2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün :) ilk doğumun mu?

Bugun benimde karnım ağrıyor ama sabaha kadar camdan esen rüzgar eşliğinde uyudum. Yoksa uyuyamıyorum. Üşütmüşüz anlaşılan

Bugun benimde karnım ağrıyor ama sabaha kadar camdan esen rüzgar eşliğinde uyudum. Yoksa uyuyamıyorum. Üşütmüşüz anlaşılan
Aynen cnm simdilerde kendime geldim gecti cok sukur valla acik sacik yatioruz camlar acik, baska turlu uyunmuyor ki napalim hayirlisiyla bir sona geleydik

Küçükken alıştırmak lazım sanırım yani bu dönemlerde. Ama susan çok ağlamayan ve memede uyumayan bir çocuksa verme hiç. Sürekli ağlayan gazı olan veya memede uyumak isteyen bir bebekse emziksiz olmuyor. Ben iki tane ortodontik 0+ ay emzik aldım ucuzundan. tutacak gibi. Nadiren oguruyor ama öylesine sakız gibi bir iki çiğneyip atıyor. Sanırım meme ucuna benzeyen ya da biberonla besleniyorsa beslendiği biberonun ucuna benzeyen bir emzik olursa o zaman oyalayabilir çocuğu. Senin bebiş nasıl oldu alisabildiniz mi

kızlar turnusol kağıdı kullandınız mı hiç? amnisure diye bi test var 100 tl civarı. ondan mı almalıyım yoksa normal turnusol kağıdı iş görür mü?
Turnuson yeterli canim sen bu soruyu ağustos anneleri topiğinde sor ordakiler kulanıyor şüphelendiklerinde.

Ayy güldürdün beni spreyle su mu sıkıyorsun. Ben de kuş sicaklayinca ona yapiyorum ama hic kendime denemedim .Artik deneyecegim

Saat 14 e kadar lansinoh lanolin Joker de 38 tl ye ve kargo bedava .Hala almayanlar varsa alabilir. Ben 2.yi alcam

Ben nuke emzik almıştım kabul etmediler. Avent soothieyi ama aldılar. Hala çok alıştıramadım ama arada hırsla kapıyolar ama çabuk sıkılıyorlar :)

Biberonda avent dr brown ve medela aldım. Kızlardan emmeyen avent ve brownu kabul ediyor. Medela anne memesi gibi akmıyor çekmesi lazım bu yüzden sevmiyor. Emen bebeğe ise medela veriyorum daha çok mememden soğumasın diye. Şimdiden baya huyları farklılaştı

Canım ben 32. Haftadan beri haftada 2 kez kullandım. Son haftalarda hergün sürdüm. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşamadım. İlk tutarken biraz acıyor geçiyor bu da normalmiş ilk 1 ay alışana kadar. Şimdi de emzirince silip kurutup lansinoh sürüyorum. Memnunum.

Afilim92 isim icin niye bu kadar tepki verdin anlamadim
Ismin aciklamasini yazdim cunku lina yabanci isim algisi yaratmisti bende ve sasirmistim. Ozellikle cennette kuranda gecen yada dini isim aramiyorum. Yurtdisinda yasayacagi icin sorunsuzca telafuz edilebilecek iki dilede uygun isim ariyorum hepsi bu.

22 gün oldu ben hala alıştıramdım emziğe.nuk markasının kauçuğunu denedim meme ucu gibi yumuşak bişi yaklaşık 1 saatte emdi ama süt gelmeyince meme olmadığını çaktı bi dha tutmadı şimdi 40 ı çıksın avent denicem o da olmazsa 5. Emzikte çöpe gitmiş olacak..hep meme istiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…