2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlıkla büyüt doktora çok şaşırdım, müşteri olarak görmüş seni Neyseki hepsi geçmiş

Gümüs gögüs kalkanini kesinlikle tavsiye ederim 2 günde iylesti gögüslerim biraz pahali ama inanin degiyor.Benim 4.cocugum hepsindede yara oldu ve hicbisey fayda etmedi,hastabeden pompa aldim sagip biberonla veriyodum ama yetistiremiyodum,bu kalkani burda duymustum pahali diye alip cantama koymadim son care alip deneyeyim dedim ve mucize gibi ilk günden itibaren aci azaldi resmen,alip cantaya koymadigima cok pisman oldum.

Kaşıntı için yapılan tahliller temiz çıktı karacigerle ilgili değilmiş pupp olmuşum. Bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı ?
Ben varim canim. 25. Haftada dokmeye baslamistim. Bol bol kasindim durdum, cildiye tedavi uyguladi atlattim cok sukur. Ama benimki hafif gecmis daha kotu olanlar varmis. Cogunluk senin gibi gec haftalarda yasiyor bu durumu. Bana caresi dogum demislerdi ama benim geçti. Sana ne onerdiler bilmiyorum eger tedavi olmayacaksan doguma kadar kasintilarin rahatlamasi icin yulaf ozlu nemlendirici krem kullanabilirsin. Yves Rocher de yulaf ozlu vucut losyonu var, bepanthol kasinti giderici var. Bunlar beni gecici olarak rahatlatmisti. Gunde 3 dus arkasina kremlerle idare ettim bir sure. Ama gece ozellikle cok kasinir Allah yardimcin olsun

Kıızlarr bnde cuma günü sezeryanla bebeğimi kucağma alcm inşallahh göbeğimdeki tüğleri almalımıyım neyle almam lazım ağdayla alamam çok korkyorm jilette sürmek istemyorm ne yapmalym

K kathleen kelly sizin sanssizliginiz da doktordan yana olmus neyse ki yavrunuz saglikli .Okuyunca iyi ki doktorumu 20.haftalarda değiştirmisim dedim .Dogumdan sonra da bu cumleyi kuracağıma inanıyorum. Gecmis olsun bol sütlü günler.

Kıızlarr bnde cuma günü sezeryanla bebeğimi kucağma alcm inşallahh göbeğimdeki tüğleri almalımıyım neyle almam lazım ağdayla alamam çok korkyorm jilette sürmek istemyorm ne yapmalym
Sen almazsan orda jiletle aliyorlar diye biliyorum .

Canim cok gecmis olsun. Gozun aydin ayrica Allah anali babali buyutsun insallah. Seni agustos topiginden dr taniyorum dogum haberine sasirmistim. Neden seni apar topar doguma aldilar. 3 cm aciklikla durmaz miydi. Senin sikayetlerin var miydi? Nisan gelmis olsa dahi bebek bekleyebilir suyu varsa sancin yoksa bir hafta daha duramaz miydi acaba. Kongreye gidecem gel sana sanci verelim ne demek cok sacma geldi bana. Cok zor olmus dogumun Allah o doktoru bildigi gibi yapsin

Sağolasın canım evet bol bol emzirmeye çalışıyorum ama sezeryan sonrası süt hemen gelmeyince bebek tam doymadı galiba anne sütü diye inat etmemek lazım baktın süt yok ver mamayı bir taraftan da emzir sütün gelene kadar yeter ki bebek aç kalmasın hemen sarılık oluyorlar zaten sezeryanli oluyorsun kendinin bakıma ihtiyacın oluyor bir de o halde bebekle hastanede kalıyorsun çok zor oluyor Allah korusun , ben dikiş acısından korkardim ama benim baş ağrılarım dikiş açımı unutturdu bazı insanlarda belden aşağı uyutma olunca sezeryan sonrası baş ağrısı yapıyor kiminde fazla kiminde az , bebiş de şans işi valla ilk kızimda uyku nedir bilmezdim bunda da uyandiramiyoruz yedirmeye inşallah hakkında en hayırlı olan olur canım

Canım bence biberonu kes, memeni o yüzden almıyo. Pamukcuk olmasın diye karbonatlı suyla memeucu silinmesi lazım istensen biberonu iyi dezenfekte et karbonatlı suyla

Çok teşekkür ederim. 3cm olunca açıklık bir de rahim boyu kisalinca doguruyorsun dedi. Apar topar doğuma aldı malesef. Zor oldu aynen. Kısmet böyleymiş napalm.

Iki hafta önce filan ilk kızarıklık oluştu karnimda kaşımamaya çalıştım. Ama son günlerde karnimda çoğaldı ve kalçalar da kızardı kabardı. Cildiye randevusu bulamadım gidemedim nasıl geçer bilmiyorum çoğalıyor kaşınıyor siz ne yaptınız

bugun de ben muayene oldum, ayni sekildeyim, kendimi kastim ama doktor bana misin demedi valla beni hic umursamadan muayeneyi yapti. Ben evlendigimde vajinismustum, simdi diyorum ki iliskide ne var ki aman yeter ki bu çati işlerine girilmesin, iliski baya masum kaliyor

Ben cildiyeye gidemedim randevu bulamadım aslında doğuma da az kaldı sabrederim diye düşünüyorum ama hergün yeni yerler kabariyor bide doğum kesin çözüm mü bilmiyorum bazen doğumdan sonra da gecmiyormus

Ay valla canım ilişkide hiç olmazsa bi zevk var muayenede insan kasılıyo valla ister istemez vede dr daha derinlere sokuyo elini rahim ağzına elliyo sanırım o da acıyo yani uyuz bi hiss :))

Kaşıntı için yapılan tahliller temiz çıktı karacigerle ilgili değilmiş pupp olmuşum. Bununla ilgili tecrübesi tavsiyesi olan var mı ?
Pupp sendromu zor birsey cnm ama seni dua et son haftalar yakalamis, erken haftalarda anneyi epey zorlayan bir cilt rahatsizligi bazi durumlarda bebegi erken almalari bile gerekebiliyor, cunku annenin durumu dayanilmaz olabiliyor,asiri derece kasinti,dokuntu vb belirtileri var ve hamileligi zorlastirior, bedenin bir tepkisi deniyor ama tam olarak bilinmiyor sebebi kremler vs kullaniliyor ama bildigim kadariyla kesin caresi yok, dogumdan sonra semptomlar ortadan kalkiyor, dr a gittinse sana ayrintili aciklar cnm gecmis olsun..

Ay valla canım ilişkide hiç olmazsa bi zevk var muayenede insan kasılıyo valla ister istemez vede dr daha derinlere sokuyo elini rahim ağzına elliyo sanırım o da acıyo yani uyuz bi hiss :))
aynen valla zaten bir doguramadik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…