2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği olan arkadaşlar biz bu gece büyük bir şer atlattık yavrum tükürüğünü yutamadı mosmor oldu eşim yüzüstü çevirince biraz rahatladı ama biz çok korktuk. Hastanede de aynı problem olmuştu ebe ağzını temizleyin demişti. Aranızda böyle bir soru yaşayan var mı. Ya da neden kaynaklanmış olabilir .

Geçmiş olsun canım...
Genelde yana yatırarak uyuyun
Birde öyle olduğu zaman öne doğru uzatmak yatıyorsa kaldırmak sırtına iktirir tarz vurmak gerek

Kızlar sezeryan sancısını azaltmanın bi yolu varmı tecrübeli anneler yardım edin lütfen çok sancm var ilaçlar fayda etmiyo
Allah analı babalı büyütsün cnm gozunaydin
Bol bol yuruyecrksin. Yürüyüş tek çare ilaçlar bir yere kadar. Ağrı pompası takıyor bazı hastaneler.

Muhtemel ağzında sut kaldı yada gaz çıkartırken sut geldi ağzına. Yatirorken kafası daha yukarıda olsun cnm. Birde katiyen gaz çıkmadan uyumasın. Geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar. Ben oğlan sarılık olunca bir iki gün sahip verdim biberonla arada emzirdim de tabi. Cabuk geçti sarılığı uyanmasa bile ağzına teperdim biberonu sütü bir haftada toparladı. Birde güneşe çıkar karanlıkta hic yatırma bas ucu lambası gün Işığı olsun hep açık kalsın. Karanlık sarılığı yukseltir

Geçmiş olsun canım...
Genelde yana yatırarak uyuyun
Birde öyle olduğu zaman öne doğru uzatmak yatıyorsa kaldırmak sırtına iktirir tarz vurmak gerek
Yan yatış yastığı var canım dikkat ediyoruz ona hep ama bı sefer tıkanır nefes alamaz gibi oldu. İnsan ne kadar bilsede o an soğukkanlı olması gerekiyor. Benim elim ayağım titredi kalakaldım.

Herkese günaydın. Geçmişi okudum ama kacirdigim varsa doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Doğuma girecek arkadaşlara su gibi doğumlar nasip etsin Rabbim tabi banada.
Saat onda doğuma girecegim. İnşallah rahat ve kolay bir doğum olur.

Muhtemel ağzında sut kaldı yada gaz çıkartırken sut geldi ağzına. Yatirorken kafası daha yukarıda olsun cnm. Birde katiyen gaz çıkmadan uyumasın. Geçmiş olsun
Refleks ihtimali aklıma hiç gelmedi canım sağol valla. Ona dikkat edelim bundan sonra. Gazda yapmış olabilir . Nete baktım neler neler yazıyor allak bullak oldum. Bizde biraz pimpirikliyiz galiba. Sabaha kadar nöbet tutuyoruz eşimle ya kusarsa ya tıkanırsa diye.

Allah şifa versin kuzum çok zor yaşadıklarınız. Ateş çok güçlü bir bebek bunu da atlatır inşallah. Dualarımız sizinle, bizide haberdar etmeyi unutma canım .

Minik bir tavsiye daha cnm. Bir sure bazı şeyleri nette araştırma çünkü inan nette her zmn enn kötüsü yazıyor. Benim büyük oğlum öyleydi hatta ek gıdada biraz blander kullandım bu yüzden ama korkmayın geçiyor hepsi. Melekler koruyor onları.

Canim hastanedeyken geceleri 4 saate kadar uyuyabilir demislerdi. 4u gecerse kaldirin dediler.
Bende öyle yapayım en iyisi canım zor uyanıyor kıyamıyorum
Canım ben 2 saatte uyandrmaya çalıştm ama bugün kontrolümz vardı doktor 3-4 saate kadar geceleri uyandrma dedi bende zorla uyandryrdum doktor öyle diyince bu gece 3 saate kurdum saati eğer erken uyanırsa kendi bilir
Bende 3-4 saati deniycem bakalım canım acıkınca o bizi uyandırıyor zaten :))
Kızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
Sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı olsun canım

bekliyorum canim, bekledikce gelmiyor kerata sanki yuz yildir bu sekilde gibiyim dogum yapmak nasil ferahlatir kim bilir

Evet ya biz bekledikçe gelmiyorlar resmen inatlaşıyorlar sanki :) bende o şekilde hissediyorum bir doğursam hafiflicem sanki
bugun şu meshuuuuur çati muayenesine gidiyorum 40.haftada yapiyormus bizim doktor. Halbuki 39da yapsaydi belki sezaryenlik bir durum varsa coktan dogurmus olurdum

bugun şu meshuuuuur çati muayenesine gidiyorum 40.haftada yapiyormus bizim doktor. Halbuki 39da yapsaydi belki sezaryenlik bir durum varsa coktan dogurmus olurdum
Evet ya çok geç yapıyormuş benimki 38de yaptı 2 gün önce. Son ana kadar bekliyor demek ki senin doktor :) bakalım senin muayene nasıl geçicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…