2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanede elektrikli pompa verdiler canım eşime de Manuel aldırdım. İnşallah sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza bambaşka bişey gerçekten. Ben çok normal istiyordum ondan dolayı doktorum suni dedi büyük ihtimal çünkü direk sezeryan deseydi suni deneyelim derdim bende :) nasip kısmet böyle olması gerekiyormuş demek gördüm suniyi :))) buna da şükür

Ya kizlar sanirim suyum geldi tam anlayamadim, uyuyordum, sanirim bi saattir falan böyle bi gidiklanma oluyodu alt tarafimda elliyodum uykumda kuruydu. Sonra birden islanmaya basladim ama sapur supur degil. Kalktim tuvalete böyle avuc ici büyüklügünde bir islaklik, pijamama da bulasmis ve kokusuzdu. Sobra tuvalete otururken de biraz akti fakat sonra durdu. Sanirim bu suyumdu siz ne diyosunuz? Suanda bekliyorum daha

Gözün aydin canim allahh saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah

Allaha emanet ol sende canım guzelll haber getir sağ salim kavuş inşallah ♡♡♡

Ayyy suyun gelmiş sancıların da gelir inşallah fazla geçmeden darısı başımaaa

Inşallah canimmmm Allh razı olsun

Canım gözünaydın ya ne güzel gönlüne göre vermiş Rabbim normal için uğraşıyordun olmuş. Ben hala bekliyorum benim kız yerini sevdi galiba çıkmaya niyeti yok. Ayrıntılı halini merakla bekliyorum canım sen ayrıntılı anlatana kadar inşallah doğururum bende

Allah kolaylık versin canım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah

Ayyy ne guzel tam hayalimdeko dogum. Gozun aydin allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah

Haftaya dogumum var hala kizimin ismi yok!!
Lina nasil sizce cennette hurma fidesi anlamina geliyormus
Hala su isim cennette su anlama geliyor yazan sacma internet yorumlarına inaniyor musunuz ?Her isim icin asagu yukari ayni seyler yaziyor .Bence Kur'an da gecmesine cok onem veriyorsaniz alo fetvayi arayip sorabilirsiniz. En azindan doğrusunu öğrenmiş olursunuz .
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .
Allah yardimcin olsun canim .

Nasılsın canım? Ağrılar hafifledimi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…