadar gitmiyorum eve diyecegimEvet ya çok geç yapıyormuş benimki 38de yaptı 2 gün önce. Son ana kadar bekliyor demek ki senin doktor :) bakalım senin muayene nasıl geçicek:)
Canım gözün aydın nasıl oldu bi belirtin yoktuKızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
Canın spuat dene merdiven in çık onlar kolay açıyomuş bende bu hafta itibariyle başlıcamda acaba 39 u beklesemmi diyorum :))) sonra hayır yapıcam diyorummmacilma falan haaaaalaaaaaa yoksa dogurana kadar gitmiyorum eve diyecegim
İnş canım geçer hiç stres yapma. Ben hep rahattım drla espri yapa yapa geçti yarım saat. Olumlu düşün olumlu olur. Oğlun da sağlıkla gelsin annesi:)Maşallah canım sanada minnoş oğlusunadabizde yarın öğlen spinalle kavuscaz oğlumla inşallah.umarım seninki gibi rahat gecer
Canim Allah yardimciniz olsun .Insallah hepsi gececek. Rabbim sifa versin .Merhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.
Gözün aydin prensesinle bol bol hasret gider .Kızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
O kisi bendim :) Insallah hemen uyum saglarsiniz birbirinize .Allah guzel ömürler yazsin canim .Günaydın Kızlar biri spinal mi oldun anlatır mısın demişti ama hatırlayamadım. Spinal sezeryan oldum. 11.30 da aldılar anestezi uzmanı iğneyi yaptı ama hissetmedim bile yaparken yan döndürdü cenin pozisyonu aldırdı anında uyuştu. Sonra dr geldi ben daha anlamadan oğluşumu almıştı bile kaka yapmasa hemen görürdüm. Ama hiç bir acı itme çekme falan hissetmedim çok rahattı. Öyle ağrım falan da olmadı uyuşukluk geçer geçmez ufak yürümelere başladım. Sabah gazım da çıktı ama tabi wcye giremedim henüz. Korkmayın kızlar. Baş ağrısı falan da yaşamadım spinal kaynaklı. Sadece oğluşum gece uyumadı uslu ama mızırdandı durdu. Şimdi de anneannesiyle ikisi sızdı ben uyuyamıyorum:) bu uyku olayı sıkıntı.
İnşallah canım. Şimdi yine kanamam geldi ve düzensiz sancilarim var. Bakalim bugün doguracakmiyimNişanın geldiyse doğum yakındır inşallah canım. Sıkıntı yapma biraz daha bekle bakalım açılman da sancın da başlar inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı başıma artık :)Kızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
Gözün aydın olsunKızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Haklısın canım bilgi kirliliği çok fazla. Bebek IK dese internete yazıyoruz sonra bir sürü vesvese. Bebekle birlikte bizde bir sürü şey öğrenip büyüyeceğiz artık.Minik bir tavsiye daha cnm. Bir sure bazı şeyleri nette araştırma çünkü inan nette her zmn enn kötüsü yazıyor. Benim büyük oğlum öyleydi hatta ek gıdada biraz blander kullandım bu yüzden ama korkmayın geçiyor hepsi. Melekler koruyor onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?