2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadess nevesta81 kızlar yanlış mı hatırlıyorum siz emzik veriyo muydunuz bebeklere? Avent marka mi? Biberonlariniz ne marka? Bende avent biberon var çocuk başka biberon kabul etmiyor diğerleri su gibi akıtıyor sütü boğuluyor çocuk. Aventin soothie emzigibden mi alsam diyorum. Biberonun ucuna benziyor sanki

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz Aydın allah analı babalı büyütsün :)
mertugce35 canım sanırım doğumun başlamış hayırlısıyla kucağına al inşallah :) darısı başıma. Güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydin canim allah annali babali buyutsun, inşallah bende senin gibi sancimi evde ceke bilirim,
Göhüs ucunun iyleşmesnin en iyi yolu bol bol emzir bebeğnin ağzi gecirecek yarayı ve zaman içinde alişicak göğsün ve kreminide sür tabi ve mumkün olduğunca göğsünü havalandir.

Haftaya dogumum var hala kizimin ismi yok!!
Lina nasil sizce cennette hurma fidesi anlamina geliyormus
Canim benimde kızmin ismi yok daha nedeni başkalarna nasıl diye sormam eşinle düşün ikiniz beğenin yeter. herkese beğendirmek imkansiz bir ismi. lina ismi cok güzel bence, eşinle sen beğen herkesede bu ismi koyduk de, yorum yapma şansı verme.

Sağol salim kucağına alirsin inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz her anın tadını çıkar ❤

Ben de bu konuyu merak ediyorum emzigi ne zaman vermek doğru biz 14 günlük olduk erken mi
2 gündür az az veriyorum bazen kusacak gibi oluyor emzik büyük mü geliyor anlamadım

günaydın kızlar :) biz kontrolden geldik. 38+3 3428 gram. ilk gebeliğim olduğu için 41 haftaya kadar uzayabilirmiş doğum. ama bebeğin kilosu fazla değil mi sizce? 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçer bu gidişle ve normal doğum yapamam umarım yanlış ölçmüştür

Canim takviminde yazıyor şuan bir oku bebeğin artik en fazla günde 14 gram alıcak diyor yanı artık 41 haftaya kadar en fazla 200-300 gram, kı dr olşümüne 200-300 gram yanılma payı var.

Canim hatali olcum payi vardir. Zaten son hafta artik eskisi gibi hizli kilo almiyo bebisler. İns 4u gecmez de normal dogum yaparsin.

Canim takviminde yazıyor şuan bir oku bebeğin artik en fazla günde 14 gram alıcak diyor yanı artık 41 haftaya kadar en fazla 200-300 gram, kı dr olşümüne 200-300 gram yanılma payı var.
son haftalarda kilo alımının yavaşladığını bilmiyodum takvimi de okumamıştım içim rahatladı teşekkürler :)

kızlar turnusol kağıdı kullandınız mı hiç? amnisure diye bi test var 100 tl civarı. ondan mı almalıyım yoksa normal turnusol kağıdı iş görür mü?

Gunaydin kizlar, sabahtan beri kasigimda agri var anlamadim niye ara ara gidiyor ara ara geliyor, normal dogum sancisi nasil gelir bilmedigim icin ayird edemiyorumda, annem yanlara vurur dogum olsa dedi belden gelir dedi adet sancisina benzermis, ama bu agri kasigimda anlayamadim ars sira olurdu ztn ama kisa surer gecerdi bu sefer epey surdu

Canım gaz sancısı olabilir mi? Sabah karşı benim de karnımda değişik bir ağrı vardı anlayamadım ne olduğunu karnımı örttüm de sabaha gaz olduğunu anladım rahatladım

Canım 300-500 illaki oynama olur + veya - sen içini rahat tut. Bende 38+2 de dün 3900 düm. Ama bana geliyor ki 300 gr bişey daha aşağı doğacaktır.

Normaldir canım artık son haftalardasın. Doğum sancısı değildir o ağrılar içini rahat tut.

Kızlar nasılsınız? Bebişler hergün geliyor yavaş yavaş. Bende cumartesi sabahı saat 8 de merkezde olcam . Hayırlısıyla 9:30 gibi alcaklarmış doğuma beni. Şimdi steril makinesini çalıştırdım önce bi kendi kendini steril ettim. Biberon emzik falan koycam steril amaçlı, emzik kabı konuyomu? Deneyeniniz varmı? Yoksa ayrı sıcak suda mı bekletsem onu.

Merhaba anneler
38+3 de cumrtesi günü Normal Doğumla kızımı kucağıma aldım. Bekleyenlere de nasip etsin Allah hayırlısıyla. 3770 gr 52 cm doğdu. En son kontrolde 3200 demişti doktor. Yanılma payı oluyor kilolara çok takılmayın. Doğum yapanlara da kolaylıklar diliyorum.

Canım gaz sancısı olabilir mi? Sabah karşı benim de karnımda değişik bir ağrı vardı anlayamadım ne olduğunu karnımı örttüm de sabaha gaz olduğunu anladım rahatladım
Bende oyle dusunuyorum dun aksam cok sicakti istanbul yaniyor gecesi ayri gunduzu ayri ne ustumu ortuyorum ne bisey, birde sprey kutusuna su koyup onu sıkıp geceleri rahatlamaya calisiyorum ama sanirim usuttum, saol cnm sende dikkat et...
Normaldir canım artık son haftalardasın. Doğum sancısı değildir o ağrılar içini rahat tut.
banada oyle geliyor cnm dogum degildir yani agrim onde, hayirlisi artik saol cnm cvb icin,hayirlisiyla bi doguraydikm.

Hayırlısı olsun canım. Kilo ve boyu çok iyi maaşallah.

Canım kilosu normal bence, ki ultrason tahminleri çok nadir tutar, bence takılma, normal doğuma engel bir durum yoksa 4 kiloyu da doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…