- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.481
Hastanede elektrikli pompa verdiler canım eşime de Manuel aldırdım. İnşallah sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza bambaşka bişey gerçekten. Ben çok normal istiyordum ondan dolayı doktorum suni dedi büyük ihtimal çünkü direk sezeryan deseydi suni deneyelim derdim bende :) nasip kısmet böyle olması gerekiyormuş demek gördüm suniyi :))) buna da şükürSağ salim kavuştun kokusunu aldınya buna şükür. Doktorun Suni verelim olmazsa acik sezaryen yaparız demesine uyuz oldum yazdğnı daha okumadan dedim kesin sezaryen yapacaklar diye. Onca sancıyı çekmişsin açılma olmuş ama işte neyse ben bu ara çatacak adam arıyorum senin doktora saracağım şimdi de :)) bebeğine de sana da Rabbim sağlık sıhhat versin canım analı babalı büyüsün inşallah... hemen de sütün iner bol bolllll besle❤❤❤❤ haftaya @Parislim @Efsane anne nasipse bebiş beklerseAfilim92 ve ben doğuma giriyoruz en az 4 kişiyiz ..
Benmde annem şuan yolda inşallah yanımfa olacak... çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider iyi olur ♡ sağma makınasını kendin mi almıştın hastanede yardım ediyorlar mı ?
Gogusler alisik olmadigi icin bu kadar emilmeye bebisler de somurdugu icin. Yanlis emzirme pozisyonu fln da diyo nette ama istedigin kadar dogru emzir yuzde 80-90 kadinin gogusleri yara oluyor.Peki yara olmasının nedeni ne ?
Gözün aydin canim allahh saglikla büyütmeyi nasip etsin insallahKızlar bende doğum yaptım allaha şükür kızım doğdu normal oldu. Çok tatlı bişe maşallah 9 buçukta hastanedeydim 6 cm di 12.05 te bebeğimi kucağıma aldm daha ayrıntılı yazarım inşş yorgunmm
gözünaydın canımKızlar bende doğum yaptım allaha şükür kızım doğdu normal oldu. Çok tatlı bişe maşallah 9 buçukta hastanedeydim 6 cm di 12.05 te bebeğimi kucağıma aldm daha ayrıntılı yazarım inşş yorgunmm
Allaha emanet ol sende canım guzelll haber getir sağ salim kavuş inşallah ♡♡♡Gunaydın kızlar.Bebeklerine kavusanların gözü aydın maşallah sizlerede bebişlerinizede.bende bugun doğuma gircem Allah nasip ederse 11 de yatcam hastaneye öğlende doğum olucak spinal ile.dualarınızı esirgemeyin.Allaha emanet olun hepiniz.
Ayyy suyun gelmiş sancıların da gelir inşallah fazla geçmeden darısı başımaaaYa kizlar sanirim suyum geldi tam anlayamadim, uyuyordum, sanirim bi saattir falan böyle bi gidiklanma oluyodu alt tarafimda elliyodum uykumda kuruydu. Sonra birden islanmaya basladim ama sapur supur degil. Kalktim tuvalete böyle avuc ici büyüklügünde bir islaklik, pijamama da bulasmis ve kokusuzdu. Sobra tuvalete otururken de biraz akti fakat sonra durdu. Sanirim bu suyumdu siz ne diyosunuz? Suanda bekliyorum daha
Korkma canım evde dayanabildiğin kadar dayan hastane daha stresli oluyor sıcak duş al kasılmaları ve sancı hissini azaltıyor açılmayı kolaylaştırıyor. Kasıklarına sıcak su tut.
Canım çok sevindim inşallah hızla toparlarsınız bi an önce çıkarsınız
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Şimdiden hayırlı olsun canım beklemekte her zaman çözüm olmuyor en iyisini doktorunda söylemiştir zaten yanlış bi karar olsa seni uyarırdı için rahat etsin.
Bizimki 1 saat sonra yapmıştı kakasını, eve çıkınca 2 günde bir yapmaya başladı ama kabız gibide değil sıvı kakası anlamadım. Yarın götürürüm olmadı bi daha sorarım. Aslında bugün göbeğimizi göstermek için gittik ama hiç sormayı düşünmedim doktor normal dediği için şimdi içime kurt düştü.
İnşallah canım ya hep düşünmicem diyorum hayırlısı nasılsa öyle gelecek zaten ama engel olamıyorum kendimeGiriyodur belli olmaz canım inşallah girmiştir kuzucuk
Canım gözünaydın ya ne güzel gönlüne göre vermiş Rabbim normal için uğraşıyordun olmuş. Ben hala bekliyorum benim kız yerini sevdi galiba çıkmaya niyeti yok. Ayrıntılı halini merakla bekliyorum canım sen ayrıntılı anlatana kadar inşallah doğururum bendeKızlar bende doğum yaptım allaha şükür kızım doğdu normal oldu. Çok tatlı bişe maşallah 9 buçukta hastanedeydim 6 cm di 12.05 te bebeğimi kucağıma aldm daha ayrıntılı yazarım inşş yorgunmm
Kızlar benim suyum geldi, dr u aradım ağrı olunca gel dedi, otur çok gezme dedi. Çok heyecanlıyım korkuyorumda sancı çok çok az var hurma yiyorum dualarınızı bekliyorm kolay doğum olsun 1,2 saat içinde normal olsun.
Ayyy ne guzel tam hayalimdeko dogum. Gozun aydin allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallahGüzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
Pazartesi nst ye gittiğimde hiç sancım çıkmamıştı. Dün 40+2 olmuştum dün bütün gün düzensiz sancılarım vardı ama düzenli olmadığı için doğum sancısı olduğunu anlamadım gece 12den sonra 5 dk da bir olmaya başladı sancı ben düzenli mi diye takip edip emin olup hastaneye gelene kadar saat 2 oldu. Hastaneye geldiğimde 8-9 cm açıklığım vardı. Saat 3de de kızım geldi çok şükür. Aslında çok sancı çekip zorlanmadım ama tenim hassasmış o yüzden çok fazla dikişim var.
Miniğim 3250 g 50 cm doğdu. Şuan kucağımda uyuyo.
Uyandırıp emzirmem biraz zorluyor. Daha İlk emzirmede göğsüm yara oldu
Darısı bekleyen sizlere inşallah hayırlısıyla
Hala su isim cennette su anlama geliyor yazan sacma internet yorumlarına inaniyor musunuz ?Her isim icin asagu yukari ayni seyler yaziyor .Bence Kur'an da gecmesine cok onem veriyorsaniz alo fetvayi arayip sorabilirsiniz. En azindan doğrusunu öğrenmiş olursunuz .Haftaya dogumum var hala kizimin ismi yok!!
Lina nasil sizce cennette hurma fidesi anlamina geliyormus
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .Kızlar bende doğum yaptım allaha şükür kızım doğdu normal oldu. Çok tatlı bişe maşallah 9 buçukta hastanedeydim 6 cm di 12.05 te bebeğimi kucağıma aldm daha ayrıntılı yazarım inşş yorgunmm
Allah yardimcin olsun canim .Gunaydın kızlar.Bebeklerine kavusanların gözü aydın maşallah sizlerede bebişlerinizede.bende bugun doğuma gircem Allah nasip ederse 11 de yatcam hastaneye öğlende doğum olucak spinal ile.dualarınızı esirgemeyin.Allaha emanet olun hepiniz.
Nasılsın canım? Ağrılar hafifledimi biraz?Hala su isim cennette su anlama geliyor yazan sacma internet yorumlarına inaniyor musunuz ?Her isim icin asagu yukari ayni seyler yaziyor .Bence Kur'an da gecmesine cok onem veriyorsaniz alo fetvayi arayip sorabilirsiniz. En azindan doğrusunu öğrenmiş olursunuz .
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .
Allah yardimcin olsun canim .
İnşallah canım bakalım 2 güne kadar test yapıcam hala bekliyorumİnşallah vardır canım hayırlısıyla nasip olsun benim yumurtlamanın 7.günü kan testi negatif 10.günü pozitif çıkmıştı. Biraz daha sabret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?