2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim oglumda bende hastanede ayni durumu yasadim mosmor oldu korktuk cok oldu die hemen doktor bakti filan amnion sivisi kalmistir atamamis dedi sezeryanla dogum yapmistim ben daha sonra hep kusan bi bebek oldu yan yatirdim hep emzirdikten sora gazini mutlaka cikariodum sirt ustu olunca kusmuk tikiodu hemen korkma Allahin izniyle bise olmaz

Günaydın Kızlar biri spinal mi oldun anlatır mısın demişti ama hatırlayamadım. Spinal sezeryan oldum. 11.30 da aldılar anestezi uzmanı iğneyi yaptı ama hissetmedim bile yaparken yan döndürdü cenin pozisyonu aldırdı anında uyuştu. Sonra dr geldi ben daha anlamadan oğluşumu almıştı bile kaka yapmasa hemen görürdüm. Ama hiç bir acı itme çekme falan hissetmedim çok rahattı. Öyle ağrım falan da olmadı uyuşukluk geçer geçmez ufak yürümelere başladım. Sabah gazım da çıktı ama tabi wcye giremedim henüz. Korkmayın kızlar. Baş ağrısı falan da yaşamadım spinal kaynaklı. Sadece oğluşum gece uyumadı uslu ama mızırdandı durdu. Şimdi de anneannesiyle ikisi sızdı ben uyuyamıyorum:) bu uyku olayı sıkıntı.

Maşallah canım sanada minnoş oğlusunadabizde yarın öğlen spinalle kavuscaz oğlumla inşallah.umarım seninki gibi rahat gecer

Sağol canım inşallah tek isteğim bi an önce şu sarılık geçsin.
Göbeği çok kanamıyor ara ara kanayıp kuruyor. K vitamini yapıldı canım inşallah geçer o da.

Ben alkolle silinmez göbeği diye dedim doktora ama mikrop kalmasın silebilirsin dedi.ya da tentürdiyotla muhakkak sil kurumuş kanı bakteriler en çok onu seviyor dedi.

Saol canm bebepin kafası bi türlü aşağı inmedi Dr kafasına dokunamadı bi türlü yukarı çekti kendini normal doğumdan sezeruana geçtim ama çok şükür bnde oğlumda iyiz
Dün doğum yapan arkadaşın bebeğide kafası aşağı inmemiş kısmet demekki olsun siz iyi olun yeter :)

Beni de canım ya özellikle sancıdan sezaryene geçenlerden sonra korktum bende.hayırlısıyla sağsalim kavuşalım yavrularımıza
Sezeryan korkutmuyo da o kadar sancı üstüne doğuramamak koyar insana inşş başladııımız şekilde devam eder hızlıcaaaaa :))

Amin canım evet öylede sancı çekip sezeryan yapmak istameyorum tabi Önce sağlık, rabbim bilir inşş gönlümüze göre versin :)

Sağol canım, dün sağdım beş dakikada anca bir öğün çıktı. Elle sağım yaptım makine çok can acıtıyor. Geçen makine ile sağayım dedim, göğüs ucum geçmişken hassasiyet yine başladı.

Gece karanlıkta yatıyor sadece koridor ışığını açık bırakıyorum yüzünü göreyim diye. Gecede mi açık olacak canım?

Kilo alımı olmadığı için mama mecburen başladım

Maşallah canım sanada minnoş oğlusunadabizde yarın öğlen spinalle kavuscaz oğlumla inşallah.umarım seninki gibi rahat gecer
İnş canım geçer hiç stres yapma. Ben hep rahattım drla espri yapa yapa geçti yarım saat. Olumlu düşün olumlu olur. Oğlun da sağlıkla gelsin annesi:)

Canim Allah yardimciniz olsun .Insallah hepsi gececek. Rabbim sifa versin .
Kızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
Gözün aydin prensesinle bol bol hasret gider .
O kisi bendim :) Insallah hemen uyum saglarsiniz birbirinize .Allah guzel ömürler yazsin canim .

Forse gecmis olsun kafasi golgede olcak sekilde cam arkasi gunese yatır bebegini .Alt tarafta sadece bez olsun. Gecer insallah .

S Shezofren88 Gözün aydin canim Allah saglik versin kuzucuguna .Nihayet kavustun :))

Haklısın canım bilgi kirliliği çok fazla. Bebek IK dese internete yazıyoruz sonra bir sürü vesvese. Bebekle birlikte bizde bir sürü şey öğrenip büyüyeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…