- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.361
canim haklisin da 1 damla esinti yok evde, sicak bir yandan, ev isleri diger yandan, hergun arayip sancin yok mu diye soranlar obur yandan, 3 gunde 1 hastaneye gitmek de tuz biber. 42ye falan ihtimal bile vermek istemiyorum, zira dayanamiyorumBen de doğuramadımAma artık strese girmiyorum 42.haftaya kadar normal sayılıyormuş Bebeğin suyu hareketleri iyiyse. Bence sen de hiç stresten girme canım Bir şekilde doğucak
olmayacagin varsa da hergun arayip zorla ve itinayla strese sokuyorlar zaten.İnşallah geçmez 40*haftayı yoksa ister istemez stres oluyorsun
hadi hayirlisi canim. Allah kolaylastirsin, saglikla kavusun. Bize de dua et siramiz gelsin artikKızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
enfeksiyon olmaz insallah her sey yolunda gider de saglikla evinize gidersiniz.Kızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
canim haklisin da 1 damla esinti yok evde, sicak bir yandan, ev isleri diger yandan, hergun arayip sancin yok mu diye soranlar obur yandan, 3 gunde 1 hastaneye gitmek de tuz biber. 42ye falan ihtimal bile vermek istemiyorum, zira dayanamiyorum
Amin canim insallah Rabbim dogru zamanda kavustursun hepimizi.Hakkında hayırlısı olsun canım
Evet 16-18 3 gunden biriydi ama sanirim beklemiyecez .Cunku perisan haldeyim .Doktor da şaştı kaldi .Niye boyle oldu diye .Çünkü normal degilmis .Cok sukur bebeğim iyi .Yine de dayanabildigim kadar dayanacagim kuzum icin.canim hayirlisi olsun hakkinizda. Bir sey soylemek zor, kendi durumunu en iyi sen bilirsin... Saglikla gelsin insallah hayirli zamanda. 16 temmuz diyordun sanki, 4 gun falan kalmis.
olmayacagin varsa da hergun arayip zorla ve itinayla strese sokuyorlar zaten.
Canim nane yagi ile masaj yaptır ,buz kompres i uygula yanindaki birine basini tutturup Fatiha okut sifa ozelligi var.Kızlar bu baş ağrısına kesin çözüm var mı bugün artık ayağa kalkamıyorum basima bir sancı saplanıyor ki bağırıyorum resmen kalkıp oturamiyorum bile Nescafe kola türk kahvesi çay su her türlü kafein ve sıvı alıyorum artı minoset yazmış doktorum her öğün ikişer tane alıyorum ama bana mısın demiyor çok çaresizim kızlar bugün 6 gün oluyor doğum yapalı ve hergun daha kötüye gidiyor eve geldiğimde hiç değilse ayağa kalka biliyordum şimdi hepten yatağa mahkum oldum
Normal değil derken? Senin sağlık durumun ile ilgili bi sorun yoktur inşallah.Amin canim insallah Rabbim dogru zamanda kavustursun hepimizi.
Evet 16-18 3 gunden biriydi ama sanirim beklemiyecez .Cunku perisan haldeyim .Doktor da şaştı kaldi .Niye boyle oldu diye .Çünkü normal degilmis .Cok sukur bebeğim iyi .Yine de dayanabildigim kadar dayanacagim kuzum icin.
Çok şükür canım çok sevindimKızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
biraz gec acsan meraktan ne hale geliyorlaraçma telefonları kapat hatta
Canim 2 gun once bir agri girdi legen kemiklerim birbirine geciyor sanirsin .Gecer diye bekledim magnezyum maden suyu falan .Once yardimsiz yatabiliyordum 2 gecemiz kabus gibi geciyor yatamiyorum oturamiyorum surekli ayaktayim .Ayaktayken de gecmiyor adim atarken zorlaniyorum .Dr ayagini kaldir dedi ben kimildatamadim yattigim yerde .Bo
Normal değil derken? Senin sağlık durumun ile ilgili bi sorun yoktur inşallah.
Ama sen de sanci yoktu ve suyun gelmemisti degil mi. Yani apar topar almasini gerektirecek hayati bir durum da yoktu. Tam rezillik Allah tan bir sey olmamis. Yerinde olsam hastane ve doktoru sikayet ederdim. Tekrar gecmis olsunÇok teşekkür ederim. 3cm olunca açıklık bir de rahim boyu kisalinca doguruyorsun dedi. Apar topar doğuma aldı malesef. Zor oldu aynen. Kısmet böyleymiş napalm.
Allah yardımcın olsun muayene de olmadın bildiğim kadarıyla ondan desemCanim 2 gun once bir agri girdi legen kemiklerim birbirine geciyor sanirsin .Gecer diye bekledim magnezyum maden suyu falan .Once yardimsiz yatabiliyordum 2 gecemiz kabus gibi geciyor yatamiyorum oturamiyorum surekli ayaktayim .Ayaktayken de gecmiyor adim atarken zorlaniyorum .Dr ayagini kaldir dedi ben kimildatamadim yattigim yerde .
Hic oyle dusunme. En kotu senaryolari ben de cok okudum. Insallah dogum care olur. Olmasa da dogumdan sonra tedavi bir nebze daha rahat. Ben ilk bebegimde de dogumdan sonra alerji olmustum. Yapilan tedavi sute geciyordu ama tek etkisi uykuydu. Beni ve bebegi uyutuyordu. En kotu durumda bile bu yan etkiyi goze alip tedavi olursun gecer gider.Ben cildiyeye gidemedim randevu bulamadım aslında doğuma da az kaldı sabrederim diye düşünüyorum ama hergün yeni yerler kabariyor bide doğum kesin çözüm mü bilmiyorum bazen doğumdan sonra da gecmiyormus
Sağol canim .Evet olmadim .Bilmiyorum ki .Hayirlisi diyorum .Allah yardımcın olsun muayene de olmadın bildiğim kadarıyla ondan desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?