2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aralar kasılmalarım iyice çoğaldı. günde 30u buluyor ve kasılmalarla beraber adet sancısı da oluyor. düzenli değiller. acaba doğum yakın mı? bu kadar çok kasılması olup da bir iki hafta daha bekleyen var mı? sizde kasılmalar ne durumda?

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi doktorum 18 temmuza sezeryan tarihi verdi ilk dogumum sezeryan oldgu icin..simdiden heyecan basladi hayirlisiyla kucagima alirim insallah gun alan varmi baska
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Bugün ben son kontroldeydim. Doktor Cumartesi günü sabah 6:30 da hastanede ol deyince benim de kalbim daha hızlı atmaya başladı :)

shealemon kiymetli zamanindan taviz verip bize yazdigin icin kendi adima tesekkur ederim canim. Yazdiklarinin hepsini bavula koydum iyi ki de koymusum.Ben de kv nin yanda falan asla emzirmeyi düşünmüyorum. Esime soyledim simdiden .Kv amaan nolcak diye bastirmaya çalışırsa en azindan o müdahale eder.Bakalim nasil bir kafaymis yasayip göreceğiz.

Ay o kadar konuştuk konuştuk senin başladı canım darısı başıma :) Allah bir avazda kurtarsın canım sağsalim kavuş yavruna

Geçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmeye başlamanıza
Ben çok az bez kullanıyorum. İlk 2 gün bebeğim 5 kere kaka yaptı ama sonra 2 günde bire düştü korkup hastaneye götürdük kabız mı oldu die doktor normal dedi ama bana hala normal gelmiyor çişini yapıyor 3-4 kerr onun için değiştiriyorum bilmiyorum oda az mı çok mu değiştiriyorum baktığımda ıslaklık çoksa değiştiriyorum tek işemede almıyorum. Bizim 11.günümüz hala ilk paketteyiz. Ya bizim doktor anormal ya bünyeden bünyeye değişiyor. Internetten de baktım gerçi 10 günde bir kaka yapan bebek bile varmış. Sence farklı bir doktora götürsem mi?

Biz bugun 40+2 olduk.dun doktor kontrolum vardi dogurturlar belki yeterli acilmam vardir diye bir umutla gittim ama hala acilma 1 parmak kadar %50 incelmis bir rahim...dun ve onceki gun bel agrilarim ve duzensiz sancilarim coktu taki hastaneye gidene kadar.acilma olmadigini duyunca bayagi canim sıkıldı.salı gününe nst randevusu verdiler ilk defa gireceğim,tabi o zamana doğmamış olursa ki inşallah doğar.bu hafta içi arayıp önümüzdeki hafta için gün verecekler yatış için.Suni sancı ile doğumu başlatacaklar doğmazsa.Burda 41.haftanın dolmasını bekliyorlar tıbbi müdahale için.kızım 3.700 grm civarı nasıl doğurcam bilmiyorum.meryem ana eli otunu iki gün önce annemler suya koydular.ümreden yeni gelmiş akrabamız okumuş sureleri üzerinde çok fazla nazar ağırlığı var diyor.düşündüm bugün acaba nazarın sıkıntısından mı doğamıyor yavrum diye.sirkeli suyla bi gusül abdesti alıcam akşam üstü de sağlam bi yürüyüşe çıkacağız eşimle bakalım inşallah kendi sancılarımla doğumum başlar yatış günğne kadar dua edin kızlar

Sağol canim oyle yapcam sanirim. Böyle tadi tuzu yok beklemenin tam tersi aci var.

Afilim92 neyin var noldu ? Doğuma mı giriyorsun ?
Hareketlerim nerdeyse tamamen kısıtlandı. Kimildayamiyorum. Belden aşağısı berbat durumda .Dr la görüştük dayanamazsan gel alalim dedi .Kararsizlik yaşıyorum .Gittikce daha kötü oluyorum gibi .Once ayakta rahattim simdi adim atamıyorum.

Neden öyle oldun ki acaba ya :/ dayanılmaz bir durumdaysan bencede git canım ama inşallah geçer eşin bi duş aldırsa uyusan dinlensen geçmez mi ki ahrıca stres yapma hiç

Canım geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun. İnşallah 1 hafta daha dayanır bebiş. Bende seninle ayni durumdayim oturamiyorum yatamiyorum. Gözümden uyku akiyo şuan. Bugün tam 40 hafta olduk. Bugün bende doktora gittim. Dünden beri kanamam geliyo ama hiç açıklık yok. Sancim düzensiz var ama cok şiddetli değil. Doktor 41 e kadar bekleriz diyo. Nasıl dayanacam bilmiyorum

Neden öyle oldun ki acaba ya :/ dayanılmaz bir durumdaysan bencede git canım ama inşallah geçer eşin bi duş aldırsa uyusan dinlensen geçmez mi ki ahrıca stres yapma hiç
Canim 2 gündür boyle .Esim 20.30 da ancak giriyor eve .Yemegi yiyoruz mutfağı topluyor .Sonra beni yatirma kaldirma wc ye götürüp getirme derken gece oluyor .O uyuyor ben uyumayinca onu da rahatsiz ediyorum .Her seyi denedik gecmedi .Dr 3 parol hakkin var gunde kullan gececek mi bakalim dedi .Ama hic sanmiyorum .Dr dan gelince daha kötü oldum .Yarin karar vercez duruma gore.

Sağol canim .Sende ki durum ne ?Batma mi oluyor agrin filan mi var ?Cok zor gercekten .Cok iyi gelmiştim bu vakite kadar .3 ay kanama vs sonra kasik agrilari ama dirayetliydim .Bu cok değişik bir seymis.Dr da benim tercihime birakti iyice stres oldum .

Kötüleşmek yerine daha da iyi olursun inşallah canım. İnsanın kemikleri yerinden oynar zor tabi bünye meselesi birazda. Dünde ben çatı muayenesinden sonra heryerim ağrıdı gece bacaklarıma kadar sızladı bugunde ağrım var idrarımı bile yapmaya korkuyorum biraz acıyo çok etkilemiş beni sanırım. Son 1 haftamız kaldı inşallah sağ salim kavuşuruz sağlıkla. Yarın güzel haberler getirirsin inşallah♡

Merhaba kızlar bugün muayne için geldiğim hastaneye yatisim yapıldı 3 cm açıklık var sancı da olunca yatırdılar doktor sabaha doğum olur dedi sizden dua bekliyorum

Çok zorlanmadan sağlıkla gelsin yavrun canım, Allah bi avazda kurtarsın♡

Canim bende adet sancısı oluyo ama bazen çok şiddetli oluyo. Ama düzensiz işte sancım. Bebeğin hareketlerinde kalp atışında suyunda sorun olmadığı için bekletiyolar ama bende artik dayanamıyorum. Ne tarafıma yatsam bebek oraya toplanıyor sanki.. cok zormuş son günler. İnşallah biran önce sağ salim kurtuluruz

İnşş canım bakalım sancım başladı korkuyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…