- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.441
İnşallah cnm bi yandn mutluyum yarn kavuşuyorum diye ama bi yandan da içim buruk..Canim dun kafam dagilsin diyr film açmıştik ama 40 kere kalktim sonra sinirden agladim oturamiyorum diye .Yemekten sonra süt falan icecegim ne yapcagimi sasirdim .Meger 2 gun once ne kadar iyiymisim .Sadece yemek yapabilmek bile yetiyormus ,ayagimi uzatip dinlenmek Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Masallah Allah nazarlardan saklasin .Hayirli evlat olsun insallah .
Canim su an seni en iyi ben anlayabilirim. Benim de yarin dogurma ihtimalim var.Sakin olup bebegimizi strese sokmamamiz gerekiyor .Insallah en hayirli zamanda ve saglikla kavusuruz .
Insallah hakkınızda hayırlısı olsun saglık la kucağınıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı. Çatımın dar bebeğin yukarıda ve nst sancım olmadığını öğrendim.rahimde kireçlenme başlamış suyum öncekine göre azalmış.kilosu 3.500grm iken 3.345grma düşmüş...17sine kadar bekleyecektik fakat çok endişelendim yarın sabah sezaryen olmaya karar verdim.hakkımızda hayırlısı inşallah doğru karar vermişimdir.
Canım geçmiş olsun. Bence bebekmyeteri kadar gelişti. Haftan çok iyi. Yarın sanırım tam 38. Haftayı tamamlıyorsun. Kendine eziyet etme, doğum sonrası bebeğin sana ihtiyacı olacak canım.Hareketlerim nerdeyse tamamen kısıtlandı. Kimildayamiyorum. Belden aşağısı berbat durumda .Dr la görüştük dayanamazsan gel alalim dedi .Kararsizlik yaşıyorum .Gittikce daha kötü oluyorum gibi .Once ayakta rahattim simdi adim atamıyorum.
Benmki ilk kakasini 22 saat sonra fln yapti o kisimda yapmasini beklerken tedirgin olmustum. Bizim doktor sanki gunde en az 3 kaka demisti seni yaniltmak istemem amaGeçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmeye başlamanıza
Ben çok az bez kullanıyorum. İlk 2 gün bebeğim 5 kere kaka yaptı ama sonra 2 günde bire düştü korkup hastaneye götürdük kabız mı oldu die doktor normal dedi ama bana hala normal gelmiyor çişini yapıyor 3-4 kerr onun için değiştiriyorum bilmiyorum oda az mı çok mu değiştiriyorum baktığımda ıslaklık çoksa değiştiriyorum tek işemede almıyorum. Bizim 11.günümüz hala ilk paketteyiz. Ya bizim doktor anormal ya bünyeden bünyeye değişiyor. Internetten de baktım gerçi 10 günde bir kaka yapan bebek bile varmış. Sence farklı bir doktora götürsem mi?
Kızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
Amin inşallahInsallah hakkınızda hayırlısı olsun saglık la kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlereInsallah canim . Allah yardimcimiz olsun .Humana icmeye basladim 1 gunde etki etmez ama olursa devam ederim artik .Iyi ki gogus ucu kremine 37 de baslamisim .Boyle her an doğuracak gibi olunca aklima eksikleri getiriyorum.
Allah kolaylik versin insallah saglikla kavusursun canim bebeğine.
Canım senin tarf ettigin sanciyi bende yaşıyorum yaklaşık yarim saatte bir giriyor. Ve gercekten kipirdatmiyo ve bu sanciyi araliksiz cekecegimi düşününce nasıl dayanacami bilmiyorum. O an keşke beni sezeryan yapsalar diye düşünüyorumBelden bi giriyor 1 dk kıpırdatmıyo seni, adetten daha şiddetli bence. Şuan 15 dk bir geliyo artınca nolucak hiç bilmiyorm inşş kolay doğururuz
Ayyyy hayırlı olsun canımmmmmm rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallahKızlar bende gece 03.00da kızıma normal doğumla kavuştum çok şükür
Insallah canim haklisin.Afilim92 cnm şu anda kırk haftada olsan bile aynı şekilde düşünecektin çünkü tüm sorumluluk sende o yüzden önce kendi sağlığını düşün sen iyi ol ki bebeğin de ıyı olsun ne olsa hissediyor minikler bilirsin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun en hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim belden asagi cok kotu hareket edemez hale geldim .Kimildamakta bile zorlaniyorum.İnşallah cnm bi yandn mutluyum yarn kavuşuyorum diye ama bi yandan da içim buruk..
Senin nasl ihtimal cnm hayırdır
Sagol canim Yarin 38+1 evet .Hafta olarak sorun yok cok şükür. Sanirim psikolojik olarak hazir degilim 16-18 arasi diye kendimi sartlandirmistim .Canım geçmiş olsun. Bence bebekmyeteri kadar gelişti. Haftan çok iyi. Yarın sanırım tam 38. Haftayı tamamlıyorsun. Kendine eziyet etme, doğum sonrası bebeğin sana ihtiyacı olacak canım.
3 sezaryen oldum ben hiç göbeğimde tüy almadım. Orda alındığını da duymadım. Çok mu koyular kiKıızlarr bnde cuma günü sezeryanla bebeğimi kucağma alcm inşallahh göbeğimdeki tüğleri almalımıyım neyle almam lazım ağdayla alamam çok korkyorm jilette sürmek istemyorm ne yapmalym
benim dr bekletiyor zaten canim. Dogum baslamadan suni vermiyor. Surekli bugun git yarin gel yapiyorHaklısın canım son zamanlar çok zor oluyor.bunaltıcı.ama bazı bebekler anne karnını seviyor işte :) çevremde o kadar çok 41.haftasını doldurup kendi sancısı bi anda gelip doğum yapan var ki o yüzden beklemek en iyisi sanırım hiç açılma yokken suni sancı almakda akıl karı değil sonu yüzde 50 sezaryen oluyormuş ya direk sezeryanı kabul Etcen ya da beklicen.41.haftaya kadar bekleyelim bakalım nolcak sancı açılma olmazsa sonumuz sezeryan görünüyor artık
Ben şu anda kortizon kullanıyorum baska bir sebepten (yüz felci). Bebeğe olumsuz etkisi olur diye korkmuştum fakat dr ciğer geliştirici etkisi var , zaten ciğer geliştirici diye yaptığımız iğne kortizon dedi. Kullanılıyor yani duruma göre.Inşallah kurtulabilirim bende çok fena bişeymiş. Gebelikte kortizonlu hap kullanılıyormuymus bilmiyordum.
Korkma canım evde dayanabildiğin kadar dayan hastane daha stresli oluyor sıcak duş al kasılmaları ve sancı hissini azaltıyor açılmayı kolaylaştırıyor. Kasıklarına sıcak su tut.İnşş canım bakalım sancım başladı korkuyormm
nş
Canım çok sevindim inşallah hızla toparlarsınız bi an önce çıkarsınızKızlar konseydn doktor geldi
Az once bilgi verildi bana .
Doktorlar hemanjiom için sizi onkolojiye yonlendircez ilaç tedavisine başlıcaz
Poliklinige gidip gelceksiniz büyüyüp küçüldüğü takip altında olcak dedi.
Bende kemoterapi vs değil mi diye sordum .yok normal çocukların kullandığı ilaçlar gibi dedi.
Yarın bir değer daha varmış ona da bakılacak. sonra inşallah çıkarızz
Allah analı babalı büyütsün inşallah canımMerhabalar arkadaşlar, dün saat 17:00’de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, oğluşuma kavuştum çok şükür. 3 kilo 910 gr. doğdu. Darısı başınıza
Şimdiden hayırlı olsun canım beklemekte her zaman çözüm olmuyor en iyisini doktorunda söylemiştir zaten yanlış bi karar olsa seni uyarırdı için rahat etsin.Merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı. Çatımın dar bebeğin yukarıda ve nst sancım olmadığını öğrendim.rahimde kireçlenme başlamış suyum öncekine göre azalmış.kilosu 3.500grm iken 3.345grma düşmüş...17sine kadar bekleyecektik fakat çok endişelendim yarın sabah sezaryen olmaya karar verdim.hakkımızda hayırlısı inşallah doğru karar vermişimdir.
Bizimki 1 saat sonra yapmıştı kakasını, eve çıkınca 2 günde bir yapmaya başladı ama kabız gibide değil sıvı kakası anlamadım. Yarın götürürüm olmadı bi daha sorarım. Aslında bugün göbeğimizi göstermek için gittik ama hiç sormayı düşünmedim doktor normal dediği için şimdi içime kurt düştü.Benmki ilk kakasini 22 saat sonra fln yapti o kisimda yapmasini beklerken tedirgin olmustum. Bizim doktor sanki gunde en az 3 kaka demisti seni yaniltmak istemem ama
Cnm cok sevindim hayirli haberlerine ins dahada iyi olacak hersey..Kızlar sapasağlam çıktık biz şükür.Dua eden herkesten Allah razı olsun.insallah enfeksiyon olmazsa iyi olacak yavrum
Maşallah tosuna annesi darısı başımıza inşallah bize de dua etMerhabalar arkadaşlar, dün saat 17:00’de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım, oğluşuma kavuştum çok şükür. 3 kilo 910 gr. doğdu. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?