- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.381
Acile Gide bilsem kalkamıyorum gitmeye ya daha kötü olursam eve doktor çağırma gibi bir şansım var mı Türkiye'de böyle bir şey var mı Azerbaycan'da biz kalkıp da acile gitmiyorduk arıyorduk acili onlar eve gelip iğne ve ya serum yapıyorlardı burda da var mı öyle bir şey ücretli olsa da olurCanim nane yagi ile masaj yaptır ,buz kompres i uygula yanindaki birine basini tutturup Fatiha okut sifa ozelligi var.
canım hangi kremi kullanıyosun?Oglu mun göbeği düştü...
Emzirirken göğsüm çok aciyor...
Krem sürdüm
Tahinin yağını surdm hafifledi .
Ama bizim oğlan çok ağlıyor.
Dün 10 gram vermiş.
Çok çaresiz hissediyorum..
Sütun geliyor ama canım acıyor ve oğlum yakalayamiyo
Eve saglik ekibi gonderiyorlar ama ney icin hangi sartlarda bilmiyorum. En kotu ambulans isteyebilirsin.Acile Gide bilsem kalkamıyorum gitmeye ya daha kötü olursam eve doktor çağırma gibi bir şansım var mı Türkiye'de böyle bir şey var mı Azerbaycan'da biz kalkıp da acile gitmiyorduk arıyorduk acili onlar eve gelip iğne ve ya serum yapıyorlardı burda da var mı öyle bir şey ücretli olsa da olur
Ayy çok heyecanlandım hadi hayırlı haberler inşallahKızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
Inşallah kurtulabilirim bende çok fena bişeymiş. Gebelikte kortizonlu hap kullanılıyormuymus bilmiyordum.Benim göbek kollarım ellerim komple bacaklarım kalçam ayaklarıma kadar sıçradı ne yazıkki çok kötü günler geçirdim. Hem kaşıyıp hem ağlıyodum artk. Kaşımasam ciğerim soluyo kaşırsam dahada çoğalıyo tezatlığı. Cildiyeye gittm kolumdaki kızarıklıktan parça aldı biyopsiye gönderildi kan aldılar ciğer ve safra asitlerim temiz çıktı dün aldım sonuçlarımı zaten. Kortizonlu hap vermişti ilk 3gün günde 2tane alıp sonra azaltarak bıraktım toplam 12 gün kullandım. Krem verdi oda sürdüğümde kaşıntıyı hafifletiyodu. Şampuan sabun deterjan elini sürme hiç bi şekilde duştan sonra krize girmiştim çünkü ben. Türbeye bile gittim düşün artk. Şuan arada kaşınıyorum ama eskisinden kat kat iyiym çok şükür. Kızarıklıklar geçti. Kanatıp yara yaptığım yerler kaldı bacaklarımda. Oda yara izi sadece. Seninki yeni başlamış daha fazla çoğalmadan icabına bak kadın doğuma gösterdn mi cildiyeye mutlaka gitmelisin bi ilaç bişey yazsın o etiketlediğim arkadas baska ilaç kullanmış mesela her tedavi şekli farklı tabi sende çoğalmadan kurtulursun inşallah.
Canm benmde bebek sarilik iyilesmeye basladi gerci bol bol emzirmem gerekiyodu ama ben bebegimi uyandiramiyodum bi turlu uyaniodu ama 5 sn ye kadar suruodu uve yapip geri uyuyodu emzirmekte zorlaniodum bu yuzden bende sagip biberonla verdm hatta hala bazen biberonla veriyorum ama sonrasnda memeyi versigmde sıkıntı yasamadm pek agzini sag sol yapip yapisio memeye philips aventin 1 numara tek delikli olan biberon ucunu kullanıyorum benKızlar ya Bebeğim 6 günlük. İki gündür meme emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Normalde yapışırdı memeye şimdi ağzıma alıyor ağzı hala açık halde sağa sola çeviriyor deliriyor ağlıyor. Sarılıktan dolayı mama verdim mecbur. Biberona 3günde alışmış olabilir mi ya? Acaba biberonun ağzı memeden daha büyük diye damağına değip iyice uyarıyor meme daha kısa olduğundan uayaramıyor mu? Canım çok sıkıldı ya Bebeğim almazsa memeyi diye korkuyorum. Ama haftaya kadar mamaya devam dedi doktor sarılık değeri düşmeliymiş daha.
Napmalıyım kızlar fikri olan var mı? Bir de ağzında hafif pamukçuk oldu ondan mı emmek istemiyor acaba??
Canm bebegim 13 gunluk 2. 68li paketin sonlarindaym ben bebisler baslarda cok kaka yapiomus onu ogrendm cisde yapio ama kakasi bitmio massallah bide hava sicak pisik olur diedw korkup sık sık kontrol ediyorum. E bide degisir degismez sıçtığıda cok:) hatta yeni bezi takip daha yapiskanini takmadan yaptigi fln bol gidio yani bez:)Dogum yapan annişler size bir sey danisayim.
Gundr ortalama kac bez kullaniyorsunuz. Numara degisen oldu mu aranızda hala 1 mi kullaniyorsunuz?
Ben de 60 li 1 numara var.
Simdi 100 lu 1 numara ve 120 li 2 numara icin kampanya gordum. Alsam fazla mi gelir? Toplamda 160 tane 1 numara oluyor. Gunde ortalama 8 bez kullansa 20 gun, sonra da 2 numarayi 15 gun kullanir diye dusundum. Ama 1 ve 2 arasinda cok kilo farki yok. 1 den 3 e gecis de mumkun gibi geldi. Kararsiz kaldim
Doktorun ikiside kullan dedi netten baktım yararlı diyende var zararlı diyende. Bana cildiye doktoru sadece bebek irileşebilir dedi. Nasip. Bakalım doğunca göreceğim inşallah sağ salim gelsin♡Inşallah kurtulabilirim bende çok fena bişeymiş. Gebelikte kortizonlu hap kullanılıyormuymus bilmiyordum.
Sağlık ekibi için 112yi mi aramam gerek ?Eve saglik ekibi gonderiyorlar ama ney icin hangi sartlarda bilmiyorum. En kotu ambulans isteyebilirsin.
Çok büyük geçmiş olsun Allah'ın izniyle bunu da atlatacak paşan insallahKızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
Eşim blecoo almış canmcanım hangi kremi kullanıyosun?
Hic fikrim yok canim sadece duymuştum .Sağlık ekibi için 112yi mi aramam gerek ?
Haklısın canım son zamanlar çok zor oluyor.bunaltıcı.ama bazı bebekler anne karnını seviyor işte :) çevremde o kadar çok 41.haftasını doldurup kendi sancısı bi anda gelip doğum yapan var ki o yüzden beklemek en iyisi sanırım hiç açılma yokken suni sancı almakda akıl karı değil sonu yüzde 50 sezaryen oluyormuş ya direk sezeryanı kabul Etcen ya da beklicen.41.haftaya kadar bekleyelim bakalım nolcak sancı açılma olmazsa sonumuz sezeryan görünüyor artıkcanim haklisin da 1 damla esinti yok evde, sicak bir yandan, ev isleri diger yandan, hergun arayip sancin yok mu diye soranlar obur yandan, 3 gunde 1 hastaneye gitmek de tuz biber. 42ye falan ihtimal bile vermek istemiyorum, zira dayanamiyorum
Canım senin daha varmış gününe sen hiç girme strese .bir anda gelebiliyormuş bazen suyun ve sancınİnşallah geçmez 40*haftayı yoksa ister istemez stres oluyorsun
inşallah çok kolay bi normal doğum olur canım :) seninle günlerimiz aynı ben de heyecanlandım şimdi :) senin ilk doğumun mu?Kızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
Bir nefeste kurtulursun inşallah canm .rabbim yardımcın olsunKızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?