- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.521
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün :) ilk doğumun mu?Merhaba anneler
38+3 de cumrtesi günü Normal Doğumla kızımı kucağıma aldım. Bekleyenlere de nasip etsin Allah hayırlısıyla. 3770 gr 52 cm doğdu. En son kontrolde 3200 demişti doktor. Yanılma payı oluyor kilolara çok takılmayın. Doğum yapanlara da kolaylıklar diliyorum.
Bugun benimde karnım ağrıyor ama sabaha kadar camdan esen rüzgar eşliğinde uyudum. Yoksa uyuyamıyorum. Üşütmüşüz anlaşılanGunaydin kizlar, sabahtan beri kasigimda agri var anlamadim niye ara ara gidiyor ara ara geliyor, normal dogum sancisi nasil gelir bilmedigim icin ayird edemiyorumda, annem yanlara vurur dogum olsa dedi belden gelir dedi adet sancisina benzermis, ama bu agri kasigimda anlayamadim ars sira olurdu ztn ama kisa surer gecerdi bu sefer epey surdu
Aynen cnm simdilerde kendime geldim gecti cok sukur valla acik sacik yatioruz camlar acik, baska turlu uyunmuyor ki napalim hayirlisiyla bir sona geleydikBugun benimde karnım ağrıyor ama sabaha kadar camdan esen rüzgar eşliğinde uyudum. Yoksa uyuyamıyorum. Üşütmüşüz anlaşılan
Küçükken alıştırmak lazım sanırım yani bu dönemlerde. Ama susan çok ağlamayan ve memede uyumayan bir çocuksa verme hiç. Sürekli ağlayan gazı olan veya memede uyumak isteyen bir bebekse emziksiz olmuyor. Ben iki tane ortodontik 0+ ay emzik aldım ucuzundan. tutacak gibi. Nadiren oguruyor ama öylesine sakız gibi bir iki çiğneyip atıyor. Sanırım meme ucuna benzeyen ya da biberonla besleniyorsa beslendiği biberonun ucuna benzeyen bir emzik olursa o zaman oyalayabilir çocuğu. Senin bebiş nasıl oldu alisabildiniz miSağol salim kucağına alirsin inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz her anın tadını çıkar ❤
Ben de bu konuyu merak ediyorum emzigi ne zaman vermek doğru biz 14 günlük olduk erken mi
2 gündür az az veriyorum bazen kusacak gibi oluyor emzik büyük mü geliyor anlamadım
Turnuson yeterli canim sen bu soruyu ağustos anneleri topiğinde sor ordakiler kulanıyor şüphelendiklerinde.kızlar turnusol kağıdı kullandınız mı hiç? amnisure diye bi test var 100 tl civarı. ondan mı almalıyım yoksa normal turnusol kağıdı iş görür mü?
İnşallah canım az kaldı artık günler geçmiyor gibi ama geriye bakınca baya da hızlı geçmişAynen cnm simdilerde kendime geldim gecti cok sukur valla acik sacik yatioruz camlar acik, baska turlu uyunmuyor ki napalim hayirlisiyla bir sona geleydik
Sorma 9 ay nasil gecti anlamadikta su son haftalar bir asir oldu sanki niyeyseİnşallah canım az kaldı artık günler geçmiyor gibi ama geriye bakınca baya da hızlı geçmiş
Ayy güldürdün beni spreyle su mu sıkıyorsun. Ben de kuş sicaklayinca ona yapiyorum ama hic kendime denemedim .Artik deneyecegimBende oyle dusunuyorum dun aksam cok sicakti istanbul yaniyor gecesi ayri gunduzu ayri ne ustumu ortuyorum ne bisey, birde sprey kutusuna su koyup onu sıkıp geceleri rahatlamaya calisiyorum ama sanirim usuttum, saol cnm sende dikkat et...
banada oyle geliyor cnm dogum degildir yani agrim onde, hayirlisi artik saol cnm cvb icin,hayirlisiyla bi doguraydikm.
Ben nuke emzik almıştım kabul etmediler. Avent soothieyi ama aldılar. Hala çok alıştıramadım ama arada hırsla kapıyolar ama çabuk sıkılıyorlar :)hadess nevesta81 kızlar yanlış mı hatırlıyorum siz emzik veriyo muydunuz bebeklere? Avent marka mi? Biberonlariniz ne marka? Bende avent biberon var çocuk başka biberon kabul etmiyor diğerleri su gibi akıtıyor sütü boğuluyor çocuk. Aventin soothie emzigibden mi alsam diyorum. Biberonun ucuna benziyor sanki
Canım ben 32. Haftadan beri haftada 2 kez kullandım. Son haftalarda hergün sürdüm. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşamadım. İlk tutarken biraz acıyor geçiyor bu da normalmiş ilk 1 ay alışana kadar. Şimdi de emzirince silip kurutup lansinoh sürüyorum. Memnunum.Dogum yapan anneler lansinoh lanolin kullandiniz mi ise yaradi mi ? Ben de 40 ml var iki haftadir suruyorum.Bir tane daha alsam mi indirimliyken ?
@PembegomlekNasilYarDiyeyim Forse C cisse0932 nevesta81 hadess
Ben aman aman bi etki görmedim doktorum hematen önerdi çok memnun kaldımDogum yapan anneler lansinoh lanolin kullandiniz mi ise yaradi mi ? Ben de 40 ml var iki haftadir suruyorum.Bir tane daha alsam mi indirimliyken ?
İndirim nerde ki ?Dogum yapan anneler lansinoh lanolin kullandiniz mi ise yaradi mi ? Ben de 40 ml var iki haftadir suruyorum.Bir tane daha alsam mi indirimliyken ?
O krem çok guzel cidden. Ama emzirirken silmek lazım dimi siliyomusunBen aman aman bi etki görmedim doktorum hematen önerdi çok memnun kaldım
Yaa nasıl oldun ?Kızlar sırtım kopuyor sanki çok ağrı var belirti mi ki acaba bu :/
22 gün oldu ben hala alıştıramdım emziğe.nuk markasının kauçuğunu denedim meme ucu gibi yumuşak bişi yaklaşık 1 saatte emdi ama süt gelmeyince meme olmadığını çaktı bi dha tutmadı şimdi 40 ı çıksın avent denicem o da olmazsa 5. Emzikte çöpe gitmiş olacak..hep meme istiyor yaKüçükken alıştırmak lazım sanırım yani bu dönemlerde. Ama susan çok ağlamayan ve memede uyumayan bir çocuksa verme hiç. Sürekli ağlayan gazı olan veya memede uyumak isteyen bir bebekse emziksiz olmuyor. Ben iki tane ortodontik 0+ ay emzik aldım ucuzundan. tutacak gibi. Nadiren oguruyor ama öylesine sakız gibi bir iki çiğneyip atıyor. Sanırım meme ucuna benzeyen ya da biberonla besleniyorsa beslendiği biberonun ucuna benzeyen bir emzik olursa o zaman oyalayabilir çocuğu. Senin bebiş nasıl oldu alisabildiniz mi
hametan krem mi pomad mı? ben pomad olanından aldım içinde lanolin de var diye.Ben aman aman bi etki görmedim doktorum hematen önerdi çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?