2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de doğuramadım Ama artık strese girmiyorum 42.haftaya kadar normal sayılıyormuş Bebeğin suyu hareketleri iyiyse. Bence sen de hiç stresten girme canım Bir şekilde doğucak
canim haklisin da 1 damla esinti yok evde, sicak bir yandan, ev isleri diger yandan, hergun arayip sancin yok mu diye soranlar obur yandan, 3 gunde 1 hastaneye gitmek de tuz biber. 42ye falan ihtimal bile vermek istemiyorum, zira dayanamiyorum

hadi hayirlisi canim. Allah kolaylastirsin, saglikla kavusun. Bize de dua et siramiz gelsin artik

canim haklisin da 1 damla esinti yok evde, sicak bir yandan, ev isleri diger yandan, hergun arayip sancin yok mu diye soranlar obur yandan, 3 gunde 1 hastaneye gitmek de tuz biber. 42ye falan ihtimal bile vermek istemiyorum, zira dayanamiyorum
Aynı bende öyleyim, ki benim günüm var daha, hayırlısı hakkımızda inşallah çok beklemeyiz.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Amin canim insallah Rabbim dogru zamanda kavustursun hepimizi.
canim hayirlisi olsun hakkinizda. Bir sey soylemek zor, kendi durumunu en iyi sen bilirsin... Saglikla gelsin insallah hayirli zamanda. 16 temmuz diyordun sanki, 4 gun falan kalmis.
Evet 16-18 3 gunden biriydi ama sanirim beklemiyecez .Cunku perisan haldeyim .Doktor da şaştı kaldi .Niye boyle oldu diye .Çünkü normal degilmis .Cok sukur bebeğim iyi .Yine de dayanabildigim kadar dayanacagim kuzum icin.

Canim nane yagi ile masaj yaptır ,buz kompres i uygula yanindaki birine basini tutturup Fatiha okut sifa ozelligi var.

Bo
Normal değil derken? Senin sağlık durumun ile ilgili bi sorun yoktur inşallah.

Bo

Normal değil derken? Senin sağlık durumun ile ilgili bi sorun yoktur inşallah.
Canim 2 gun once bir agri girdi legen kemiklerim birbirine geciyor sanirsin .Gecer diye bekledim magnezyum maden suyu falan .Once yardimsiz yatabiliyordum 2 gecemiz kabus gibi geciyor yatamiyorum oturamiyorum surekli ayaktayim .Ayaktayken de gecmiyor adim atarken zorlaniyorum .Dr ayagini kaldir dedi ben kimildatamadim yattigim yerde .

Şu meşhur batma hissi bende de başladı özellikle oturup kalkarken oluyor. Sanki pubik kısmında bi kemik var batıyor gibi, dün yol yürüdğm ondan sonra oldu böyle olup doğum yapan var mı yani doğum belirtisi değil demi bu

Çok teşekkür ederim. 3cm olunca açıklık bir de rahim boyu kisalinca doguruyorsun dedi. Apar topar doğuma aldı malesef. Zor oldu aynen. Kısmet böyleymiş napalm.
Ama sen de sanci yoktu ve suyun gelmemisti degil mi. Yani apar topar almasini gerektirecek hayati bir durum da yoktu. Tam rezillik Allah tan bir sey olmamis. Yerinde olsam hastane ve doktoru sikayet ederdim. Tekrar gecmis olsun

Allah yardımcın olsun muayene de olmadın bildiğim kadarıyla ondan desem

Ben cildiyeye gidemedim randevu bulamadım aslında doğuma da az kaldı sabrederim diye düşünüyorum ama hergün yeni yerler kabariyor bide doğum kesin çözüm mü bilmiyorum bazen doğumdan sonra da gecmiyormus
Hic oyle dusunme. En kotu senaryolari ben de cok okudum. Insallah dogum care olur. Olmasa da dogumdan sonra tedavi bir nebze daha rahat. Ben ilk bebegimde de dogumdan sonra alerji olmustum. Yapilan tedavi sute geciyordu ama tek etkisi uykuydu. Beni ve bebegi uyutuyordu. En kotu durumda bile bu yan etkiyi goze alip tedavi olursun gecer gider.

Dogum yapan annişler size bir sey danisayim.
Gundr ortalama kac bez kullaniyorsunuz. Numara degisen oldu mu aranızda hala 1 mi kullaniyorsunuz?
Ben de 60 li 1 numara var.
Simdi 100 lu 1 numara ve 120 li 2 numara icin kampanya gordum. Alsam fazla mi gelir? Toplamda 160 tane 1 numara oluyor. Gunde ortalama 8 bez kullansa 20 gun, sonra da 2 numarayi 15 gun kullanir diye dusundum. Ama 1 ve 2 arasinda cok kilo farki yok. 1 den 3 e gecis de mumkun gibi geldi. Kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…