2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay 2 kere yaptı daldırdı daldırdı çıkarttı sağolsun senin durum neymiş peki herşey yolundadır inşallah :) ♡

Hayırlı olsun canım rabbim sağlık sıhhat versin. Şişliklerim yaklaşık bir haftada geçti. Hatta hamilelikte çok sis degildim ben ameliyattan sonra ayaklarım davul olmusti

Ben hiç sormadım canım. İşin bir uzmanlığını okumuş tıp doktoru anestezi uzmanları. Bana spinal yapacağız dedi benim için önemli olan ağrıyı hissetmemek. İkisi de belden aşağıyı uyuşturuyor ama uygulamada sanırım farklar var. Spinal yapacapım dedi tamam ddm o ne dediyse yaptım ameliyathanede sıkıntı yaşamadım. Hiç düşünme bunları sonuçta ikisi de seni aynı yola çıkaracak benzer uygulamalar. Sende sağlıkla ağrısız sızısız al beşini kucağına inş.

Benim göbek kollarım ellerim komple bacaklarım kalçam ayaklarıma kadar sıçradı ne yazıkki çok kötü günler geçirdim. Hem kaşıyıp hem ağlıyodum artk. Kaşımasam ciğerim soluyo kaşırsam dahada çoğalıyo tezatlığı. Cildiyeye gittm kolumdaki kızarıklıktan parça aldı biyopsiye gönderildi kan aldılar ciğer ve safra asitlerim temiz çıktı dün aldım sonuçlarımı zaten. Kortizonlu hap vermişti ilk 3gün günde 2tane alıp sonra azaltarak bıraktım toplam 12 gün kullandım. Krem verdi oda sürdüğümde kaşıntıyı hafifletiyodu. Şampuan sabun deterjan elini sürme hiç bi şekilde duştan sonra krize girmiştim çünkü ben. Türbeye bile gittim düşün artk. Şuan arada kaşınıyorum ama eskisinden kat kat iyiym çok şükür. Kızarıklıklar geçti. Kanatıp yara yaptığım yerler kaldı bacaklarımda. Oda yara izi sadece. Seninki yeni başlamış daha fazla çoğalmadan icabına bak kadın doğuma gösterdn mi cildiyeye mutlaka gitmelisin bi ilaç bişey yazsın o etiketlediğim arkadas baska ilaç kullanmış mesela her tedavi şekli farklı tabi sende çoğalmadan kurtulursun inşallah.

İnşallah canım inşallah ♡♡♡♡

İnşallah geçer tüm ağrıların. İnşallah hemen toparlansın tüm sezercik doğum yapanlar :))

Ay 2 kere yaptı daldırdı daldırdı çıkarttı sağolsun senin durum neymiş peki herşey yolundadır inşallah :) ♡
hic açilma yok ve başi daha yukarda dedi. Çatin da mukemmel genis degil ama idare eder dedi. Nolur gondermeyin beni yatirin diyorum, kadin da diyor ki suan yapacak bir sey yok cumartesiye cagirdi, tekrar bakarsa işim zor kaynanam da zamani gelince bir anda doguverir diyor hicbir baslangic yok ki

40 haftayı geçtn mi kaçsınız şuan :)

Kıızlarr bnde cuma günü sezeryanla bebeğimi kucağma alcm inşallahh göbeğimdeki tüğleri almalımıyım neyle almam lazım ağdayla alamam çok korkyorm jilette sürmek istemyorm ne yapmalym
Canım hastabakıcı seni hazırlamaya gelirken elinde jiletle geliyor sadece kesi açılacak yeri jiletliyor.

Kızlar bu baş ağrısına kesin çözüm var mı bugün artık ayağa kalkamıyorum basima bir sancı saplanıyor ki bağırıyorum resmen kalkıp oturamiyorum bile Nescafe kola türk kahvesi çay su her türlü kafein ve sıvı alıyorum artı minoset yazmış doktorum her öğün ikişer tane alıyorum ama bana mısın demiyor çok çaresizim kızlar bugün 6 gün oluyor doğum yapalı ve hergun daha kötüye gidiyor eve geldiğimde hiç değilse ayağa kalka biliyordum şimdi hepten yatağa mahkum oldum

Kizlar dr dan yeni çıktım. Dr halimi gördü otur diyor oturamiyorum uzan diyor uzanamıyorum. Sizlana sizlana yattim .Desteksiz kalkamadim .Nolcak boyle alalim mi dedi .Su an dogarsa sorun yasamazsin dedi
Karari bana birakmayin vicdan yaparim dedim .O zaman eve git agri kesiciye başla .Ne zaman dayanamıyorum artik dersen ara gel alalim dedi .Tamam dedim .Yani durumumun ne olcagi belli degil .

Hakkında hayırlısı olsun canım

canim hayirlisi olsun hakkinizda. Bir sey soylemek zor, kendi durumunu en iyi sen bilirsin... Saglikla gelsin insallah hayirli zamanda. 16 temmuz diyordun sanki, 4 gun falan kalmis.

Canım ben onu aldım hamileyken beni de çok rahatlatti çünkü göğüsler ped e deyince inanılmaz acıyordu bun sayesinde degmiyordu
Lansinoh +göğüs ucu +göğüs kalkanı
Üçünün anca etkisi oldu şu an iyiyim çok şükür
Hatta kalkan şu an göğsümde emzirirken süt ziyan olmasın diye biberon a döküp bebeğe veriyorum çıkan sütü )))

Cok gecmis olsun canim. Allah anali babali buyutsun

Oncelikle cok gecmis olsun, umarim bebeginiz de en kisa zamanda toparlar ve eve cikar.

Dogum hikayenize gelince, inanamadim, agzim acik okudum. 36. haftada hic bir tibbi sebep yokken, suni sanciyla dogum baslatmak ne demek?! 36 premature oluyor, 37-38 erken donem, 39dan sonra full donem oluyor. Dunya saglik orgutu 39dan once planli dogumu onermiyor, suni sanciyle dogum baslatmayi belirli saglik durumlari disinda onermiyor ve bu beyefendi hic bir tibbi gereklilik yokken bunlari yapmis.. Yerinizde olsam, dogumunuzla ilgili aldigi kararlarin sorusturulmasi icin sikayette bulunurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…