- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.401
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Bugün ben son kontroldeydim. Doktor Cumartesi günü sabah 6:30 da hastanede ol deyince benim de kalbim daha hızlı atmaya başladı :)Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi doktorum 18 temmuza sezeryan tarihi verdi ilk dogumum sezeryan oldgu icin..simdiden heyecan basladi hayirlisiyla kucagima alirim insallahgun alan varmi baska
Gozunaydin canimm cok sevindim Rabbim yaninda olsun her zaman insallahKızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
Ay o kadar konuştuk konuştuk senin başladı canım darısı başıma :) Allah bir avazda kurtarsın canım sağsalim kavuş yavrunaKızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
Geçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmeye başlamanızaCanm benmde bebek sarilik iyilesmeye basladi gerci bol bol emzirmem gerekiyodu ama ben bebegimi uyandiramiyodum bi turlu uyaniodu ama 5 sn ye kadar suruodu uve yapip geri uyuyodu emzirmekte zorlaniodum bu yuzden bende sagip biberonla verdm hatta hala bazen biberonla veriyorum ama sonrasnda memeyi versigmde sıkıntı yasamadm pek agzini sag sol yapip yapisio memeye philips aventin 1 numara tek delikli olan biberon ucunu kullanıyorum ben
Canm bebegim 13 gunluk 2. 68li paketin sonlarindaym ben bebisler baslarda cok kaka yapiomus onu ogrendm cisde yapio ama kakasi bitmio massallah bide hava sicak pisik olur diedw korkup sık sık kontrol ediyorum. E bide degisir degismez sıçtığıda cok:) hatta yeni bezi takip daha yapiskanini takmadan yaptigi fln bol gidio yani bez:)
Sağol canim oyle yapcam sanirim. Böyle tadi tuzu yok beklemenin tam tersi aci var.
Hareketlerim nerdeyse tamamen kısıtlandı. Kimildayamiyorum. Belden aşağısı berbat durumda .Dr la görüştük dayanamazsan gel alalim dedi .Kararsizlik yaşıyorum .Gittikce daha kötü oluyorum gibi .Once ayakta rahattim simdi adim atamıyorum.Afilim92 neyin var noldu ? Doğuma mı giriyorsun ?
Neden öyle oldun ki acaba ya :/ dayanılmaz bir durumdaysan bencede git canım ama inşallah geçer eşin bi duş aldırsa uyusan dinlensen geçmez mi ki ahrıca stres yapma hiçHareketlerim nerdeyse tamamen kısıtlandı. Kimildayamiyorum. Belden aşağısı berbat durumda .Dr la görüştük dayanamazsan gel alalim dedi .Kararsizlik yaşıyorum .Gittikce daha kötü oluyorum gibi .Once ayakta rahattim simdi adim atamıyorum.
Canım geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun. İnşallah 1 hafta daha dayanır bebiş. Bende seninle ayni durumdayim oturamiyorum yatamiyorum. Gözümden uyku akiyo şuan. Bugün tam 40 hafta olduk. Bugün bende doktora gittim. Dünden beri kanamam geliyo ama hiç açıklık yok. Sancim düzensiz var ama cok şiddetli değil. Doktor 41 e kadar bekleriz diyo. Nasıl dayanacam bilmiyorumKizlar dr dan yeni çıktım. Dr halimi gördü otur diyor oturamiyorum uzan diyor uzanamıyorum. Sizlana sizlana yattim .Desteksiz kalkamadim .Nolcak boyle alalim mi dedi .Su an dogarsa sorun yasamazsin dedi
Karari bana birakmayin vicdan yaparim dedim .O zaman eve git agri kesiciye başla .Ne zaman dayanamıyorum artik dersen ara gel alalim dedi .Tamam dedim .Yani durumumun ne olcagi belli degil .
Canim 2 gündür boyle .Esim 20.30 da ancak giriyor eve .Yemegi yiyoruz mutfağı topluyor .Sonra beni yatirma kaldirma wc ye götürüp getirme derken gece oluyor .O uyuyor ben uyumayinca onu da rahatsiz ediyorum .Her seyi denedik gecmedi .Dr 3 parol hakkin var gunde kullan gececek mi bakalim dedi .Ama hic sanmiyorum .Dr dan gelince daha kötü oldum .Yarin karar vercez duruma gore.Neden öyle oldun ki acaba ya :/ dayanılmaz bir durumdaysan bencede git canım ama inşallah geçer eşin bi duş aldırsa uyusan dinlensen geçmez mi ki ahrıca stres yapma hiç
Sağol canim .Sende ki durum ne ?Batma mi oluyor agrin filan mi var ?Cok zor gercekten .Cok iyi gelmiştim bu vakite kadar .3 ay kanama vs sonra kasik agrilari ama dirayetliydim .Bu cok değişik bir seymis.Dr da benim tercihime birakti iyice stres oldum .Canım geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun. İnşallah 1 hafta daha dayanır bebiş. Bende seninle ayni durumdayim oturamiyorum yatamiyorum. Gözümden uyku akiyo şuan. Bugün tam 40 hafta olduk. Bugün bende doktora gittim. Dünden beri kanamam geliyo ama hiç açıklık yok. Sancim düzensiz var ama cok şiddetli değil. Doktor 41 e kadar bekleriz diyo. Nasıl dayanacam bilmiyorum
Canim 2 gündür boyle .Esim 20.30 da ancak giriyor eve .Yemegi yiyoruz mutfağı topluyor .Sonra beni yatirma kaldirma wc ye götürüp getirme derken gece oluyor .O uyuyor ben uyumayinca onu da rahatsiz ediyorum .Her seyi denedik gecmedi .Dr 3 parol hakkin var gunde kullan gececek mi bakalim dedi .Ama hic sanmiyorum .Dr dan gelince daha kötü oldum .Yarin karar vercez duruma gore.
Merhaba kızlar bugün muayne için geldiğim hastaneye yatisim yapıldı 3 cm açıklık var sancı da olunca yatırdılar doktor sabaha doğum olur dedi sizden dua bekliyorum
Canim bende adet sancısı oluyo ama bazen çok şiddetli oluyo. Ama düzensiz işte sancım. Bebeğin hareketlerinde kalp atışında suyunda sorun olmadığı için bekletiyolar ama bende artik dayanamıyorum. Ne tarafıma yatsam bebek oraya toplanıyor sanki.. cok zormuş son günler. İnşallah biran önce sağ salim kurtuluruzSağol canim .Sende ki durum ne ?Batma mi oluyor agrin filan mi var ?Cok zor gercekten .Cok iyi gelmiştim bu vakite kadar .3 ay kanama vs sonra kasik agrilari ama dirayetliydim .Bu cok değişik bir seymis.Dr da benim tercihime birakti iyice stres oldum .
Şuan hala evdeyim sancılarım başladı 15 dk bire inde dr 10 dk bir olunca gel dediAy o kadar konuştuk konuştuk senin başladı canım darısı başıma :) Allah bir avazda kurtarsın canım sağsalim kavuş yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?