- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.501
Hala ayniyim bugun annem gelcek insallah .Dayanabildigim kadar dayancam nerde kopar ipler bilmiyorum .Nasılsın canım? Ağrılar hafifledimi biraz?
Gözün aydin canim allah annali babali buyutsun, inşallah bende senin gibi sancimi evde ceke bilirim,Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
Pazartesi nst ye gittiğimde hiç sancım çıkmamıştı. Dün 40+2 olmuştum dün bütün gün düzensiz sancılarım vardı ama düzenli olmadığı için doğum sancısı olduğunu anlamadım gece 12den sonra 5 dk da bir olmaya başladı sancı ben düzenli mi diye takip edip emin olup hastaneye gelene kadar saat 2 oldu. Hastaneye geldiğimde 8-9 cm açıklığım vardı. Saat 3de de kızım geldi çok şükür. Aslında çok sancı çekip zorlanmadım ama tenim hassasmış o yüzden çok fazla dikişim var.
Miniğim 3250 g 50 cm doğdu. Şuan kucağımda uyuyo.
Uyandırıp emzirmem biraz zorluyor. Daha İlk emzirmede göğsüm yara oldu
Darısı bekleyen sizlere inşallah hayırlısıyla
Canim benimde kızmin ismi yok daha nedeni başkalarna nasıl diye sormam eşinle düşün ikiniz beğenin yeter. herkese beğendirmek imkansiz bir ismi. lina ismi cok güzel bence, eşinle sen beğen herkesede bu ismi koyduk de, yorum yapma şansı verme.Haftaya dogumum var hala kizimin ismi yok!!
Lina nasil sizce cennette hurma fidesi anlamina geliyormus
Sağol salim kucağına alirsin inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz her anın tadını çıkar ❤Gunaydın kızlar.Bebeklerine kavusanların gözü aydın maşallah sizlerede bebişlerinizede.bende bugun doğuma gircem Allah nasip ederse 11 de yatcam hastaneye öğlende doğum olucak spinal ile.dualarınızı esirgemeyin.Allaha emanet olun hepiniz.
Ben de bu konuyu merak ediyorum emzigi ne zaman vermek doğru biz 14 günlük olduk erken mihadess nevesta81 kızlar yanlış mı hatırlıyorum siz emzik veriyo muydunuz bebeklere? Avent marka mi? Biberonlariniz ne marka? Bende avent biberon var çocuk başka biberon kabul etmiyor diğerleri su gibi akıtıyor sütü boğuluyor çocuk. Aventin soothie emzigibden mi alsam diyorum. Biberonun ucuna benziyor sanki
Canim takviminde yazıyor şuan bir oku bebeğin artik en fazla günde 14 gram alıcak diyor yanı artık 41 haftaya kadar en fazla 200-300 gram, kı dr olşümüne 200-300 gram yanılma payı var.günaydın kızlar :) biz kontrolden geldik. 38+3 3428 gram. ilk gebeliğim olduğu için 41 haftaya kadar uzayabilirmiş doğum. ama bebeğin kilosu fazla değil mi sizce? 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçer bu gidişle ve normal doğum yapamamumarım yanlış ölçmüştür
Canim hatali olcum payi vardir. Zaten son hafta artik eskisi gibi hizli kilo almiyo bebisler. İns 4u gecmez de normal dogum yaparsin.günaydın kızlar :) biz kontrolden geldik. 38+3 3428 gram. ilk gebeliğim olduğu için 41 haftaya kadar uzayabilirmiş doğum. ama bebeğin kilosu fazla değil mi sizce? 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçer bu gidişle ve normal doğum yapamamumarım yanlış ölçmüştür
son haftalarda kilo alımının yavaşladığını bilmiyodum takvimi de okumamıştım içim rahatladı teşekkürler :)Canim takviminde yazıyor şuan bir oku bebeğin artik en fazla günde 14 gram alıcak diyor yanı artık 41 haftaya kadar en fazla 200-300 gram, kı dr olşümüne 200-300 gram yanılma payı var.
Canım gaz sancısı olabilir mi? Sabah karşı benim de karnımda değişik bir ağrı vardı anlayamadım ne olduğunu karnımı örttüm de sabaha gaz olduğunu anladım rahatladımGunaydin kizlar, sabahtan beri kasigimda agri var anlamadim niye ara ara gidiyor ara ara geliyor, normal dogum sancisi nasil gelir bilmedigim icin ayird edemiyorumda, annem yanlara vurur dogum olsa dedi belden gelir dedi adet sancisina benzermis, ama bu agri kasigimda anlayamadim ars sira olurdu ztn ama kisa surer gecerdi bu sefer epey surdu
Canım 300-500 illaki oynama olur + veya - sen içini rahat tut. Bende 38+2 de dün 3900 düm. Ama bana geliyor ki 300 gr bişey daha aşağı doğacaktır.günaydın kızlar :) biz kontrolden geldik. 38+3 3428 gram. ilk gebeliğim olduğu için 41 haftaya kadar uzayabilirmiş doğum. ama bebeğin kilosu fazla değil mi sizce? 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçer bu gidişle ve normal doğum yapamamumarım yanlış ölçmüştür
Normaldir canım artık son haftalardasın. Doğum sancısı değildir o ağrılar içini rahat tut.Gunaydin kizlar, sabahtan beri kasigimda agri var anlamadim niye ara ara gidiyor ara ara geliyor, normal dogum sancisi nasil gelir bilmedigim icin ayird edemiyorumda, annem yanlara vurur dogum olsa dedi belden gelir dedi adet sancisina benzermis, ama bu agri kasigimda anlayamadim ars sira olurdu ztn ama kisa surer gecerdi bu sefer epey surdu
Bende oyle dusunuyorum dun aksam cok sicakti istanbul yaniyor gecesi ayri gunduzu ayri ne ustumu ortuyorum ne bisey, birde sprey kutusuna su koyup onu sıkıp geceleri rahatlamaya calisiyorum ama sanirim usuttum, saol cnm sende dikkat et...Canım gaz sancısı olabilir mi? Sabah karşı benim de karnımda değişik bir ağrı vardı anlayamadım ne olduğunu karnımı örttüm de sabaha gaz olduğunu anladım rahatladım
banada oyle geliyor cnm dogum degildir yani agrim onde, hayirlisi artik saol cnm cvb icin,hayirlisiyla bi doguraydikm.Normaldir canım artık son haftalardasın. Doğum sancısı değildir o ağrılar içini rahat tut.
Hayırlısı olsun canım. Kilo ve boyu çok iyi maaşallah.Merhaba anneler
38+3 de cumrtesi günü Normal Doğumla kızımı kucağıma aldım. Bekleyenlere de nasip etsin Allah hayırlısıyla. 3770 gr 52 cm doğdu. En son kontrolde 3200 demişti doktor. Yanılma payı oluyor kilolara çok takılmayın. Doğum yapanlara da kolaylıklar diliyorum.
Canım kilosu normal bence, ki ultrason tahminleri çok nadir tutar, bence takılma, normal doğuma engel bir durum yoksa 4 kiloyu da doğurursungünaydın kızlar :) biz kontrolden geldik. 38+3 3428 gram. ilk gebeliğim olduğu için 41 haftaya kadar uzayabilirmiş doğum. ama bebeğin kilosu fazla değil mi sizce? 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçer bu gidişle ve normal doğum yapamamumarım yanlış ölçmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?