- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.421
Insallah canim . Allah yardimcimiz olsun .Humana icmeye basladim 1 gunde etki etmez ama olursa devam ederim artik .Iyi ki gogus ucu kremine 37 de baslamisim .Boyle her an doğuracak gibi olunca aklima eksikleri getiriyorum.Kötüleşmek yerine daha da iyi olursun inşallah canım. İnsanın kemikleri yerinden oynar zor tabi bünye meselesi birazda. Dünde ben çatı muayenesinden sonra heryerim ağrıdı gece bacaklarıma kadar sızladı bugunde ağrım var idrarımı bile yapmaya korkuyorum biraz acıyo çok etkilemiş beni sanırım. Son 1 haftamız kaldı inşallah sağ salim kavuşuruz sağlıkla. Yarın güzel haberler getirirsin inşallah♡
Çok zorlanmadan sağlıkla gelsin yavrun canım, Allah bi avazda kurtarsın♡
Allah kolaylik versin insallah saglikla kavusursun canim bebeğine.Canim bende adet sancısı oluyo ama bazen çok şiddetli oluyo. Ama düzensiz işte sancım. Bebeğin hareketlerinde kalp atışında suyunda sorun olmadığı için bekletiyolar ama bende artik dayanamıyorum. Ne tarafıma yatsam bebek oraya toplanıyor sanki.. cok zormuş son günler. İnşallah biran önce sağ salim kurtuluruz
Humanayı çay şeklinde mi aldın ? Bende alayım artk. Kremide almadım onada başlamam lazım nolur nolmaz topiktekilerin çoğunda yara oldu tırstım :/Insallah canim . Allah yardimcimiz olsun .Humana icmeye basladim 1 gunde etki etmez ama olursa devam ederim artik .Iyi ki gogus ucu kremine 37 de baslamisim .Boyle her an doğuracak gibi olunca aklima eksikleri getiriyorum.
Allah kolaylik versin insallah saglikla kavusursun canim bebeğine.
Kremi al kullan canim. Ben almistim ama aklima geldikce surmustum. Simdiki aklim olsa avuc avuc surerdim yaralari engelliycekse.Humanayı çay şeklinde mi aldın ? Bende alayım artk. Kremide almadım onada başlamam lazım nolur nolmaz topiktekilerin çoğunda yara oldu tırstım :/
Cnm cok kotuysen git dr a soyle sonucta senin sagliginda onemli sen iyi olucaksinn ki bebis icerde rahat olsun, agrilarla dayanamicaksan dr dinle istersen, hayirlisi olsun hakkindaCanim 2 gündür boyle .Esim 20.30 da ancak giriyor eve .Yemegi yiyoruz mutfağı topluyor .Sonra beni yatirma kaldirma wc ye götürüp getirme derken gece oluyor .O uyuyor ben uyumayinca onu da rahatsiz ediyorum .Her seyi denedik gecmedi .Dr 3 parol hakkin var gunde kullan gececek mi bakalim dedi .Ama hic sanmiyorum .Dr dan gelince daha kötü oldum .Yarin karar vercez duruma gore.
Sancilarini tarif etsene xanim adet sancisindan daha siddetli bir agrimi belinden mi geliyor sancin gelince bebegin kasilmasiyla birlikte mi geliyor nasil oluyorİnşş canım bakalım sancım başladı korkuyormm
nş
Evet cay ama hic sevmedim .soguk icmistim bir de sicak deneyecegim.Humanayı çay şeklinde mi aldın ? Bende alayım artk. Kremide almadım onada başlamam lazım nolur nolmaz topiktekilerin çoğunda yara oldu tırstım :/
Bu gece kritik yarin karar vereceğim insallah .Keske bana birakmasaydi karari .Daha cok strese girdim .Sanki erkenden benim yuzumden dogacak gibi hayıflanıyorum.Cnm cok kotuysen git dr a soyle sonucta senin sagliginda onemli sen iyi olucaksinn ki bebis icerde rahat olsun, agrilarla dayanamicaksan dr dinle istersen, hayirlisi olsun hakkinda
Belden bi giriyor 1 dk kıpırdatmıyo seni, adetten daha şiddetli bence. Şuan 15 dk bir geliyo artınca nolucak hiç bilmiyorm inşş kolay doğururuzSancilarini tarif etsene xanim adet sancisindan daha siddetli bir agrimi belinden mi geliyor sancin gelince bebegin kasilmasiyla birlikte mi geliyor nasil oluyor
Sakina ne alakasi var senn durumunu dr da esinde goruyor, herkesin bunyesi bir degil sonucta, kendine vicdan yaptirip daha cok strese girme cnm, onun dogacagi saatte belli hersey birer sebepten ibaret Allaha birak yani, baktin kotulestin hic durma bu sefer gitmedim diye pisman olacagin bir durum olusur Allah korusun, hem dr da demis gelisimleri tamamlandi cok sukur sen gonlunu ferah tutEvet cay ama hic sevmedim .soguk icmistim bir de sicak deneyecegim.
Bu gece kritik yarin karar vereceğim insallah .Keske bana birakmasaydi karari .Daha cok strese girdim .Sanki erkenden benim yuzumden dogacak gibi hayıflanıyorum.
Biran önce iner inşallah canım suyun gelince hemen hastaneyi mi aradınŞuan hala evdeyim sancılarım başladı 15 dk bire inde dr 10 dk bir olunca gel dedi
Cnm dua herseyin basi, Allah yardimcin olsun, oglum tam kafasini dondurmediginde o sancili anda Allahim yardim et dedim, hafif hafif ikiniyordum bi anda oglum dondu Allahim sesimi duydu yardim etti, tam sabah ezanlariyla geldi kucagima, sende Allaha dayan ins hersey cok guzel olucak, Allahim saglicakla kurtarsinBelden bi giriyor 1 dk kıpırdatmıyo seni, adetten daha şiddetli bence. Şuan 15 dk bir geliyo artınca nolucak hiç bilmiyorm inşş kolay doğururuz
Haklisin canim .Boyle düşünmeye calisiyorum ama duygusala bagladim .Esim de destekliyor ama icim rahat degil belki de normal bi psikoloji su an icin bilemiyorum ki.Sakina ne alakasi var senn durumunu dr da esinde goruyor, herkesin bunyesi bir degil sonucta, kendine vicdan yaptirip daha cok strese girme cnm, onun dogacagi saatte belli hersey birer sebepten ibaret Allaha birak yani, baktin kotulestin hic durma bu sefer gitmedim diye pisman olacagin bir durum olusur Allah korusun, hem dr da demis gelisimleri tamamlandi cok sukur sen gonlunu ferah tut
Suan bulundugun ruh hali o kadar normal ki, kendini tamamen unuttun simdiden, bebegin daha dogmadan onu dusunur oldun, anne olmak boyle bisey iste, sen agrilarini hafifletmek icin agri kesici al, dusa gir ara sira, birde kafani baska seylerle mesgul etmeye calis, ac bir komedi filmi esinle otur izle, yatmakta,kalkmakta,yurumekte inan artik cok zor bende fenayim epey ama az kaldi diyerek kendimi rahatlatiryorum cnm, hakkimizda en hayirli zamanda dogumumuz olsun ins..Haklisin canim .Boyle düşünmeye calisiyorum ama duygusala bagladim .Esim de destekliyor ama icim rahat degil belki de normal bi psikoloji su an icin bilemiyorum ki.
O zaman her ufak sanciya dogum sancisimi acaba diye heyecan yapmicamBelden bi giriyor 1 dk kıpırdatmıyo seni, adetten daha şiddetli bence. Şuan 15 dk bir geliyo artınca nolucak hiç bilmiyorm inşş kolay doğururuz
Masaallah kuzuna cok sukur kavustunMerhabalar arkadaşlar, dün saat 17:00’de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, oğluşuma kavuştum çok şükür. 3 kilo 910 gr. doğdu. Darısı başınıza
Canim dun kafam dagilsin diyr film açmıştik ama 40 kere kalktim sonra sinirden agladim oturamiyorum diye .Yemekten sonra süt falan icecegim ne yapcagimi sasirdim .Meger 2 gun once ne kadar iyiymisim .Sadece yemek yapabilmek bile yetiyormus ,ayagimi uzatip dinlenmek Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.Suan bulundugun ruh hali o kadar normal ki, kendini tamamen unuttun simdiden, bebegin daha dogmadan onu dusunur oldun, anne olmak boyle bisey iste, sen agrilarini hafifletmek icin agri kesici al, dusa gir ara sira, birde kafani baska seylerle mesgul etmeye calis, ac bir komedi filmi esinle otur izle, yatmakta,kalkmakta,yurumekte inan artik cok zor bende fenayim epey ama az kaldi diyerek kendimi rahatlatiryorum cnm, hakkimizda en hayirli zamanda dogumumuz olsun ins..
Masallah Allah nazarlardan saklasin .Hayirli evlat olsun insallah .Merhabalar arkadaşlar, dün saat 17:00’de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, oğluşuma kavuştum çok şükür. 3 kilo 910 gr. doğdu. Darısı başınıza
Canim su an seni en iyi ben anlayabilirim. Benim de yarin dogurma ihtimalim var.Sakin olup bebegimizi strese sokmamamiz gerekiyor .Insallah en hayirli zamanda ve saglikla kavusuruz .Merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı. Çatımın dar bebeğin yukarıda ve nst sancım olmadığını öğrendim.rahimde kireçlenme başlamış suyum öncekine göre azalmış.kilosu 3.500grm iken 3.345grma düşmüş...17sine kadar bekleyecektik fakat çok endişelendim yarın sabah sezaryen olmaya karar verdim.hakkımızda hayırlısı inşallah doğru karar vermişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?