2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah cnm bi yandn mutluyum yarn kavuşuyorum diye ama bi yandan da içim buruk..
Senin nasl ihtimal cnm hayırdır

Insallah hakkınızda hayırlısı olsun saglık la kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Canım geçmiş olsun. Bence bebekmyeteri kadar gelişti. Haftan çok iyi. Yarın sanırım tam 38. Haftayı tamamlıyorsun. Kendine eziyet etme, doğum sonrası bebeğin sana ihtiyacı olacak canım.

Benmki ilk kakasini 22 saat sonra fln yapti o kisimda yapmasini beklerken tedirgin olmustum. Bizim doktor sanki gunde en az 3 kaka demisti seni yaniltmak istemem ama

Amin canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere

Belden bi giriyor 1 dk kıpırdatmıyo seni, adetten daha şiddetli bence. Şuan 15 dk bir geliyo artınca nolucak hiç bilmiyorm inşş kolay doğururuz
Canım senin tarf ettigin sanciyi bende yaşıyorum yaklaşık yarim saatte bir giriyor. Ve gercekten kipirdatmiyo ve bu sanciyi araliksiz cekecegimi düşününce nasıl dayanacami bilmiyorum. O an keşke beni sezeryan yapsalar diye düşünüyorum

Insallah canim haklisin.
İnşallah cnm bi yandn mutluyum yarn kavuşuyorum diye ama bi yandan da içim buruk..
Senin nasl ihtimal cnm hayırdır
Benim belden asagi cok kotu hareket edemez hale geldim .Kimildamakta bile zorlaniyorum.
Canım geçmiş olsun. Bence bebekmyeteri kadar gelişti. Haftan çok iyi. Yarın sanırım tam 38. Haftayı tamamlıyorsun. Kendine eziyet etme, doğum sonrası bebeğin sana ihtiyacı olacak canım.
Sagol canim Yarin 38+1 evet .Hafta olarak sorun yok cok şükür. Sanirim psikolojik olarak hazir degilim 16-18 arasi diye kendimi sartlandirmistim .

Kıızlarr bnde cuma günü sezeryanla bebeğimi kucağma alcm inşallahh göbeğimdeki tüğleri almalımıyım neyle almam lazım ağdayla alamam çok korkyorm jilette sürmek istemyorm ne yapmalym
3 sezaryen oldum ben hiç göbeğimde tüy almadım. Orda alındığını da duymadım. Çok mu koyular ki

benim dr bekletiyor zaten canim. Dogum baslamadan suni vermiyor. Surekli bugun git yarin gel yapiyor sezaryen olmak icin tibbi bir sebep olsaydi hic itiraz etmezdim. Kismet tabi hayirlisi olsun

Inşallah kurtulabilirim bende çok fena bişeymiş. Gebelikte kortizonlu hap kullanılıyormuymus bilmiyordum.
Ben şu anda kortizon kullanıyorum baska bir sebepten (yüz felci). Bebeğe olumsuz etkisi olur diye korkmuştum fakat dr ciğer geliştirici etkisi var , zaten ciğer geliştirici diye yaptığımız iğne kortizon dedi. Kullanılıyor yani duruma göre.

İnşş canım bakalım sancım başladı korkuyormm

Korkma canım evde dayanabildiğin kadar dayan hastane daha stresli oluyor sıcak duş al kasılmaları ve sancı hissini azaltıyor açılmayı kolaylaştırıyor. Kasıklarına sıcak su tut.
Canım çok sevindim inşallah hızla toparlarsınız bi an önce çıkarsınız
Merhabalar arkadaşlar, dün saat 17:00’de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, oğluşuma kavuştum çok şükür. 3 kilo 910 gr. doğdu. Darısı başınıza
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Şimdiden hayırlı olsun canım beklemekte her zaman çözüm olmuyor en iyisini doktorunda söylemiştir zaten yanlış bi karar olsa seni uyarırdı için rahat etsin.
Benmki ilk kakasini 22 saat sonra fln yapti o kisimda yapmasini beklerken tedirgin olmustum. Bizim doktor sanki gunde en az 3 kaka demisti seni yaniltmak istemem ama
Bizimki 1 saat sonra yapmıştı kakasını, eve çıkınca 2 günde bir yapmaya başladı ama kabız gibide değil sıvı kakası anlamadım. Yarın götürürüm olmadı bi daha sorarım. Aslında bugün göbeğimizi göstermek için gittik ama hiç sormayı düşünmedim doktor normal dediği için şimdi içime kurt düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…